Marirea penisului fara operatie / Ingrosarea penisului

Ingrosarea penisului poate fi realizata prin 3 proceduri in cadrul Clinicii Cosmedica:

 1. Injectare de grasime proprie (lipo-filling)
 2. Ingrosarea penisului cu tesut dermic autolog
 3. Ingrosarea penisului prin folosirea implanturilor de titan

1. Ingrosarea penisului prin injectare de grasime proprie (lipo-filling)

Clinica Cosmedica este printre primele clinici din Romania care a utilizat grasimea in diferite scopuri: marirea feselor, marirea sanilor, reintinerirea si restaurarea fetei imbatranite, rejuvenarea mainilor imbatranite, rejuvenarea labiilor mari, cosmetizarea cicatricilor, umplerea defectelor de substanta etc. (http://www.cosmedica.ro/proceduri/medicina-regenerativa/)

Cum se desfasoara procedura de ingrosare a penisului prin injectare de grasime proprie?

Anestezia poate fi locala combinata cu sedare profunda, peridurala sau generala (de obicei pacientii aleg anestezia peridurala)

Durata interventiei:  aproximativ 45 de minute.

ingrosarea penisului chirurgie faloplastie

Echipamentul de recoltare a grasimii, denumit Body-Jet Evo, dispune de un mini lipo-colector, special destinat recoltarii unei cantitati reduse de grasime (150-200ml), cat este necesar in cazul ingrosarii penisului.
Grasimea recoltata este trecuta prin filtru special pentru a fi separata de tesuturile nefolositoare (sange, ulei, solutie de infiltrat), astfel incat grasime care ajunge pe fundul colectorului va fi pura.
50-60ml de grasime se injecteaza in medie pentru ingrosarea unui penis de dimensiuni normale. Grasimea este tinuta intr-un mediu steril, fara contact cu mediul inconjurator, fara a fi atinsa sau trecuta dintr-un recipient in altul, asa cum se proceda in cazul liposuctiilor clasice, realizate cu aparate depasite tehnic.

Marirea penisului fara operatie este o procedura este extrem de avantajoasa pentru pacient, deoarece se fac doar niste mici intepaturi, prin care este recoltata grasimea si alte mici intepaturi prin care aceasta este injectata.
Interventia este fara niciun risc de respingere din partea pacientului, deoarece grasimea este recoltata din propriile tesuturi iar cicatricea ramasa este aproape neobservabila.
Penisul devine astfel cu 30% mai gros decat aspectul initial.

Pentru un rezultat cat mai indelungat si pentru ca grasimea injectata sa fie reabsorbita natural de organism intr-un procent cat de mic, acest procedeu este ideal, iar asocierea cu celule stem din sange PRPplasma imbogatita cu trombocite, dupa multe studii pare a mentine gradul de retentie a grasimii intr-un procent mai mare.

Datorita acestui proces, marirea penisului cu grasime face parte dintre procedeele de medicina regenerativa, unde nu se folosesc incizii, fire de sutura, recuperarea este foarte rapida si rezultatele exceptionale.

De ce este recomandata aceasta metoda de ingrosare a penisului?

Faloplastia de augmentare este una dintre cele mai cerute interventii de chirurgie estetica regenerativa printre pacientii de sex masculin intre 20-45 ani.
De obicei, procedeele neconventionale, conservatoare (medicatie, suplimente pe baza de plante si pompe speciale pe baza de vacuum) sunt abandonate repede, deoarece nu dau niciun fel de rezultat. In aceste cazuri, pacientii apeleaza la o metoda ne-chirurgicala, care le ofera un efect vizibil si de durata.
Clinica Cosmedica vine in ajutorul dumneavoastra, prin a va oferi o metoda de tratament noua, care inglobeaza atat abordarea chirurgicala cat si cea de medicina regenerativa, care nu inseamna operatie.

