Consultatii online

Ce-ți poate oferi o clinică de top în care se efectuează proceduri de mărire a penisului?

Chirurgia plastică include toate procedurile prin care aspectul sau forma unei părți a corpului este modificată sau reconstruită.

Operațiile estetice sunt realizate sub umbrela chirurgiei estetice, o ramură a chirurgiei plastice. Operațiile estetice se efectueză în cadrul clinicilor de profil așa cum este Clinica Cosmedica – cea mai mare clinică privată de chirurgie plastică și estetică din Maramureș.

Ce tip de operații estetice se pot efectua la o clinică de chirurgie estetică și plastică?

Chirurgia estetică poate corecta deficiențe și îmbunătăți aspectul mai multor părți ale corpului: organele de reproducere, fața, sânii, membrele. Intervențiile chirurgicale asupra organelor de reproducere efectuate la Cosmedica au ca obiectiv îmbunătățirea vieții sexuale.

Cele mai solicitate intervenții din ultimii ani sunt cele care vizează mărirea și îngroșarea penisului. Pe lângă acestea, clinica noastră pune la dispoziția pacienților și proceduri de liposucție suprapubiană, circumcizie, alungire ventrală a penisului, implanturi titan și tratarea disfuncției erectile.

Ce-ți poate oferi o clinică de top de chirurgie estetică și plastică?

Pentru că orice intervenție chirurgicală implică un risc, este important să apelezi la serviciile unei clinici acreditate, amplasată într-un spațiu amenajat în concordanță cu specificul serviciilor oferite, care are dotări și echipamente moderne și, mai ales, medici specializați în chirurgia plastică și estetică, cu experiență în realizarea acestui tip de intervenții chirurgicale.

O clinică de top știe că personalul medical reprezintă cea mai importantă resursă, deoarece intervențiile estetice solicită chirurgilor mult mai mult decât cunoștințele medicale acumulate în timpul formării profesionale. Un chirurg estetician trebuie să înțeleagă personalitatea fiecărui pacient care trece pragul clinicii, să interpreteze corect cerințele acestuia și să îi prezinte clar și realist ce poate să îi ofere procedura estetică pe care o solicită acesta. Dialogul dintre medic și pacient nu este realizat doar la nivel medical, ci și la nivel uman.

Personalul clinicii te va îndruma în toate deciziile tale

Operațiile estetice, atunci când sunt dorite din motive corect înțelese de pacienți și realizate cu profesionalism au de multe ori un impact imens asupra pacienților, mergând de la creșterea încrederii în propria persoană și a stimei de sine și până la transformarea radicală din punct emoțional a acestora.

Cosmedica, clinica privată Nr. 1 din Maramureș în chirurgie estetică și plastică, beneficiază de o echipă de medici cu experiență, care pune întreaga pricepere în slujba transformării viziunii pacienților în realitate. În ultimii ani, Cosmedica a devenit cunoscută drept “clinica pentru mărire penis” pentru că am realizat foarte multe proceduri de mărire a penisului.

Proceduri disponibile la Cosmedica pentru îmbunătățirea vieții sexuale a bărbaților

  1. Mărirea penisului

Operația de mărire a penisului este o procedură chirurgicală prin care este crescută lungimea penisului.

La clinica noastră, folosim cu precădere tehnica alungirii dorsale a penisului, utilizată în peste 700 de intervenții. Prin această tehnică, secționăm ligamentul fundiform – care se află între pubis și lateralele penisului și pe cel suspensor, care comunică cu osul pube și este responsabil cu păstrarea penisului ridicat atunci când se află în stare erectă.

Alungirea dorsală permite porțiunii interne a penisului să avanseze spre exterior și va crea un aspect mai lung al penisului în stare relaxată.

Este important de reținut că prin această operație, dimensiunea în erecție a penisului rămâne aceeași.

O altă tehnică pe care o folosim este cea de alungire ventrală, numită și adâncirea scrotului. Prin aceasta, intervenim la nivelul punții tegumentare care leagă pielea scrotului de pielea penisului. Astfel obținem o adâncire a scrotului și o avansare a corpilor cavernoși, care nu vor mai fi “ascunși” de pielea scrotului, ci mai evidenți pe fața ventrală a penisului, care crește în lungime cu circa 2-3 cm.

