Blog

Articole cu noutati despre marirea penisului si despre imbunatatirea vietii sexuale

metode marire penis

Metode mărire penis (Acreditate medical)

Într-o lume în care aproape orice se poate vinde, mulți profită de sentimentele și de complexele oamenilor pentru a scoate un profit. Din păcate, același lucru se poate spune și despre unele din metodele de mărire a penisului, sau mai bine zis de așa-zisele metode. Așadar, este important să învățăm să ne protejăm de produse și servicii medicale care nu sunt acreditate sau care nu sunt eficiente. Întrucât există foarte multe metode de mărire a penisului, cum o poți identifica pe cea eficientă, pentru a-ți proteja atât buzunarul cât și sănătatea pe termen lung?

Metode mărire penisului – de ce atât de multe?

Pe internet, în ziare și reviste, chiar și la TV, peste tot poți observa imagini și reclame la produse sau metode de mărire a penisului, împreună cu promisiunea că viața ta sexuală va fi îmbunătățită și că vei reuși să îți satisfaci mult mai bine partenera. Probabil ai văzut reclame pentru pastile, loțiuni, dispozitive vacuum, precum și intervenții chirurgicale care se presupune că ar duce la alungirea sau îngroșarea penisului. Pare că există o opțiune pentru fiecare. 

Ei bine, tocmai acesta este și motivul pentru care există atât de multe metode. Îți este teamă de complicațiile unei operații, nicio problemă poți obține rezultatul dorit cu ajutorul unui dispozitiv. Nu crezi că îți permiți un astfel de dispozitiv, nicio problemă, îți este oferită o simplă loțiune sau niște pastile care vor realiza minunea pe care o dorești. În realitate însă, dacă apelezi la oricare din aceste metode în speranța de a-ți mări organul genital, fără a te informa suficient în prealabil, poți ajunge la rezultate mai mult decât dezamăgitoare. 

Deoarece vrem să nu te confrunți cu o experiență neplăcută, iată mai jos cum putem mări penisul cu ajutorul metodelor acreditate, precum și care sunt metodele false și de ce trebuie să le eviți. 

Metoda 1 – Pastile sau loțiuni

Probabil că te-ai întrebat de mai multe ori, cum să îți mărești penisul în timp relativ scurt, fără traume și fără prea mult efort. Este o întrebare firească, dar care are un răspuns ce este legat mai degrabă de lumea basmelor. Un basm este și promisiunea celor care îți spun că anumite pastile sau unguente pot duce la mărirea penisului. 

De multe ori este posibil să dai peste reclame pentru loțiuni, uleiuri, sau creme care pretind că ajută la mărirea organului genital. Aceste produse care se aplică pe piele ar putea conține hormoni, substanțe care stimulează fluxul sanguin, uleiuri, extracte din plante sau vitamine. Indiferent de ceea ce pretinde producătorul, nu există nicio dovadă că un astfel de produs poate crește dimensiunea penisului. Unele pot produce chiar reacții pe piele sub formă de iritații sau alte manifestări neplăcute. 

Pastilele sau suplimentele alimentare sunt prezentate de asemenea într-o aură de miracol. Cu toate acestea, singurul efect pe care îl poți aștepta din partea lor este acela că nu îți vor face niciun rău, în cel mai bun caz. În cel mai rău caz, acestea pot conține substanțe precum sildenafil, care poate fi periculoasă pentru bărbații care au boli cardio-vasculare. În plus, efectul real al unor pastile din această categorie este acela de a susține erecția penisului, în niciun caz aceea de a-l mări. 

Metoda 2 – Pompa cu vacuum

În ultimii ani dispozitive precum pompa cu vacuum au fost din ce în ce mai promovate ca soluție pentru mărirea penisului. Printre metodele de mărire a penisului acreditate însă, nu se numără și folosirea acestui dispozitiv. 