Mitul „Cu cat mai mult, cu atat mai bine”, in ce priveste ingrosare penisului, este cat se poate de gresit. Va explicam mai jos de ce acest lucru:
Grasimea recoltata de la nivelul abdomenului, aripioarelor sau coapselor, este recoltata prin liposuctie cu apa asistata Body Jet Evo si apoi poate fi procesata prin centrifugare si aspirata in seringi individuale pentru ca ulterior sa fie injectata sub pielea penisului. Pentru ca ea sa supravietuiasca, e nevoie de tesutul subcutanat penian sa o poata hrani prin vasele lui de sange. Orice conditie patologica pre-existenta sau anteriora injectarii, de tipul cicatricilor (leziuni sau infectii), vor face ca vascularizatia in acea zona sa fie indoielnica si astfel grasimea sa nu poata fi hranita la fel ca intr-un tesut sanatos si fara cicatrici. In concluzie,grasimea nu are vascularizatie si noi trebuie sa facem totul, sa ajutam acest proces de hranire a ei de la nivelul vaselor de sange existente sub pielea penisului.

Asadar, ratiunea injectarii unei cantitati mari de grasime, pe considerentul mentinerii unei cantitati mari la final, este gresita. Daca vom face acest lucru, vasele de sange nu vor face fata sa ajunga printre celulele de grasime si astfel celulele de grasime care nu vor fi hranite se vor reabsorbi in organism.
Aceasta cantitate este stabilita doar de medic in timpul procedurii, prin tensiunea si sindromul de compartiment, care se stabileste la nivelul penisului o data cu injectarea progresiva.

Experienta noastra, ne-a dovedit ca o cantitate mai mica decat am dori sa injectam este mult mai indicata deoarece, astfel vom avea o rata mare de supravietuire a celulelor de grasime.
Peste 250 de operatii de ingrosare a penisului (in perioada 2010-2015), ne-au condus la concluzia ca, rata de supravietuire a celulelor de grasime este intre 50-70% (la pacientii nefumatori si care respecta indeaproape indicatiile noastre).

Dupa minim 6 luni de la interventie, procedura poate fi repetata, daca pacientul doreste o imbunatatire a grosimii penisului.
Procedura de ingrosare a penisului cu grasime se poate face in combinatie cu remodelarea regiunii suprapubiene.

Liposuctie suprapubiana

Recuperarea dupa operatia de ingrosare a penisului

 • Se recomanda evitarea contactului sexual pentru minim 4 saptamani de la operatie si de asemenea si evitarea cautarii erectiilor pe aceeasi perioada;
 • Se recomanda evitarea presiunii la nivelul penisului prin lenjeria intima, pentru minim 4 saptamani.

Ingrosarea penisului si liposuctia regiunii suprapubiene
Multi barbati  prezinta un depozit de grasime la nivelul suprabian, iar liposuctia in aceasta zona se face foarte facil folosind liposuctia cu jet de apa asistat prin Body Jet Evo care ne ajuta ca inaintarea canulei sa se faca mult mai usor, deoarece grasimea de la acest nivel este foarte fibroasa si dura. Grasimea de la acest nivel nu o folosim niciodata la ingrosarea penisului.

2. Ingrosarea penisului cu tesut dermic autolog

Ingrosarea penisului prin injectarea de grasime proprie este cea mai practica si recomandata procedura de marire a penisului din cadrul Clinicii Cosmedica.
Insa, in cazul in care pacientul este foarte slab si isi doreste ingrosarea penisului, dar nu exista zone din care sa putem recolta grasime, apelam la procedura prin tesutul dermic propriu.

Cum se desfasoara operatia de ingrosare a penisului cu tesut dermic autolog?

Tesutul este recoltat de la nivelul santului fesier.  Acest tesut va fi inserat sub pielea penisului, dupa circumcizia implicita, urmand ca in primele 3 saptamani de la operatie sa inceapa procesul de  vascularizatie si astfel integrarea acesteia. Grosimea penisului se va imbunatati cu aproximativ 2 cm, ca urmare a acestei proceduri.

Dezavantajul acestei tehnici fata de injectarea de grasime, este ca se fac incizii largi atat la recoltarea, cat si la inserarea tesutului dermic. Este indicat ca o data cu aceasta procedura sa se efectueze si operatia de circumcizie deoarece grefa dermica se ancoreaza la aproximativ 5-7mm de santul coronal in apropierea glandului, iar daca preputul este foarte lung, va produce la acel nivel un sindrom aderential prin care decalotarea va fi imposibila o perioada de cateva luni chiar.

