Blog

Articole cu noutati despre marirea penisului si despre imbunatatirea vietii sexuale

Impartasim fanteziile sexuale partenerului?

Avem fantezii sexuale?

Sa incepem cu inceputul: toti avem fantezii sexuale! S-ar putea sa nu le punem in practica pe toate (ceea ce separa fantezia de realitate, pana la urma), dar asta nu inseamna ca nu le putem impartasi, cel putin. 🙂

Fanteziile sexuale pot fi un lucru foarte personal, iar pentru unii pot reprezenta chiar secrete – doar gandul de a le spune cu voce tare altcuiva poate parea terifiant. Un punct important al unei relatii sanatoase este reprezentat si de discutiile despre fanteziile sexuale. Daca nu faceti deja acest lucru in relatia voastra, sa stiti ca exista cateva motive foarte bune pentru care ar trebui sa incepeti sa vorbiti despre asta. Dupa un nou studiu publicat in The Journal of Sex Research, cuplurile care sunt deschise unul cu altul in legatura cu fanteziile lor sexual, tind sa aiba un sex mai bun si o relatie mai fericita. Poate parea ciudat la inceput, dar poate duce si la o experienta de nedescris, trebuie doar sa deschideti subiectul.

Motivul pentru care unii oameni sunt mai deschisi decat ceilalti este foarte important.

Studiile cercetatorilor nu arata doar o legatura intre impartasirea fanteziei si fericirea in relatii. Este important sa se analizeze si de ce unele persoane au dificultati in a fi deschisi cu partenerii lor, mai mult decat au altii. Daca nu te simti confortabil sa te deschizi si sa vorbesti despre asta in fata partenerul, de ce te simti asa? Ce trebuie sa faci pentru a te simti mai bine? Comunicarea dorintelor si a fanteziilor tale pot avea un impact semnificativ asupra vietii tale sexuale.

Daca ai retineri in a face asta, poti incepe prin a pune una dintre intrebarile urmatoare:

  • „Am vazut un film in care actorii au inceput sa…. Ai face vreodata asa ceva?”
  • „Nu sunt sigur ca mi-ar placea acest lucru, dar am fost intotdeauna putin curios sa incerc….”
  • “Mi-e putin jena sa iti spun asta, dar stii ce mi-ar placea sa iti fac?”

Puteti sa va distrati si mai mult, creand o cutie cu fantezii. Fiecare partener pune o fantezie in cutie in fiecare saptamana. Pe urma puteti alege un loc, dormitorul fiind exclus, pentru a explora orice fantezie a fost pusa in cutie. Imaginatia este o mare parte a sexului, iar impartasirea fanteziilor poate fi distractiva si interesanta. Cine stie? S-ar putea ca una dintre fanteziile voastre sa devina una dintre lucrurile preferate.

 Uite care sunt cele mai comune fantezii sexuale, poate poate cineva va sparge gheata!

fantezii sexuale

  1. Vorbe deocheate

Multe dintre femei isi doresc ca partenerul lor sa vorbeasca “murdar” in timpul sexului. Discutiile deocheate nu sunt doar eliberari, ci si o modalitate excelenta de a intensifica o conversatie. Spunand ceea ce va face sa va simtiti bine, pe masura ce se intampla, va duce la confort superior si veti incepe sa cereti mai mult asta.

  1. Cluburile de striptease

Ai fost vreodata impreuna cu partenera ta intr-un club de striptease? Femeile par a fi interesate sa mearga la un club de striptease impreuna cu partenerul lor. Nu pentru ca le plac gustarile din acest local, dar din cauza energiei sexuale unice si intense pe care o transmit aceste cluburi. Deci, daca tu si partenerul tau sunteti pregatiti pentru asta, mergeti impreuna, va poate astepta o noapte fierbinte.

  1. Legatul la ochi

Ati fi surprinsi sa stiti cate femei au fantezii in care legatul la ochi in timpul sexului le implica direct. Pe langa sexualitatea increderii si a dominarii, legatul la ochi amplifică orice alte simturi. Dintr-o data, mișcarile neasteptate si sarutarile vor crea valuri de placere, iar anticiparea a ceea ce urmeaza va fi de ajuns pentru un sex fantastic. Nu uitati sa verificati periodic daca ea este confortabila cu toate aceste lucruri pe care le faceti.

 

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

metode marire penis

Metode mărire penis (Acreditate medical)

Într-o lume în care aproape orice se poate vinde, mulți profită de sentimentele și de complexele oamenilor pentru a …

implant silicon penis

Mărirea penisului prin implant de silicon. Adevăr sau Mit?

Basmele au fost mereu pe placul oamenilor, în special deoarece acestea prezentau soluții inedite, chiar magice, la probleme …

marire penis

Operația de mărire a penisului. Tot ce trebuie să știi

Tablouri și scrieri din Grecia antică sugerează că în antichitate, penisul mai mic era considerat superior. Cu toate …