Consultatii online

Consultatia online

In cadrul consultatiei preliminare – consultatia online – discutam primele detalii si analizam fotografiile transmise.
Ne aflam intr-un punct in care tehnologia digitale este in continua dezvoltare, asa ca este important sa o utilizam pentru a comunica eficient cu pacientii nostri: transmiterea de fotografii, detalii, documente. In mod evident, consultatia online, desi eficienta, nu va inlocui consultatia oficiala, ce implica efectuarea unui examen clinic obiectiv, iar interactiunea directa determina decizia finala.

Ce va trebui sa faci in aceasta etapa?

Cea mai rapida si eficienta modalitate pentru a demara discutia despre interventie este sa ne trimiti fie un set de fotografii clare, la rezolutie optima, pe fundal inchis, de la 50 cm – 1 m distanta, din cat mai multe unghiuri, fie un video concis, clar, cu zona intima, la una dintre adresele oficiale mentionate la Contact.

In mail va mai fi nevoie sa fie specificate solicitarea de interventie, telefonul de contact pentru a putea fi contactat de medicii nostri, precum si cateva informatii personale: nume/prenume; adresa; varsta; inaltime; greutate; istoricul alergiilor, bolilor (bolile pentru care ai urmat tratament, boli care au necesitat spitalizare, interventiile chirurgicale suferite, orice alte proceduri mini-invazive).