3. Ingrosarea penisului prin folosirea implanturilor de titan

Aceasta interventie solicita dispozitive speciale, metode de sterilizare certificate, insa, Clinica Cosmedica dispune de toate echipamentele pentru a realiza aceasta procedura in deplina siguranta.
Ba mai mult, de-a lungul anilor, medicii din cadrul clinicii au inlaturat foarte multe implanturi, montate neconventional de clinici neautorizate, ca urmare a unor afectiuni inflamatorii si infectioase.

Clinica Cosmedica utilizeaza cu succes implanturi de titan cu o garantie a sterilizarii.
In timp, medicii din cadrul Clinicii au constatat ca statistic, aceasta tehnica de inserare a implanturilor de titan au schimbat in bine viata intima a multor cupluri, aducand respect de sine multor barbati.

Implanturi penis
Implanturi penis

Cum se desfasoara operatia?

Anestezia poate fi locala, peridurala sau generala (dupa preferinta pacientului)

Durata interventiei: aproximativ 40 de minute.

Din ce in ce mai multi pacienti ne solicita procedura de faloplastie in situatii extreme, in care dimensiunile actuale ale penisului sunt sub limita celor fiziologice cu probleme de cuplu. Venim astfel in intampinarea lor, prin asocierea tehnicilor de faloplastie prezentate mai sus cu implanturile de titan.

Recuperarea dupa operatie

 • Pacientul poate parasi Clinica Cosmedica in aceeasi zi;
 • Se recomanda pansament si inspectii o data la 2 zile, pana in ziua a 14-a;
 • Igienizarea se poate realiza folosind un sapun cu ph neutru, fara a traumatiza zona;
 • Se recomanda un tratament antibiotic general intre 5-7 zile, si o crema anti-inflamatoare sau antibiotic local;
 • Activitatile sexuale pot fi reluate dupa minim 4 saptamani, perioada in care trebuie evitate erectiile controlate;

Marirea penisului fara operatie combinata cu Liposuctia regiunii suprapubiene

In plus, procedura de ingrosare a penisului cu grasime se poate face in combinatie cu remodelarea regiunii suprapubiene.

Procedura se poate face cu anestezie locala combinata cu sedare, anestezie rahidiana/epidurala combinata cu sedare sau anestezie generala. Dureaza aproximativ  45 minute. Necesita o perioada de minim 4 saptamani de evitare a contactului sexual si de presiune la nivelul penisului prin lenjerie intima compresiva.

Multi barbati prezinta un depozit considerabil de grasime la acest nivel, iar liposuctia in aceasta zona se face prin cateva mici intepaturi care apoi pot fi folosite mai departe pentru ingrosarea penisului. In acest caz ingrosarea penisului asociata cu modelarea regiunii suprapubiene va da un aspect mult mai bun.

Aceasta zona contine mult tesut fascial, si astfel procedura de recoltare a grasimii este mult mai grea decat in alte zone unde grasimea are o consistenta mult mai moale, dar tehnica liposuctiei cu jet de apa asistata de Body Jet Evo  ne ajuta foarte mult. Jetul de apa stropit continuu, face ca depozitele de la nivelul bazei penisului care de cele mai multe ori sunt imposibil de recoltat, sa fie mult mai usor modelate si conturate.

Din experienta noastra, nu recomandam folosirea acestui depozit de grasime pentru injectarea la nivelul penisului deoarece aceasta nu are aceeasi calitate ca si cea de la nivelul coapselor sau abdomenului, fiind foarte bogata in tesut fascial, care va creste riscul aparitiei nodulilor fibrosi la nivelul penisului. De obicei efectuam liposuctia la acest nivel pentru modelarea regiunii, dar nu folosim aceasta grasime decat in conditii speciale cand consistenta ei este foarte moale.

Dupa procedura instruim pacientul ca e nevoie sa poarte o compresie facuta dintr-un bandaj special la acest nivel, pentru a lipi pielea de stratul fascial subiacent cat mai bine.