Pompa cu vacuum pentru penis este un dispozitiv aprobat de către FDA (Food and Drug Adninistration), dar ca dispozitiv adjuvant în obținerea erecției în cazul pacienților cu disfuncție erectilă. Producătorii care îl vând în alt scop, susțin că prin folosirea îndelungată a acestei pompe cu vacuum, utilizatorul poate obține alungirea penisului, datorită faptului că circulația sanguină este stimulată atunci când această pompă este folosită. 

În realitate însă, orice pacient care folosește această pompă, fără a suferi de o disfuncție erectilă, se poate confrunta cu rezultate nedorite, folosirea pompei în acest fel fiind periculoasă. Pacientul își poate cauza traume fizice la nivelul zonei genitale. În plus, se poate ajunge la o dependență de natură psihică, pacientul sănătos, ajungând să depindă de pompă pentru a putea obține o erecție. 

Metoda 3 – Intervenția chirurgicală și injecții

metode marire penis

Intervențiile chirurgicale și cele de tip lipo-filling, sunt singurele metode acreditate pentru mărirea penisului. Vorbim aici despre faloplastie, ramură a medicinei plastice care cuprinde metodele de reconstrucție și de chirurgie estetică a penisului. Există metode prin care se poate obține alungirea sau îngroșarea organului genital. 

Pentru alungirea penisului se poate apela la procedura de alungire dorsală sau de alungire ventrală. Metoda de alungire dorsală este cea mai populară. Aceasta presupune secționarea ligamentelor care țin penisul legat de osul pubian. Asta va duce la căderea mai joasă a penisului în stare flacidă, ceea ce va crea iluzia de penis mai lung. În realitate însă, pacienții trebuie să înțeleagă că dimensiunea penisului în erecție va rămâne aceiași. 

Procedurile de îngroșare a penisului sunt, de asemenea, din ce în ce mai accesibile și sunt acreditate. Amintim cea mai sigură metodă, aceea ce îngroșarea penisului prin injectare de grăsime proprie. Practic se recoltează țesut lipid dintr-un depozit de pe corpul pacientului, care este apoi injectat subcutanat în penis, urmând ca acest țesut să fie recunoscut și acceptat de organism. Asta va duce la îngroșarea organului genital cu până la 30%, în comparație cu aspectul inițial. Bineînțeles, există riscul de reabsorbție al grăsimii într-un procent de 30-70%, ceea ce ar putea duce la necesitatea repetarii procedurii pentru stabilizarea rezultatului. Acest efect se poate preveni însă, dacă pacientul va colabora cât mai bine cu medicul. 

Alte metode de îngroșare sunt: îngroșarea penisului cu țesut dermic autolog (atunci când pacientul este foarte slab și nu se poate recolta grăsime proprie) sau folosirea implanturilor de titan. 

În concluzie, mulți bărbați sunt anxioși atunci când vine vorba de dimensiunea penisului lor, iar asta a alimentat enorm piața produselor și a tehnicilor care promit mărirea penisului. Cu toate acestea, multe dintre aceste metode nu sunt acreditate și pot fi chiar periculoase. De aceea, înainte de la a apela la oricare din aceste metode, vă îndemnăm să consultați un medic de la Clinica COSMEDICA, unde practicăm doar metodele acreditate pentru mărirea penisului intr-un mod real si onest.

implant silicon penis

Mărirea penisului prin implant de silicon. Adevăr sau Mit?

Basmele au fost mereu pe placul oamenilor, în special deoarece acestea prezentau soluții inedite, chiar magice, la probleme care aparent nu aveau rezolvare. De aceea, poate că v-ați surprins spunând de multe ori: „Asta doar în basme se poate rezolva!”. Mulți bărbați complexați de dimensiunea sau performanța organului genital tind să creadă același lucru despre posibilitatea de a-și mări penisul. Alții însă, ajung să creadă în unele „basme medicale”, să accepte proceduri periculoase și să aibă de suferit. În timp ce există proceduri pentru mărirea penisului, ce se poate spune despre implantul de silicon pentru penis? Este acesta un basm sau o realitate?

Implant silicon penis- este cu putinta?

