Consultatii online

Implanturile de titan vin ca un ajutor in randul barbatilor cu o hipotrofie peniana (penis mic si subtire) sau pur si simplu celor care se confrunta cu probleme serioare de cuplu ca urmare a insatisfactie partenerei in timpul actului sexual (datorate marimii si grosimii penisului).

De-alungul timpului, aceasta procedura ne-a fost intens solicitata, confruntandu-ne de nenumarate ori cu situatia in care pacienti s-au indreptat catre Clinica Cosmedica pentru inlaturare unor implanturi montante necorespunzator, in medii nesterile. Reactiile adeverse ale acestor implanturi montante neconventional au fost, afectiuni inflamatorii si infectioase.

Echipa medicala Cosmedica se lauda cu un parteneriat cu o companie care poate oferi implanturi de titan cu o garantie certificata a sterilizarii.

Statistic, am observat ca in randul pacientilor nostri, tehnicile de inserare a acestor implanturi au schimbat in bine viata intima a multor cupluri , aducand zambetul pe buze si respectul de sine pentru multi barbati.

Sunt din ce in ce mai multi pacienti care ne solicita procedura de faloplastie in situatii extreme, in care dimensiunile actuale ale penisului sunt sub limita celor fiziologice si problemele de cuplu sunt foarte serioase, cu riscul de a duce la despartiri.

Astfel am hotarat sa imbunatatim operatia de ingrosare a penisului (alungire si ingrosare) cu implanturile de titan.

Intrebari utile de la barbati care isi pun implanturi cu titan

Iata cateva intrebari utile al caror raspuns poate fi de interes pentru tine:

1.    Ce tip de anestezie este necesara?

Anestezia poate fi locala cu sedare (destul de rar aleasa de pacienti), rahidiana sau epidurala cu sedare, sau anestezia generala. Pacientii aleg de cele mai multe ori anestezia generala.

2.    Cat dureaza interventia?

Procedura de inserare a implanturilor dureaza aproximativ 30 minute.

3.    In cat timp pot parasi clinica? Cat timp va fi necesar sa lipsesc de la munca?

Dupa operatie se poate parasi clinica in aceeasi zi sau a doua zi.

4.    In ce consta recuperarea?

Cu toate ca nu va fi nevoie sa stai internat imediat dupa operatie, va fi nevoie de un regim de pansamente si inspectii la 2 zile pana la inlaturarea firelor de sutura la 14 zile.

5.    Cum imi voi face igiena intima in timpul recuperarii?

Dusurile se pot face folosindu-se un sapun cu ph neutru , fara a se traumatiza zona sub nici o forma.

6.    Se recomanda un tratament medicamentos imediat dupa operatie?

Este de obicei indicat sa se foloseasca timp de 5-7 zile un tratament antibiotic general si o crema cu antiinflamator sau antibiotic la nivel local.

7.    Cand pot sa-mi reiau activitatile sexuale?

Activitatile sexuale pot fi reluate dupa minim 4 saptamani.

Cost procedura implanturi de titan: de la 400 euro (acest tarif include anestezia epidurala si conditii de cazare standard- 4 stele)

Clinica Cosmedica se afla in Baia Mare si este una dintre cele mai moderne si bine echipate clinici de chirurgie estetica din Romania, dispunand de 20 de paturi si oferind conditii de cazare standard (4 stele) sau cazare VIP (5 stele), cu un personal foarte bine pregatit si obisnuit aproape zilnic cu aceste proceduri. Profesionalismul si discretia maxima sunt elementele cheie in cazul oricarei interventii si a oricarui pacient.

Mihai Chertif
Dr. Mihai Chertif

Medic primar chirurgie plastica si estetica

Administrator Clinica Cosmedica

Baia Mare

12 comments on “Ingrosarea penisului prin folosirea implanturilor de titan”

Lasa un comentariu

 1. Buna ziua. Ingrosarea prin implant de metal ce riscuri presupune? si m-ar interesa sa stiu daca mai este nevoie pentru a o reface periodic cum este in cazul ingrosarii prin grasime care am inteles ca dureaza undeva la 7-8 luni pana cand trebuie revenit deoarece se subtiaza penisul. m-ar interesa de asemenea cat este pretul pentru alungire+ingrosare prin implant se metal. Si daca aveti ceva poze sau video inainte si dupa implantul de metal. Multumesc.

  • Buna ziua,

   Varianta de materiale straine pe care o folosesc este doar in cazul pacientilor foarte slabi si care ar avea nevoie de o marire a circumferintei penisului. Pentru aceasta folosesc momentan implanturi din titan, nu metal. Nu este o procedura pe care sa o consider oportuna deoarece nu ofera un aspect estetic si o recomand doar pacientilor care nu au grasime si au probleme de cuplu.
   Pentru mai multe detalii despre situatia dvs si despre ce ati avea nevoie, va recomand sa ne faceti o solicitare oficiala pe emailul de contact unde sa ne trimiteti cateva imagini cat mai clare din fata si profil cu abdomenul si coapsele fara lenjerie intima impreuna cu cateva date despre dvs (varsta, adresa,telefon de contact, inaltime, greutate, ocupatie, istoric de boli/tratamente/operatii/spitalizari/alergii etc) la office@faloplastie.ro si dupa ce le voi evalua veti primi un raspuns cu sugestia mea. Daca va fi nevoie de o discutie mai ampla sau de anumite precizari speciale, va pot pot contacta chiar inainte de a veni la o consultatie pentru a fi cat mai bine informat cu privire la conditia dvs. Pentru aceasta, va recomand sa faceti o programare la o consultatie video online, folosindu-va de linkul

   https://www.cosmedica.ro/consultatii-online/

   Trebuie sa stiti ca pozele sau consultatia video pot distorsiona intr-o oarecare masura realitatea, asa ca e bine sa intelegeti ca acestea doar pot sa ma orienteze cu privire la solicitarea dvs si astfel nu pot inlocui consultatia in persoana. Daca e nevoie de mentiuni cu privire la acest lucru, vi le pot explica in cadrul consultatiei online.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176
   +40-753042234