Protocolul acestei proceduri este identic cu cel pentru ingrosarea penisului.


PACIENTII INTREABA, MEDICUL RASPUNDE

I: Grasimea injectata in penis se va abosorbi in timp? Cu alte cuvinte, grosimea va ramane la fel?

R: Procesul de injectare a grasimii proprii face parte din conceptul de medicina regenerativa care presupune pregatirea regiunii din care se va recolta grasimea, procedeul de recoltare prin liposuctie care trebuie sa fie cat mai putin traumatic ( canule mai groase si presiune de aspiratie scazuta ), procesarea grasimii prin tehnici speciale pentru a o transforma in nano-grasime ( grasime cu particule mici astfel incat rezultatul sa fie cat mai simetric si natural ) si apoi injectarea care trebuie sa se efectueze cu canule speciale , usor fara a se crea presiune la injectare si in final cantitatea injectata, sa nu creeze presiune la nivelul tesutului. Tot acest proces descris mai sus se face in acest fel pentru a incerca sa se faciliteze procesul de vascularizatie a grasimii. Pana la urma trebuie sa stiti ca acea cantitate de grasime care se recolteaza si apoi se proceseaza nu are vascularizatie si noi ne vom baza pe vasele de la nivelul tesutului fascial de sub pielea penisului care o vor iriga cu sange si astfel o vor integra si mentine, deoarece este tesutul dvs. Cantitatea de grasime care se injecteaza trebuie sa fie conforma cu normele de a obtine un penis simetric si cu un aspect cat mai natural, de aceea ea difera de la un pacient la altul. In orice caz, intotdeauna va exista un procent de celule adipoase care nu vor putea fi irigate cu sange deoarece vasele de sange nu vor face fata la toata cantitatea care o adaugam, indiferent de tesutul la care ne raportam: fata, sani, maini, penis, fese etc. Procentul de retentie pe care il avem in statistica noastra este intre 50-70% din cantitatea intial injectata. Exista totusi un procent redus de pacienti care pot opta si pentru a 2-a sedinta daca e sa considere ca circumferinta se mai poate imbuntati, dar asta doar dupa minim 6 luni. Cantitea de grasime care se va pastra va ramane acolo definitiv, ea putand sa sufere alte procese de absorbtie doar daca pacientul incearca sa slabeasca printr-o cura drastica, situatie care va privi si grasimea din alte regiuni.Asadar lucrurile sunt destul de simple la prima vedere, cum ar spune multi pacienti: „mi-a inlaturat grasimea de pe burta si mi-a adaugat-o la nivelul penisului”, dar de fapt in realitate pentru a obtine rezultatele cele mai bune acest proces necesita o experienta anume.

I: In cazul acestor interventii care este perioada recomandata de spitalizare? De cate controale este nevoie pana ma pot intoarce la locul de munca? 

R: Perioada de spitalizare si totodata de recuperare depinde foarte mult de ce procedura/uri veti alege sa faceti. Procedura de ingrosare presupune 1 zi de spitalizare si apoi 3-4 zile pentru repaus de la efortul fizic intens. Procedura de alungire dorsala necesita o spitalizare de 1-3 zile si apoi inca pana la 7 zile sa ramaneti in oras langa noi pentru a veni la controale si schimbat de pansamente pentru a ne asigura ca totul decurge normal astfel incat sa nu apara nici o complicatie. Ulterior aceasta va necesita pana la 3 saptamani de repaus de la activitatile fizice intense, care inseamna chiar si munca de birou, datorita pozitiei pe scaun si miscarilor asociate cu stresul de la munca.

I: Fiind dintr-o alta localitate decat cea in care se afla clinica, este in regula sa conduc inapoi spre casa?

R: Da, indiferent de ce procedura/uri veti alege sa faceti, cand va putem spune ca puteti pleca acasa, veti putea conduce fara probleme, chiar si pe distante mai mari. Avem unii pacienti care conduc distante lungi de peste 1500km, calatorind in Europa de Vest.

