Consultatii online

Cum ajungi la clinica Cosmedica?

Sa gasesti un chirurg care sa asigure un rezultat optim, ingrijirea specifica, personalizata procedurii pe care ti-o doresti, se poate dovedi un proces complex, ceea ce te-ar putea determina sa cercetezi clinicile din strainatate. Exista insa si in tara noastra clinici de renume, cu medici cu experienta, care se vor ocupa indeaproape de preluarea cererii, consultatie, interventie si mai apoi de recuperarea optima.

Fondata in 2002, clinica noastra se numara printre unitatile medicale de top, acreditata in Romania. Situata in Baia Mare, judet Maramures, pacientii ne vor gasi usor, pe strada George Cosbuc, nr.52 (in spatele Inspectoratului Teritorial de Munca). Medicii nostri – Costache Chertif si Mihai Chertif, tata si fiu – au fost alegerea pacientilor din tara, dar si din strainatate (Franta, Germania, Italia, Marea Britanie, USA etc), gratie reputatiei impecabile, rezultatelor obtinute si conditiilor de cazare la standard inalt.

Orasul Baia Mare este un oras inconjurat de munti, cu un farmec aparte, legat strans de istoria zonei Maramuresului, fiind cea mai apreciata regiune istorica, datorita traditiilor mentinute, a numarului impresionant de biserici de lemn din lume, totul fiind completat de peisajul natural.

In oras exista hoteluri cu servicii de inalta calitate, de 3*** si 4****, cu care clinica se afla in colaborare, atractii diverse, zone comerciale.

Din sudul tarii, o varianta excelenta de calatorie este cu avionul, iar din restul regiunilor se poate calatori cu masina.
Baia Mare este situat la 150 km de Cluj-Napoca si 390 km de Budapesta (capitala Ungariei). Din Europa sau SUA, se poate calatori cu avionul, pana la cel mai apropiat aeroport (Baia Mare, Cluj-Napoca sau Bucuresti), iar pana la clinica, cu tren, taxi sau o masina inchiriata.

Alte detalii le vei gasi la Contact, iar personalul Cosmedica iti sta la dispozitie pentru consultanta.

Înainte de orice intervenție chirurgicală, în cadrul clinicii noastre sau într-o altă clinică, este necesar să îți pui anumite întrebări cheie, pentru a fi sigur că iei decizia corectă.
Majoritatea pacienților sunt mulțumiți de rezultat, dar o astfel de decizie este serioasă. De aceea, știm că toate întrebările pe care le ai sunt relevante și este important să găsești răspunsul pentru fiecare dintre ele. În fond, îți dorești să fii mulțumit cu decizia finală pe care o vei lua.

  • Care este motivatia pentru care iti doresti o anumită interventie? 
  • Te simti cu adevarat pregatit pentru o interventie chirurgicala plastica?
  • Asteptarile tale sunt realiste? 

Urmareste cu atentie aceasta serie de intrebari – un scurt test la care trebuie sa raspunzi serios, cu sinceritate, pentru a lua cea mai buna decizie:

  1. Imi doresc aceasta interventie chirurgicala pentru mine?

Nimeni nu are dreptul sa va preseze intr-o anumita directie, decizia finala este doar pentru cresterea increderii de sine, completand o viata deja implinita – de care te simti multumit.

  2. Am asteptari reale cu privire la rezultatele obtinute dupa chirurgia plastica?

Trebuie sa distingi clar rezultatul fizic de cel psihic: chirurgia plastica schimba in bine aspectul fizic, insa tu esti singurul care poate lucra la atitudine.

  3. M-am informat suficient si inteleg ca procedurile pot avea si anumite riscuri asociate?

Te-ai documentat despre interventia pe care ti-o doresti, ai comunicat eficient cu medicul chirurg, intelegi partile pozitive ale rezultatelor, dar trebuie sa iei la cunostinta si faptul ca reusita depinde de multi factori, niciun medic nu va oferi garantii de 100%. Exista numeroase situatii si cazuri in care acelasi medic chirurg efectueaza aceeasi operatie la doua persoane, uneori chiar si in aceeasi zi, iar rezultatul va fi diferit.
In cadrul discutiilor si consultatiilor, este esential sa pui toate intrebarile despre procedura dorita.

  4. Am o stare fizica si psihica optima pentru a trece prin aceasta interventie?

In discutiile preliminare si in timpul consultatiilor, asigura-te ca enumeri toate afectiunile si problemele fizice si psihice pe care le-ai avut sau cu care te confrunti in prezent. Istoricul medical este un element cheie in buna desfasurare a procedurii si a rezultatului optim.

  5.Dispun de suma necesara pentru a acoperi costurile interventiilor si a eventualelor complicatii?

Medicul te va informa la costurile extra necesare in cazul unor complicatii, pe langa tariful achitat initial. Este important sa te intrebi acest lucru si sa te asiguri ca esti pregatit cu un buget care se poate extinde.

  6. Comparativ cu alte perioade, este acest moment cel potrivit pentru interventie?

Uneori, nu dispui de timpul necesar pentru a efectua procedura chirurgicala, din cauza activitatii profesionale, a responsabilitatilor personale sau alte motive, relevante tie. Identificarea perioadei in care poti lua pauza de la toate activitatile este momentul propice pentru interventie, recuperare, vizite la medic, atunci cand este cazul.

  7. M-am informat, am urmarit testimonialele celor care au trecut deja prin aceasta experienta, am discutat cu medicul, am efectuat consultatia, sunt eligibil pentru procedura dorita – sunt hotarat pentru programare, am incredere in medic si echipa sa?

Ai discutat indeajuns cu medicul, ai inteles in totalitate in ce consta procedura si ai incredere atat in el, cat si in echipa sa si ai incredere in alegerea facuta – doar asa rezultatul va fi pe deplin satisfacator.

  8. Mai exista alte intrebari sau nelamuriri privind interventia chirurgicala pentru care am optat?

In urma documentarii si a conversatiilor cu medicul chirurg, te-ai decis sa te programezi, stiind ca daca vor mai aparea intrebari, cei de la clinica iti vor putea raspunde la fiecare dintre ele. Mai mult, esti constient de implicatii, ai incredere in clinica aleasa si te-ai pregatit pentru recuperare.