Consultatii online

Daca ea iti va spune vreodata ca “dotarea” ta este de dimensiunea lui King Kong , incerca sa nu o iei deloc ca fiind o apreciere (vezi mai jos de ce).  La urma urmei, suntem mult mai bine dotati decat primatele la care fac ele uneori referire.

De fapt, masura penisului unei gorile mascul adult este doar in jurul a 3,8cm (in erectie). Cimpanzeii, cele mai aproape rude ale noastre, se invart mai mult in jurul valorii de 7,6cm, dar oricum sunt  eclipsate de dimensiunea noastra medie in stare de erectie cuprinsa intre 12- 17 cm. Sigur, 7 milioane de ani de evoluție ne separa de maimuțe. . . asadar hai sa vedem cum stau lucrurile in prezent.

Teoria generala este că fetele preferă pur și simplu un tip bine-dotat.

Studii despre marimea penisului si importanta acesteia in randul femeilor

Intr-un studiu australian 2013, cercetatorii au prezentat femeilor imagini cu diferiti barbati cu diferite tipuri de lungimi de penis (in varianta flasca). S-a dovedit ca doamnele evaluau mai bine barbatii mai bine inzestrati.

Inainte de a incepe sa purtam haine, acest lucru era o modalitate foarte simpla pentru femei, de a judeca atractivitatea unui om”, spune Brian Mautz, autorul studiului.

Intrebarea care se pune, este de ce femeile din acele perioade, isi alegeau partenerii din randul celor echipati cu un penis mai mare.  Desi subiectele studiului au considerat un penis mai mare ca fiind mai atractiv, in medie, exista femei care nu au nicio preferinta. Sunteti de accord sa le consideram pe aceste femei exceptii, nu-i asa?

Studiul australian a constatat si ca avand umeri mari reprezinta un indicator al atractivitatii pentru femei.Este posibil ca femeile prefera doar baieti cu constructii altetice, iar un penis bine proportionat la aceasta postura, vine ca un element de care nu te poti lipsi.
Un al motiv ar putea fi faptul ca, un penis mai mare ajuta femeile sa atinga orgasmul vaginal, spre deosebire de orgasmul de la nivelul clitorisului.

Cercetatorii scotieni au realizat un studiu pe 300 de femei,  si au constatat ca aproximativ jumatate au experimentat orgasme vaginale intr-o luna.
Care a fost ideea? Doamnele care au apreciat barbatii cu un penis mai mare decat media, au avut parte de mai multe orgasme in ultima luna, fata de doamnele care au avut alte aprecieri.
Iata asadar, ca doua studii intaresc convingerea ca lungimea si grosimea penisului,  “dau tonul” unui orgasm vaginal ca la carte.

Suntem de accord ca lungimea este importanta. Insa domnilor, sa nu subestimam grosimea!
90% dintre femeile dintr-un studiu al Universitatii din Texas au spus ca grosimea penisului este mult mai importanta, atunci cand discutau de satisfactia lor sexuala.

Mihai Chertif
Dr. Mihai Chertif

Medic primar chirurgie plastica si estetica

Administrator Clinica Cosmedica

Baia Mare

0 comments on “Cat de importanta este marimea penisului pentru femei”

Lasa un comentariu