I: De pe site-ul dumneavoastra am inteles ca  lungimile castigate de la alungirea dorsala si cea ventrala nu se acumuleaza. Daca prin alungirea dorsala  se obtine o marire de 2 cm si prin si cea ventrala o marire de 1cm, care va fi lungimea finala?

R: Am vazut ca ati mentionat ca in erectie penisul are 12-13 cm, ceea ce este o dimensiune incadrata in cele normale. E bine sa stiti ca penisul in pozitie erectila are o lungime normala intre 11 si 15 cm, asa ca dvs sunteti un barbat absolut normal dezvoltat ca si lungime. Castigul care se poate obtine dupa alungirea dorsala nu se acumuleaza cu cel de la alungirea ventrala deoarece acestea ajuta la avansarea penisului, atat functional cat si optic fata de osul pube. Alungirea ventrala o recomandam ca si procedura asociativa celei de alungire dorsala pentru a reliefa mai bine baza corpilor cavernosi care in mod normal este acoperita de pielea scrotului, si care totodata va avansa o data cu desprinderea corpilor cavernosi de pe osul pube. Asadar, penisul va cobori de la nivelul osului pube de pe fata dorsala si totodata pielea scrotului care se insera la baza corpilor cavernosi (la unii pacienti jonctiunea peno-scrotala este foarte sus inserata pe corpii cavernosi) va merge cat mai jos spre baza penisului pentru a-l scoate mai bine in evidenta. Consider ca daca aveti suficienta grasime la nivelul abdomenului anterior, flancurilor abdominale, zonelor lombare sau coapselor supero-interne, va incadrati foarte bine doar pentru procedura de ingrosare intr-o sedinta sau maxim 2. Din statistica pacientilor nostri va pot confirma ca nu e bine sa va asteptati la mai mult de 1 cm castigat in erectie dupa procedurile de alungire. In pozitie relaxata poate sa difere foarte mult, de la 1 pana la 3 cm. Sunt pacienti care dupa ce au inceput sa foloseasca tractiunile penisului cu pompele de vacuum ne raporteaza un castig mai mare, dar e bine sa ne raportam la statistica generala.

I: Prin  liposuctie suprapubiana se poate castiga ceva in lungimea penisului?

R: Liposuctia suprapubiana presupune inlaturarea grasimii de la nivelul regiunii suprapubiene. Exista unii pacienti care prezinta un depozit considerabil de grasime in aceasta regiune, ceea ce face ca penisul sa para mai mic si adancit in tesutul adipos, creand un aspect inestetic al zonei. Daca are indicatie, procedura de liposuctie suprapubiana devine astfel complementara cu cea de ingrosare , pentru un aspect cat mai bun.

I: Cu cat timp inainte trebuie sa imi fac programarea pentru consultatie? Care este perioada de asteptarea pentru operatia efectiva?

R: Avand in vedere ca suntem o clinica cu 20 paturi si peste 1000 operatii anual, sunt destul de multi pacienti care solicita interventii de chirurgie plastica si estetica. De aceea perioada pe care trebuie sa o luati in calcul de la programare pana la interventie poate fi de aproximativ 1 luna. Sunt uneori situatii in care oferim detalii despre procedura telefonic astfel incat pacientul poate veni direct pentru interventie, cu 1 zi inainte, daca a fost  in prealabil programat pentru aceasta.

71 Comments

 • Ioan Vladut

  Bună as dori sa fac operație pt mărire și îngroșare a penisului as dori sa știu ce proceduri sunt și ce analize sunt necesare de facut !

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua, dle Vladut,

   Va multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru a va putea oferi cat mai multe detalii despre situatia dvs particulara va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu abdomenul si coapsele fara lenjerie intima impreuna cu cateva date despre dvs (varsta, adresa,telefon de contact, inaltime, greutate, ocupatie, istoric de boli/tratamente/operatii/spitalizari/alergii etc) la office@faloplastie.ro si dupa ce le voi evalua veti primi un raspuns cu sugestia mea. Daca va fi nevoie de o discutie mai ampla sau de anumite precizari speciale, va pot pot contacta chiar inainte de a veni la o consultatie pentru a fi cat mai bine informat cu privire la conditia dvs. Pentru aceasta, va recomand sa faceti o programare la o consultatie video online, folosindu-va de linkul

   https://www.cosmedica.ro/consultatii-online/

   Trebuie sa stiti ca pozele sau consultatia video pot distorsiona intr-o oarecare masura realitatea, asa ca e bine sa intelegeti ca acestea doar pot sa ma orienteze cu privire la solicitarea dvs si astfel nu pot inlocui consultatia in persoana. Daca e nevoie de mentiuni cu privire la acest lucru, vi le pot explica in cadrul consultatiei online.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176
   +40-753042234
   +40-770101885