Iată întrebarea la care mulți bărbați trebuie să afle clar răspunsul înainte de a face demersurile pentru o astfel de intervenție chirurgicală. Răspunsul este unul mai ambiguu decât ne-am fi dorit: depinde. Depinde de tipul de implant. Majoritatea informațiilor de pe internet, mai ales dacă nu sunt dintr-o sursă credibilă și bine verificată, pot duce multe persoane în eroare.  Astfel bărbații ajung să creadă că prin implantul de silicon pentru penis se poate obține alungirea sau îngroșarea falusului, în același mod în care implantul de silicon pentru sâni, duce la mărirea volumului acestora. 

În realitate însă, nu toate tipurile de implanturi duc la mărirea organului genital masculin, iar pacienții trebuie să înțeleagă foarte clar care este scopul unui astfel de implant, care sunt rezultatele la care să se aștepte, dar și care sunt complicațiile și riscurile la care se expune. 

Dintre toate tipurile de implanturi peniene, unul singur a fost recunoscut recent ca având un efect asupra dimensiunii penisului. Vom vorbi pe scurt despre el în cele ce urmează, deoarece nu este încă un tratament disponibil și în țara noastră. 

Implantul de silicon pentru mărirea penisului, Penuma

Penuma este denumirea unui implant din silicon, dezvoltat de dr. James Elist, un chirurg urolog din California. Începând cu anii 2000, el împreună cu echipa sa au lucrat la dezvoltarea unui implant din silicon, care este introdus subcutanat și care poate duce la mărirea penisului.

Studiile despre acest tip de implant sunt insuficiente la ora actuala si rata de complicatii nu este neglijabila. Implantul care va fi introdus sub pielea penisului sau sub fascia Dartos ar trebui sa fie suficient de moale pentru a nu produce tulburari vasculare ale pielii in erectie si totodata pentru a nu aduce un disconfort pacientului si partenerei in timpul actului sexual.

Principiul acestui tip de implant pare a fi unul foarte bun si medicii clinicii Cosmedica incearca sa obtina de multi ani o varianta pentru pacientii care sunt foarte musculosi sau foarte slabi si nu au depozite de grasime care pot fi abordate. Problema vine atunci cand tipul implantului are un anume invelis, o dimensiune si o consistenta care poate crea complicatii in erectie, deoarece in pozitie relaxata rezultatele sunt incurajatoare.

Care este scopul implanturilor peniene cu silicon disponibile în România?

Este foarte important ca pacienții să înțeleagă că implanturile de silicon pentru penis nu au scopul augmentării acestuia, ci acela de a ajuta pacienții cu disfuncție erectilă. Asta înseamnă că un astfel de implant nu va mări în niciun caz lungimea sau grosimea organului genital, ci îl va ajuta doar să obțină și să susțină rigiditatea acestuia. Acestea mai sunt cunoscute sub denumirea de proteză peniană. Aceasta este o soluție la care bărbați pot apela doar atunci când cauza disfuncției erectile este una pur fizică. Mai întâi însă, trebuie să se observe că pacientul nu răspunde la terapie psihologică sau la un tratament non-invaziv.

Dintre aceste proteze peniene le amintim pe cele mai populare: AMS Spectra, AMS Ambicor și AMS 700. 

Există mici diferențe între aceste trei variante, cele mai bune fiind considerate cele AMS 700, care constau în doi cilindrii, un rezervor și o pompă. Această serie de implanturi este cea care asigură un aspect cât mai natural al penisului în stare normală, iar modelul AMS LGX 700 este singurul implant care oferă și o extindere în grosime și în lungimea penisului în erecție, în funcție de particularitățile anatomice ale pacientului.  

Dacă implanturile de silicon pentru mărirea penisului nu sunt soluția, care este?

Înainte de a apela la orice tratament pentru a obține dimensiunea penisului dorită, fiecare pacient trebuie să se consulte cu un medic care poate fi verificat și care are o reputație bună în domeniu. Știm cu toții că medicina plastică nu și-a făcut un nume tocmai bun, mai ales din cauză că s-au infiltrat mulți așa-ziși medici, care nu erau de fapt calificați. Puteți fi siguri că la Clinica COSMEDICA veți fi consultați de un medic calificat cu experiență, care vă poate ajuta cu adevărat. 

