Consultatii online

Domnilor, de acum veti stii unde va pozitionati fata de o cina intr-un restaurant elegant.

STUDIU “Preferi o cina eleganta sau o partida de sex cu partenerul tau?”

Peste 6000 de femei au fost intrebate:  “Preferi o cina eleganta sau o partida de sex cu partenerul tau?”

“Aleg cina” au raspuns 2 din 5 femei la intrebarea de mai sus, potrivit unui studiu recent realizat de compania de publicitate Havas WorldWide si companie de cercetari de piata Market Probe International.

Sondajul a fost facut pe 12.000 de oameni din intreaga lume, iar aproximativ jumatate dintre barbatii si femeile intervievate au spus ca placerea de a manca este pentru ei similara cu placerea unei partide de sex.

Pentru a forta putin nota, cercetatorii au intrebat subiectii ce ar alege (ipotetic) intre sex si o cina excelenta la un restaurant. Avand aceasta optiune, 42% din femei au ales cina. Surprinzator a fost ca si 26% dintre barbati au ales cina in defavoarea sexului.

Cifrele acestea n-au socat-o in schimb pe Nicole Prause, fondatoarea Liberos, o companie care cerceteaza comportamentul sexual si biotehnologia, din Los Angeles.

Ea sustine ca actul sexual este ca sportul pentru femei, cerand energie asemeni mersului la sala. O masa copioasa intr-un restaurant elegant, in schimb, nu este atat de solicitanta pentru ele.

studiu international femei viata sexuala

Cu toate acestea stiti care este cel mai mare dusman al sexului?

Oboseala, spune specialista. Asadar toate cele de mai sus au logica, sexul impune un efort fizic considerabil, astfel ca atat barbatii cat si femeile ar putea prefera sa faca altceva.

Alte cercetari sugereaza ca femeile care au orgasm in mod regulat sunt mult mai multumite de viata lor sexuala. Asadar daca iti doresti ca iubita/logodnica/sotia ta sa aleaga o partida de sex cu tine si sa lase cina la o parte, te asteptam la Clinica Cosmedica pentru procedurile de marire si ingrosare a penisului, implanturi de titan si alte procedure menite sa condimenteze viata sexuala a ta si a partenerei tale.

Care este gradul de satisfactie a pacientilor care aleg faloplastia?

Ultimul studiu statistic efectuat in Clinica Cosmedica pe un esantion de 100 pacienti, ne arata un grad de satisfactie de 94%, atat datorita procedurii de alungire cat si celei de ingrosare.

Mihai Chertif
Dr. Mihai Chertif

Medic primar chirurgie plastica si estetica

Administrator Clinica Cosmedica

Baia Mare

0 comments on “De ce 42% dintre femei prefera o mai degraba o cina gustoasa decat sex?”

Lasa un comentariu