Consultatii online

Clinica

COSMEDICA – Centrul de Chirurgie Plastica si Estetica este unul dintre cele mai moderne si performante din Romania

COSMEDICA este prima si singura clinica privata care asigura toata specialitatea de chirurgie plastica din Romania. Fondata in anul 2002, centrul medical dispune de 22 de paturi, dintre care un numar de 20 este destinat spitalizarii continue, iar 2 paturi pentru spitalizarea de zi.

Ne bucuram sa iti impartasim ca efectuam peste 1000 de interventii chirurgicale in fiecare an.

Amplasata intr-o cladire care are curte interioara cu poarta electrica automatizata, Cosmedica este securizata de camere de supraveghere pozitionate deopotriva in fata cladirii si in partea din spate, avand si o parcare cu suprafata de 450mp.

Cosmedica detine certificare ISO 9001:2008 si dispune de certificat de acreditare emis de ANMCS, in categoria ACREDITAT.

Programul clinicii este non-stop, echipa este coordonata de Dr.Costache Chertif, la clinica prezentandu-se atat pacienti in regim de urgenta, cat si cei in stare cronica, ce au nevoie de interventie pentru chirurgie plastica si reconstructiva, chirurgia mainilor, microchirurgie, arsuri si chirurgie estetica.

Avand o experienta de peste 30 de ani in chirurgia mainii, Dr.C.Chertif a pozitionat Clinica COSMEDICA in unicul centru privat specializat in chirurgia mainii din Romania, care este recunoscut si acreditat de FESSH – Federatia Europeana a Societatilor de Chirurgia Mainii.

Initial, acum mai bine de 17 ani, COSMEDIA a fost infiintata pentru a oferi servicii de chirurgie estetica, astfel ca acest domeniu ramane unul dintre domeniile preferate ale activitatii noastre. Practicam preturi accesibile, avantajoase pentru munca depusa spre obtinerea rezultatelor extraordinare, asa ca ultimii ani au insemnat numeroase solicitari de la pacientii din tara noastra, dar si din strainatate.

Inainte de interventiile chirurgicale, pacientii nostri trebuie sa descarce si sa completeze fisa cu datele personale, dupa care sa o transmita doctorului ales pentru efectuarea operatiei.
Fisa pacientului poate fi descarcata in orice moment – ideal este sa fie citita de pacienti dupa ce s-au programat pentru interventie si completata inainte de a ajunge in clinica.

Termenul de plastica provine din grecescul plassein, care inseamna a reda forma sau a modela. Radacinile sunt biologia si vindecarea plagilor, trunchiul inseamna ingrijirea, in timp ce ramurile reprezinta cunoasterea tehnicilor de reparare.

Gratie importantei reconstructiei, chirurgiei plastice i-a fost alaturat si termenul de reconstructiva. In cele mai multe situatii, chirurgului plastic ii vor fi solicitate abilitatile, cunostintele si priceperea de a repara cazuri in care chirurgii de alta specializare au esuat.

Chirurgia estetica este una dintre ramurile chirurgiei plastice. Nu este o surpriza faptul ca, in ultimele decenii, aceasta s-a bucurat de un real succes, simpatie si un interes impresionant din partea celor care isi doresc o infatisare noua, pentru a fi mai tineri, mai atractivi.

Pacientii care trec prin clinica si beneficiaza de tratamentele si procedurile noastre sunt uimiti de rezultatele obtinute, atunci cand esti pe mainile unui chirurg estetician experimentat.

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este de a indeplini dorintele estetice ale clientilor solicitanti. In aceasta situatie, chirurgul plastic are rol de sculptor care se foloseste de priceperea sa pentru a transforma viziunea pacientilor in realitate, cu mainile, mintea si inima lui.

Te asteptam pentru a lucra impreuna la visul tau!
Echipa COSMEDICA

Saloanele VIP

Toate saloanele VIP presupun confort sporit fiind dotate cu mobilier nou, TV, aer conditionat reglabil pe intensitate si temperatura, internet WI-FI, racitoare pentru bauturi, uscator de par, baie proprie. De vreme ce siguranta pacientului este prioritatea noastra, pentru dotarea celor doua saloane VIP au fost alese paturile electrice din lemn fabricate la comanda in Germania de renumita companie WISSNER-BOSSERHOFF.

Salon VIP Cosmedica
Salon VIP Cosmedica

Galerie clinica Cosmedica