Operația de faloplastie este cea mai cunoscută procedură din România, și cea mai practicată pentru a-i ajuta pe pacienții care au un complex legat de lungimea sau de grosimea organului genital. Dacă este vorba de o problemă legată de lungimea penisului, se va efectua o intervenție de alungire ventrală sau alungire dorsală. Împreună cu medicul puteți alege procedura care vă va oferi rezultatele cele mai satisfăcătoare. 

Atunci când este vorba despre îngroșarea penisului se poate apela și la metode ce nu implică operație, cum este lipo-filing (îngroșarea penisului prin injectare de grăsime proprie). Alternative mai invazive sunt îngroșarea penisului cu țesut autolog, ce presupune recoltarea de țesut dermic din zona șanțului fesier și inserarea acestuia sub pielea penisului. Se poate apela și la implanturile de titan. Uneori, dacă medicul consideră că acest lucru este sigur, procedurile de alungire și de îngroșare ale organului genital pot fi combinate. 

Întâi de toate însă, pacientul trebuie să își evalueze obiectiv dimensiunea penisului. Mulți bărbați sunt complexați de dimensiunea acestuia, cu toate că este una normală. Pacienții trebuie să știe că un penis care are între 11 cm și 17 cm în stare de erecție este o dimensiune normală, și că abia unul care are mai puțin de 10 cm în erecție este considerat unul mic. De asemenea, performanța sexuală și satisfacerea partenerei, de foarte multe ori, nu depinde de dimensiunea organului genital, aici fiind foarte importante și particularitățile anatomice ale partenerei. Acolo unde este cazul însă, suntem bucuroși să ajutăm orice pacient să obțină un rezultat care îi va ajuta să aibă mai multă încredere în ei. 

În concluzie, implanturile cu silicon pentru penis ar putea deveni o realitatea în anii în care urmează. Până atunci însă trebuie să treacă mai multe etape de experimentare și de perfecționare a tehnicilor medicale, a materialelor și a metodelor de evitare a complicațiilor cum ar fi infecțiile care sunt mai frecvente decât s-ar dori în astfel de cazuri.  

Dacă aveți întrebări sau ați dori un consult, vă invităm cu căldură să vă faceți o programare la Clinica Cosmedica. 

Clinica COSMEDICA

Dr. Mihai Chertif
Str. George Cosbuc, Nr. 52
Baia Mare, Maramures

0262.219.521
0753.042.234
office@faloplastie.ro

marire penis

Operația de mărire a penisului. Tot ce trebuie să știi

Tablouri și scrieri din Grecia antică sugerează că în antichitate, penisul mai mic era considerat superior. Cu toate acestea, până în prezent, datorită numeroaselor revoluții sexuale, această convingere s-a schimbat radical, majoritatea bărbaților fiind convinși că mai mare este mai bine. Pentru tot mai mulți bărbați, dimensiunea organului genital trece de implicațiile pur fizice, ajungând să cântărească destul de mult în definirea identității lor. În acest context, nu este de mirare că un număr tot mai mare de bărbați este interesat de operația de mărire a penisului. Dacă te numeri printre ei, iată tot ce trebuie să știi.

Operația de mărire a penisului – este mărimea importantă?

În privința procedurilor de mărire a sexului, controversele nu au încetat să curgă, existând, bineînțeles, cele două tabere care susțin fie normalitatea, chiar necesitatea acestora, fie superficialitatea sau chiar inutilitatea acestor proceduri.

Majoritatea medicilor care efectuează operații de mărire a sexului susțin că mărimea este importantă. În 8 aprilie 2013, o importantă agenție de știri, scria despre un studiu științific important care a fost realizat în cadrul Universității Ottawa, Canada, pe tema mărimii penisului. După ani în care acest subiect a fost considerat tabu în comunitatea științifică, s-a ajuns la o concluzie clară: femeile îi consideră mai atrăgători pe bărbații cu un organ genital mai mare.

