Blog

Articole cu noutati despre marirea penisului si despre imbunatatirea vietii sexuale

marimea-penisului

Evolutia marimii penisului si cum a fost influentata de preferintele femeilor

Mai mare este mai bine, cel puțin asa spune un nou studiu atunci când vine vorba despre preferințele femeilor in privinta mărimii penisului. Concluziile studiului sugerează faptul că preferintele femeilor ar fi putut determina evolutia mărimii penisurilor la bărbati (către penisuri mai mari).

Studii psihologice publicate in trecut si care au cerut femeilor sa-si exprime preferintele cu privire la marimea penisului, au produs opinii mixte, unele studii spunând că femeilor nu le pasă de dimensiune, în timp ce alte studii spun că femeile preferă penisurile mai mari.

Dar aceste femei care au participat la diverse studii s-ar fi putut simți presate să spun lucrul politic corect: „Această dimensiune nu contează”, a declarat liderul unui studiu, Brian Mautz, un biolog de la Universitatea din Ottawa, Canada.

Așa că echipa sa a pus bazele unui experiment în care 105 femei australiane – aflate la o varsta medie de 26 de ani, s-au uitat fiecare la 53 de imagini în mărime naturală a diferitelor siluete masculine generate de calculator, proiectate pe un ecran.

Bărbații prezentati aveau diferite înălțimi, diferite raporturi de umăr-la-șold (sau forme ale corpului), si lungimi ale penisului in stare flasca. În studiile anterioare, femeile au perceput în general bărbații înalți, cu rapoarte mai mari umăr-șold, ca fiind mai atragatori, ceea ce face acești factori importanți în modul în care o femeie judecă atractivitatea.

marimea-penisului

Femeilor din studiul curent li s-a cerut apoi să evalueze bărbații pe o scară de atractivitate 1-7, 1 fiind cel mai puțin atractiv și 7 fiind cei mai atractivi.

 

Cu toate că forma corpului a fost cel mai important factor în dacă sunt sau nu o femeie percepe trupul bărbatului atractiv sau nu, mărimea penisului, de asemenea, a influențat în mod semnificativ atracția.

Cu toate acestea, relația nu era neapărat liniară – adică., „dacă veți obține un penis mai mare și mai mare, aceasta nu înseamnă neapărat că esti și mai atractiv”, a remarcat Mautz.

De exemplu, rata la care femeile evaluează bărbații ca fiind atrăgători a scăzut atunci când penisurile in stare flasca au fost mai lungi decât 7,6 cm.

Mai mult decât atât, înălțimea a fost, de asemenea, un factor: „Bărbatii inalti cu penisuri mari, într-adevăr au ajuns să fie considerati mai atractivi decat restul.”, a spus Mautz.

Nu e foarte clar de ce femeile preferă penisurile mai mari, dar studiile au arătat că femeile preferă penisurile cu dimensiuni mai mari, deoarece acestea pot creste satisfactia sexuală, a spus Mautz.

Evoluția mărimii penisului

Din moment ce oamenii primitivi nu purtau haine, penisurile bărbaților au fost evidente pentru femei. Așa că, dacă femeile si-au ales partenerii în funcție de mărimea organelor lor genitale, este posibil ca aceste decizii să fi influențat evoluția catre penisuri mai mari, potrivit studiului, care a fost publicat in jurnalul Proceedings al Academiei Nationale de Stiinte.

Nu putem spune sigur că alegerile femeilor este ceea ce a condus la evoluția dimensiunii penisului„, dar „în acest moment din timp, dimensiunea penisului are un efect asupra gradului de atractivitate al bărbatilor„, a spus Mautz.

Dar, psihologul evolutionist Gordon Gallup Jr. a declarat într-un e-mail că există unele limitări privind teoria echipei studiului că alegerile femeilor au jucat un rol in evolutia marimii penisului.

In primul rand, studiile anterioare au aratat ca „penisul uman flasc este un indicator imperfect al dimensiunii penisului in erecție„, a declarat Gallup, de la Universitatea de Stat din New York, care nu a fost implicat in studiu.

Teoretic, femeile din primele zile ale evoluției umane ar fi văzut cele mai multe penisuri într-o stare flască.

Mai mult decât atât, rezultatele arată că femeile sunt mai atente la raportul dintre umeri și șolduri, mai mult decât la dimensiunea penisului atunci când evaluează imaginea unui bărbat ca fiind atrăgătoare, a spus el.

Gallup și-a făcut propria cercetare asupra evoluției penisului, care (a spus el) a fost modelată de concurența dintre barbati pentru a fertiliza ovarele unei femei.

Oricare ar fi motivul pentru penisuri mai mari, acest domeniu de studiu abordează o întrebare pe care unii o vor găsi plină de umor, a recunoscut Mautz, liderul studiului.

„Este important sa fii serios în știință, iar rezultatele noastre sunt solide, dar aceasta nu înseamnă neapărat că nu poți să te distrezi cu ea.”

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

metode marire penis

Metode mărire penis (Acreditate medical)

Într-o lume în care aproape orice se poate vinde, mulți profită de sentimentele și de complexele oamenilor pentru a …

implant silicon penis

Mărirea penisului prin implant de silicon. Adevăr sau Mit?

Basmele au fost mereu pe placul oamenilor, în special deoarece acestea prezentau soluții inedite, chiar magice, la probleme …

marire penis

Operația de mărire a penisului. Tot ce trebuie să știi

Tablouri și scrieri din Grecia antică sugerează că în antichitate, penisul mai mic era considerat superior. Cu toate …