Blog

Articole cu noutati despre marirea penisului si despre imbunatatirea vietii sexuale

marimea penisului evolutia

Cat de importanta este marimea penisului pentru femei

Daca ea iti va spune vreodata ca “dotarea” ta este de dimensiunea lui King Kong , incerca sa nu o iei deloc ca fiind o apreciere (vezi mai jos de ce).  La urma urmei, suntem mult mai bine dotati decat primatele la care fac ele uneori referire.

De fapt, masura penisului unei gorile mascul adult este doar in jurul a 3,8cm (in erectie). Cimpanzeii, cele mai aproape rude ale noastre, se invart mai mult in jurul valorii de 7,6cm, dar oricum sunt  eclipsate de dimensiunea noastra medie in stare de erectie cuprinsa intre 12- 17 cm. Sigur, 7 milioane de ani de evoluție ne separa de maimuțe. . . asadar hai sa vedem cum stau lucrurile in prezent.

Teoria generala este că fetele preferă pur și simplu un tip bine-dotat.

Studii despre marimea penisului si importanta acesteia in randul femeilor

Intr-un studiu australian 2013, cercetatorii au prezentat femeilor imagini cu diferiti barbati cu diferite tipuri de lungimi de penis (in varianta flasca). S-a dovedit ca doamnele evaluau mai bine barbatii mai bine inzestrati.

Inainte de a incepe sa purtam haine, acest lucru era o modalitate foarte simpla pentru femei, de a judeca atractivitatea unui om”, spune Brian Mautz, autorul studiului.

Intrebarea care se pune, este de ce femeile din acele perioade, isi alegeau partenerii din randul celor echipati cu un penis mai mare.  Desi subiectele studiului au considerat un penis mai mare ca fiind mai atractiv, in medie, exista femei care nu au nicio preferinta. Sunteti de accord sa le consideram pe aceste femei exceptii, nu-i asa?

Studiul australian a constatat si ca avand umeri mari reprezinta un indicator al atractivitatii pentru femei.Este posibil ca femeile prefera doar baieti cu constructii altetice, iar un penis bine proportionat la aceasta postura, vine ca un element de care nu te poti lipsi.
Un al motiv ar putea fi faptul ca, un penis mai mare ajuta femeile sa atinga orgasmul vaginal, spre deosebire de orgasmul de la nivelul clitorisului.

marimea penisului evolutia

Cercetatorii scotieni au realizat un studiu pe 300 de femei,  si au constatat ca aproximativ jumatate au experimentat orgasme vaginale intr-o luna.
Care a fost ideea? Doamnele care au apreciat barbatii cu un penis mai mare decat media, au avut parte de mai multe orgasme in ultima luna, fata de doamnele care au avut alte aprecieri.
Iata asadar, ca doua studii intaresc convingerea ca lungimea si grosimea penisului,  “dau tonul” unui orgasm vaginal ca la carte.

Suntem de accord ca lungimea este importanta. Insa domnilor, sa nu subestimam grosimea!
90% dintre femeile dintr-un studiu al Universitatii din Texas au spus ca grosimea penisului este mult mai importanta, atunci cand discutau de satisfactia lor sexuala.

 

Marirea penisului

Marirea penisului fara operatie / Ingrosarea penisului

 

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

metode marire penis

Metode mărire penis (Acreditate medical)

Într-o lume în care aproape orice se poate vinde, mulți profită de sentimentele și de complexele oamenilor pentru a …

implant silicon penis

Mărirea penisului prin implant de silicon. Adevăr sau Mit?

Basmele au fost mereu pe placul oamenilor, în special deoarece acestea prezentau soluții inedite, chiar magice, la probleme …

marire penis

Operația de mărire a penisului. Tot ce trebuie să știi

Tablouri și scrieri din Grecia antică sugerează că în antichitate, penisul mai mic era considerat superior. Cu toate …