Faptul de a mării un penis care are o dimensiune sub medie, are deci, un efect puternic asupra pacientului. Acesta câștigă, în primul rând, mai multă stimă de sine în urma unei astfel de proceduri. Această îmbunătățire mai ales la nivel psihologic, le îmbunătățește calitatea vieții, bărbații fiind capabili să se bucure de mai mult succes și satisfacție în viața sexuală, socială și chiar profesională.

Principalele proceduri

Dimensiunea unui penis ar trebui modificată doar atunci când aceasta poate fi definită ca fiind mai mică decât cea medie, din punct de vedere medical. Având asta în minte iată cum se desfășoară principalele metode chirurgicale de modificare a dimensiunii sexului:

marire penis

Vezi poze inainte si dupa marirea pensiului, realizate la Clinica Cosmedica de catre Doctor Mihai Chertif.

 • Operația de alungire dorsală

  Această procedură chirurgicală efectuează alungirea penisului prin avansarea corpilor cavernoși. Pentru a obține această avansare, chirurgul va secționa ligamentul fundiform și suspensor aflat la baza penisului.

  Ce se realizează prin această procedură este alterarea proporției dintre segmentul intern și cel extern al organului genital, în favoarea celui extern. Pe înțelesul oricui, penisul va coborî mai mult față de starea inițială, ceea îl va face să pară ușor întins și alungit.

  Operația durează aproximativ 30 de minute și se poate desfășura sub anestezie locală sau generală, în funcție de preferințele pacienților și de recomandările medicului. În cadrul operației, pentru a împiedica cicatrizarea și legarea normală a ligamentelor, ceea ce ar duce la ratarea scopului procedurii, se vor folosi diverse tehnici printre care: implanturile de silicon sau acoperirea osului cu țesuturile proprii ale pacientului.

  În urma acestei operații se pot obține între 1 și 3 centimetrii de alungire.

 • Operația de alungire ventrală

  Unii bărbați suferă de o joncțiune peno-scrotală hipertrofică, iar aceștia sunt candidații ideali pentru această procedură. O astfel de operație se efectuează la zona dintre scrot și pielea corpilor cavernoși. În cadrul acesteia scrotul va fi adâncit. Rezultatul operației va consta în evidențierea rădăcinii corpilor cavernoși, aceasta nemaifiind acoperită de pielea scrotului. Se obține o alungire de aproximativ 2-3 cm.

 • Operație de îngroșare a penisului

  De multe ori, pacienții care își doresc o alungire a penisului, au un complex legat și de grosimea acestuia. Cea mai practicată și la îndemână procedură de mărirea sexului în grosime, este aceea de injectare de grăsime proprie, operație denumită lipo-filling.

  Procedura constă în recoltarea de grăsime din corpul pacientului, folosind un dispozitiv medical special, care preia exact cantitatea de grăsime necesară pentru desfășurarea procedurii. După ce este filtrată, îndepărtându-se astfel țesuturile nefolositoare, 50 – 60 ml de grăsime este injectată pentru îngroșarea penisului de dimensiuni normale. Rezultatul este un organ genital cu până la 30% mai gros.

  Toate aceste proceduri chirurgicale se pot efectua în cadrul unei singure operații, în cazul în care aceasta este dorința pacientului, și doar cu consimțământul medicului, dat în urma studierii analizelor medicale.  

Ce trebuie să știe pacienții înainte de operație și cum se pot pregăti?

Indiferent de operația pe care o dorește, fiecare pacient trebuie să se informeze cât mai detaliat în legătură cu etapele, riscurile sau complicațiile care pot apărea. Este absolut necesar ca pacienții să aleagă o clinică ce poate să ofere servici profesionale, unde comunicarea dintre medic-pacient și pacient-staff este impecabilă, unde se pot verifica atât echipamentele implicate în actul chirurgical, cât și expertiza medicilor în domeniu. La Clinica Cosmedica, ne străduim să punem nevoile pacientului pe primul plan și asigurăm o comunicare deschisă cu acesta.

