Consultatii online
Cuprins

Ingrosarea penisului prin folosirea implanturilor de titan

Implanturile de titan vin ca un ajutor in randul barbatilor cu o hipotrofie peniana (penis mic si subtire) sau pur si simplu celor care se confrunta cu probleme serioare de cuplu ca urmare a insatisfactie partenerei in timpul actului sexual (datorate marimii si grosimii penisului).

De-alungul timpului, aceasta procedura ne-a fost intens solicitata, confruntandu-ne de nenumarate ori cu situatia in care pacienti s-au indreptat catre Clinica Cosmedica pentru inlaturare unor implanturi montante necorespunzator, in medii nesterile. Reactiile adeverse ale acestor implanturi montante neconventional au fost, afectiuni inflamatorii si infectioase.

Echipa medicala Cosmedica se lauda cu un parteneriat cu o companie care poate oferi implanturi de titan cu o garantie certificata a sterilizarii.

Statistic, am observat ca in randul pacientilor nostri, tehnicile de inserare a acestor implanturi au schimbat in bine viata intima a multor cupluri , aducand zambetul pe buze si respectul de sine pentru multi barbati.

Sunt din ce in ce mai multi pacienti care ne solicita procedura de faloplastie in situatii extreme, in care dimensiunile actuale ale penisului sunt sub limita celor fiziologice si problemele de cuplu sunt foarte serioase, cu riscul de a duce la despartiri.

Astfel am hotarat sa imbunatatim operatia de ingrosare a penisului (alungire si ingrosare) cu implanturile de titan.

Intrebari utile de la barbati care isi pun implanturi cu titan

Iata cateva intrebari utile al caror raspuns poate fi de interes pentru tine:

Ce tip de anestezie este necesara?

Anestezia poate fi locala cu sedare (destul de rar aleasa de pacienti), rahidiana sau epidurala cu sedare, sau anestezia generala. Pacientii aleg de cele mai multe ori anestezia generala.

Cat dureaza interventia?

Procedura de inserare a implanturilor dureaza aproximativ 30 minute.

In cat timp pot parasi clinica? Cat timp va fi necesar sa lipsesc de la munca?

Dupa operatie se poate parasi clinica in aceeasi zi sau a doua zi.

In ce consta recuperarea?

Cu toate ca nu va fi nevoie sa stai internat imediat dupa operatie, va fi nevoie de un regim de pansamente si inspectii la 2 zile pana la inlaturarea firelor de sutura la 14 zile.

Cum imi voi face igiena intima in timpul recuperarii?

Dusurile se pot face folosindu-se un sapun cu ph neutru , fara a se traumatiza zona sub nici o forma.

Se recomanda un tratament medicamentos imediat dupa operatie?

Este de obicei indicat sa se foloseasca timp de 5-7 zile un tratament antibiotic general si o crema cu antiinflamator sau antibiotic la nivel local.

Cand pot sa-mi reiau activitatile sexuale?

Activitatile sexuale pot fi reluate dupa minim 4 saptamani.

Pret pentru procedura cu implanturi titan

Cost procedura implanturi de titan: de la 400 euro (acest tarif include anestezia epidurala si conditii de cazare standard- 4 stele)

Afla mai multe

0 comments on “Implanturi titan”

Lasa un comentariu