2. Îngroșarea penisului

Cea mai populară procedură pentru îngroșarea penisului este injectarea de grăsime proprie recoltată dintr-o altă parte a corpului pacientului, procedură cunoscută sub numele de lipo-filling.

Această procedură are 3 etape: recoltarea, purificarea și injectarea grăsimii în penis. Un medic cu experiență deține capacitatea de a insera grăsimea astfel încât aspectul penisului să fie cât mai natural posibil, grație distribuirii uniforme a grăsimii în interiorul acestuia. Circumferința penisului poate crește prin această intervenție cu până la 30%.

O altă metodă de îngroșare a penisului este folosirea implanturilor de titan. Acestea sunt furnizate clinicii noastre de o companie care oferă o garanție certificată a sterilizării și certificat de acreditare european pentru aceste dispozitive. Ca și îngroșarea cu ajutorul grăsimii recoltate de pacient, și această tehnică este solicitată în special de către bărbații afectați de micropenie – al căror penis are mai puțin de 10 cm în stare erectă și care întâmpină probleme în viața de cuplu din cauza dimensiunii sau grosimii penisului. Numărul bilelor de titan care vor fi inserate în penis se stabilește în cadrul dscuției cu unul dintre medicii noștri.

3. Liposucția suprapubiană

Liposucția suprapubiană este o liposucție aplicată în zona de deasupra penisului. Ea este solicitată ori recomandată bărbaților care sunt afectați de lipomatoză (prezența grăsimii) în zona suprapubiană. Procedura constă în îndepărtarea grăsimii și trebuie realizată cu maximă atenție pentru a nu leza funiculii spermatici. Aceștia pot fi confundați cu stratul de grăsime, de aceea este nevoie de un medic experimentat pentru efectuarea acestei proceduri. Aspectul îmbunătățit, lipsit de grăsime al zonei de deasupra penisului conferă bărbaților mai multă încredere în propria masculinitate.

4 . Circumcizia

Circumcizia reprezintă intervenția prin care prepuțul care nu permite decalotarea glandului este îndepărtat parțial sau total.

Circumcizia poate fi realizată ca parte a unui ritual religios ori a unei tradiții culturale, pentru păstrarea igienei personale și a sănătății penisului și ca tratament pentru fimoză, parafimoză și balanită.

Circumcizia parțială constă în îndepărtarea doar a părții îngustate din prepuț și are ca rezultat acoperirea penisului când acesta este în stare relaxată.

Circumcizia totală reprezintă îndepărtarea în totalitate a prepuțului, lăsând capul penisului descoperit permanent.

Circumcizia parțială și cea totală pot fi efectuate prin metoda “clasică” sau cu laser. Circumcizia cu laser reduce perioada de recuperare post-procedură și are un grad mai ridicat de precizie decât circumcizia prin metoda clasică.

5. Tratarea disfuncției erectile

Disfuncția erectilă sau impotența este incapacitatea de a obține și de a menține o erecție suficient de fermă pentru actul sexual. Această afecțiune are impact negativ asupra vieții de cuplu, ceea ce determină mulți bărbați să ne contacteze în căutare de soluții pentru această problemă.

Tratamentul pe care îl folosim constă în tehnica P-shot, prin care celulele stem, recoltate de la pacient, sunt utilizate pentru producerea de vase noi de sânge. Aceste vase, cunoscute sub numele de țesut vascular de neoformație, creează condițiile favorabile pentru imbunătățirea rețelei fribro-conjunctive, unde se formează noi fibre de elastină și colagen. Aceste fibre sunt extrem de importante deoarece ele conduc la hrănirea corpilor cavernoși din penis, ajutandu-l să obțină și să mențină o erecție fermă necesară actului sexual.

Pentru ca toate aceste proceduri să fie eficiente, este imperios ca pacienții să respecte toate recomandările pre și post-procedură și să efectueze, înainte de realizarea lor, pașii și analizele indicate de medicii noștri.

La Cosmedica, obiectivul prioritar este realizarea procedurilor solicitate de clienți în condiții de maximă siguranță și cu rezultatele așteptate de către aceștia, de aceea insistăm foarte mult pe pregătirea pre-intervenție și pe protocolul post-operator.

Siguranță, implicare și profesionalism

0 comments on “Ce-ți poate oferi o clinică de top în care se efectuează proceduri de mărire a penisului?”

Lasa un comentariu