În urma unui consult, medicul va da indicațiile care vor avea menirea de a-l pregăti pe pacient pentru operație. Fiecare candidat pentru operație va trebui să își facă un set de analize de sânge, de urină și un EKG. Zona intimă va fi dezinfectată cu săpun antibacterian, pe parcursul a  3-5 zile înainte de operație, iar cu 2 zile înainte, aceasta trebuie epilată.

Marimea penisului creste increderea in sine. Vezi in link de ce.

Ce implică recuperarea după operație?

 • În cazul operației de mărire a sexului, mai precis de alungire, se recomandă un repaus la pat între 3 și 7 zile, dintre care cel puțin o zi va fi petrecută în internare pentru a se putea monitoriza operația și a se putea administra tratamentul necesar (anti-inflamatoare și antibiotice)
 • Medicul ar putea prescrie un program de tracțiune a penisului menit a spori succesul operației, și a minimiza procesul de fibroză al cicatricii interne. Acest program de tracțiune recomandat pe o perioadă de 1-2 luni, se realizează printr-o pompă specială de vacuum.
 • Pe durata a două săptămâni de la operație, pacientul trebuie să se prezinte la medic la un interval de 2, 3 zile pentru schimbarea pansamentului și inspectarea evoluției vindecării operației.
 • Pacientul va putea să își reia programul normal de activități, doar după 14 zile de la operație, sau după un interval de timp recomandat de medic.
 • Raporturile sexuale, precum și erecțiile controlate trebuie evitate cel puțin 4 săptămâni după operație.
 • Cel puțin 4 săptămâni post-operator, presiunea la nivelul penisului trebuie evitată, de aceea nu se recomandă purtarea lenjeriei intime strâmte.
 • Cicatricea se va va vindeca în perioada următoare fiind neobservabilă în cazul în care pilozitatea nu este îndepărtată. Chiar dacă zona intimă va fi epilată, cicatricea va căpăta o culoare albă și va fi foarte greu observabilă.

Ce riscuri implică operația de mărire a penisului?

Orice intervenție chirurgicală implică eventuale riscuri și complicații. Înainte de operație însă, medicul le va discuta deschis cu orice pacient. Acesta pot fi:

 

 • Hematom
 • Serom
 • Infecție
 • Cicatrizare defectuoasă

 

Concluzie

Operație de mărire a penisului este privită din ce în ce mai serios în lumea medicală, în special deoarece s-a recunoscut impactul pe care dimensiunea sexului o are asupra psihicului masculin. Intervențiile nu sunt complicate și orice pacient se poate bucura de rezultate foarte bune, atâta timp cât colaborarea cu medicul este una impecabilă. Tocmai de aceea te invităm să îți faci o programare la clinica noastră, pentru a discuta orice alte detalii ai mai dori să afli, în cadrul unei consultații cu unul din medicii noștri.

Reincarcarea vietii amoroase

Relatia voastra merge atat de bine. Ea se simte iubita, iar tu implinit. Totusi, de la un moment dat, fara sa iti dai seama lucrurile scapa putin de sub control. Dupa o zi de munca, pregatitul copiilor si treburile casnice, parca e prea obosita sa se mai gandeasca la sex. Dupa cateva zile, cand are dispozitia necesara, devii tu cel stresat de anumite probleme si tot ce vrei sa faci e sa iti desfaci o bere si sa stai eventual linistit in fata televizorului. Si totusi, candva ati fost atat de compatibili sexual. Oare toate acele momente sa se fi terminat, in cele din urma?

Poti sa resetezi viata sexuala in trei pasi simpli

Relaxeaza-te. Expertii in relatii spun ca problema voastra este doar un caz simplu de discrepanta de dorinta. Este ceva obisnuit, dar daca ignorati la nesfarsit, poate provoca mari probleme in viata amoroasa de cuplu.

”Descresterea dorintei”, spune psihanalistul Gail Saltz, este probabil cea mai frecventa plangere pe care o auzi in multe dintre cupluri. Saltz este profesor analist in psihiatrie si autorul mai multor carti, inclusiv unele despre femei, cuplu si sexualitate. Totodata acesta mai spune ca sunt mai dese cazurile in care barbatul doreste mai mult sex decat femeia, dar uneori este invers, iar femeile se pot simti jenate de acest fapt.

Vestea buna este ca poti sa faci ceva! Intr-adevar, tu si partenera ta puteti lua anumite masuri pentru a resincroniza dorintele sexuale, pentru a va restabili compatibilitatea sexuala si a reinvigora libidoul. Cu cativa pasi, poti face ca relatia ta sa se restabileasca privind viata sexuala.

Viata amoroasa

Pasul 1 – Analizati-va viata amoroasa

Primul pas pentru a restabili compatibilitatea sexuala este sa iti dai seama ce se intampla. Daca este din cauza performantelor sexuale sau nu, si de ce. Expertii spun ca imbratisarile cat de dese ajuta fara sa iti dai seama sa vezi daca chiar exista motive pentru care vreunul din voi nu mai simte dorinta. Poate fi o cauza hormonala, stres sau probleme de functionalitate nerecunoscute? Resentimentul, este motivul numarul unu pentru care actul sexual isi face disparitia din viata de cuplu. Dar, pe termen lung nu duce la nimic bun. Comunicarea este cheia principala.

Dar resentimentul, nu este singurul motiv pentru care viata ta sexuala se degradeaza incetul cu incetul. Daca ati fost atat de compatibili sexual, iar acum este ultimul lucru care iti trece prin minte, atunci trebuie sa actionezi asupra afectiunilor care pot fi motivul. Consulta-te cu medicul. Daca se dovedeste ca exista o problema medicala, atunci obtinerea tratamentului poate sa refaca viata sexuala.

compatibilitate sexuala

Compatibilitatea sexuala

Pasul 2 – Compromisul pentru compatibilitatea sexuala

Urmatorul pas este sa recunosti ca uneori partenerii trebuie sa se intalneasca la jumatatea drumului, chiar si in dormitor. Trebuie sa admiti daca exista o problema de compatibilitate sexuala in relatia voastra si ca uneori compromisurile se fac pe rand. Acest lucru nu trebuie sa fie impus intr-un mod exigent. Nici unul dintre parteneri nu trebuie sa simta ca celalalt este ”lacom”. Compromisul nu este dificil, daca fiecare din voi este dispus sa faca ceva mai mult pentru a-l multumi pe celalalt.

Pasul 3 – Energizati-va mai mult viata sexuala

Pentru multe cupluri, ultimul pas in sincronizarea compatibilitatii sexuale este sa incercati intoarcerea la modul in care erau lucrurile la inceput. O modalitate foarte buna este sa va intalniti lasand la o parte acel moment special al saptamanii sau lunii, care a devenit o monotonie de ceva vreme. Lasa la o parte timiditatea si spune-i partenerei tot ce isi doreste sa auda. A face dragoste in locuri neobisnuite sau in momente diferite ale zilei va poate stimula viata sexuala.

Uneori cuplurile cu discrepanta de dorinta sexula au nevoie de mai mult entuziasm, iar a face ceva nou este incitant.

faloplastie

Ce este faloplastia?

In prezent sunt multi barbati care doresc sa faca diverse modificari anatomice la nivelul penisului lor. Folosind procedurile introduse de chirurgia cosmetica plastica, se pot efectua modificari privind dimensiunea si forma penisului. In general, augmentarea tesutului este o procedura de chirurgie cosmetica masculina. Aceasta procedura este acceptata si folosita de secole intregi, in intreaga lume de diferite culturi.

Chiar daca la inceputuri profesionistii din domeniul medical, inclusiv psihologi si urologi, sustineau ca operatia de marire a penisului este imposibila, astazi procedura se arata a fi cu rezultate uimitoare. Acestea nu schimba doar anatomic barbatul, dar aduce si modificari benefice fiziologice si psihice.

Ce este faloplastia

Faloplastia este o procedura prin care se intervine chirurgical asupra penisului pentru modifica lungimea, circumferinta sau glandele penisului. De cele mai multe ori este mentionata ca si operatie de marire a penisului. Din punct de vedere istoric, barbatii au considerat mereu un penis mai mare ca fiind un simbol al masculinitatii. Inchinarea falusului ca simbol al energiei creatoare, a fost in centrul atentiei pentru aproape fiecare cultura in: India, Egipt, Grecia si Europa. Iar la inceputuri, in ciuda lipsei de acceptare de catre societate, multi barbati au ales faloplastia – marirea chirurgicala a penisului.

De ce aleg barbatii operatia de marire a penisului?

Faloplastia este o procedura medicala de succes. In ultima vreme, a devenit din ce in ce mai utilizata poate din motive pur cosmetice. Nu exista studii doveditoare care sa cerceteze motivele cresterii numarului de barbati care aleg acest tip de operatie. Fie ca au in vedere operatia de alungire sau doar ingrosarea penisului, nu este rezonabil sa presupunem ca factorii decizionali sunt legati doar de imaginea si stima de sine.

ce este faloplastia

Unii barbati, pur si simplu nu sunt multumiti de dimensiunea penisului cu care au fost inzestrati. Aceasta poate fi una dintre principalele cauze pentru care aleg interventia chirurgicala de marire a penisului. Operatia este clasificata ca fiind o interventie plastica electiva, conceputa pentru a creste dimensiunea penisului in lungime, sau chiar si grosime.

Pe piata este posibil sa gasesti o multime de produse care pretind ca sporesc ceea ce prin natura ti-a fost dat. Din nefericire, toate acestea pot avea eventuale rezultate temporare. Pentru o solutie permanenta, singura modalitate de marire a penisului este interventia efectuata de specialisti.

Intrebari frecvente despre faloplastie

 • Cat de repede pot sa fac sex dupa operatia de marire a penisului?

Dupa aproximativ 6 saptamani de la interventie poti avea contact sexual cu penetrare, dar masturbarea este permisa la o saptamana dupa operatie. Datorita interventiei chirurgicale, masturbarea trebuie sa fie blanda si poate fi facuta doar prin frecarea capului penisului.

 • Doresc marirea penisului in lungime. Cata lungime pot castiga prin operatie?

Acest lucru este extrem de greu de precizat. Depinde de individ, totusi este posibil ca lungimea penisului tau sa fie mai mare cu aproximativ 2cm.

 • Cat se poate mari grosimea penisului daca aleg o astfel de operatie?

De asemenea, este greu de precizat datorita diferentelor individuale. Cu toate acestea, daca optezi pentru tehnica de transfer a grasimilor cresterea latimii este relativ individuala. Daca alegi tehnica care utilizeaza matrice dermala, poti avea o crestere de pana la 30% a circumferintei penisului.

Asadar, un numar tot mai mare de barbati aleg o interventie chirurgicala de marire a penisului. Aceasta interventie poate sa fie prin prelungire, ingrosare sau prin ambele. Pentru barbatii interesati sa afle mai multe despre operatia de marire a penisului, medicii nostri specialisti va stau la dispozitie, sau va invitam sa ne contactati direct pentru o programare.

metode marire penis

Metode mărire penis (Acreditate medical)

Într-o lume în care aproape orice se poate vinde, mulți profită de sentimentele și de complexele oamenilor pentru a …

implant silicon penis

Mărirea penisului prin implant de silicon. Adevăr sau Mit?

Basmele au fost mereu pe placul oamenilor, în special deoarece acestea prezentau soluții inedite, chiar magice, la probleme …

marire penis

Operația de mărire a penisului. Tot ce trebuie să știi

Tablouri și scrieri din Grecia antică sugerează că în antichitate, penisul mai mic era considerat superior. Cu toate …