 • Mircea Comanescu

  Buna ziua . As dori o operație de îngroșare a penisului . Se poate face dacă am fost depistat de curând de diabet zaharat ?

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua, dle Comanescu,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   In urma intrebarii dumneavoastra, e bine sa stiti ca injectarea de grasime in cazul diabetului zaharat, poate produce complicatii mai frecvente sau numeroase decat atunci cand acesta nu este prezent, dar pe de alta parte, daca situatia hemoglobinei glicozilate este foarte bine controlata ( sub 7 % ), riscurile scad foarte mult si procedura se poate face in conditii de siguranta.
   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

 • Ovidiu adrian

  Buna ziua imi puteti spune cat ar costa un implant cu 5 bile de titan?

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Asa cum ati vazut, Cosmedica este o clinica privata de chirurgie estetica situata in Baia Mare. Avand in vedere multitudinea de operatii de marirea penisului pe care le efectuam in ultimii ani, exista unele solicitari si de la unii pacienti care au un penis mic congenital, cu diverse probleme de cuplu si care sunt si foarte slabi astfel incat sa nu putem recolta grasime suficienta pentru procedura de ingrosare a penisului. Pentru acestia solutia care o putem oferi incepe prin inserarea unor implanturi de titan, de 5,7 sau 9 mm diametru, in functie de dorinta pacientului sau posibila indicatie medicala oferita in urma unui consult si o discutie foarte extensiva.
   La orice pacient care solicita imbunatatirea aspectului estetic al penisului si are suficienta grasime pentru cel putin o sedinta de recoltare si injectare ii vom propune doar procedura de ingrosare deoarece aceasta ofera un aspect mult mai natural si eficient.
   Pentru a va putea da mai multe detalii despre situatia dvs daca sunteti interesat, ne puteti trimite un set de poze cat mai clare din fata si profil cu abdomenul si coapsele fara lenjerie intima. Dupa ce vor fi evaluate veti primi un raspuns cu sugestia noastra.
   De asemenea puteti citi mai multe despre procedura de ingrosare cu grasime proprie la http://faloplastie.ro/proceduri-marirea-si-ingrosarea-penisului/ingrosarea-penisului/

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

 • Stoica Alexandru

  Bună ziua.
  Am PPP (papule perile penale) și aș dori să știu dacă operați și pentru așa ceva?
  Iar în cazul în care penisul meu are 13 cm lungime și 4 cm grosime în erecție, ce metoda de îngroșare sau mărire mi-ați recomanda?

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua dle Stoica,

   Va multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru ca medicii nostri sa va poata oferi cat mai multe detalii despre situatia dvs particulara va recomandam sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu abdomenul si coapsele fara lenjerie intima impreuna cu cateva date despre dvs (varsta, adresa,telefon de contact, inaltime, greutate, ocupatie, istoric de boli/tratamente/operatii/spitalizari/alergii etc) la office@faloplastie.ro si dupa ce vor fi evaluate veti primi un raspuns cu sugestia noastra. Daca va fi nevoie de o discutie mai ampla sau de anumite precizari speciale, puteti fi contactat/a de unul dintre medicii nostri chiar inainte de a veni la o consultatie pentru a fi cat mai bine informat/a cu privire la conditia dvs.
   Trebuie sa stiti ca pozele pot distorsiona intr-o oarecare masura realitatea, asa ca e bine sa intelegeti ca acestea doar pot sa ne orienteze cu privire la solicitarea dvs si astfel nu pot inlocui consultatia. Daca e nevoie de mentiuni cu privire la acest lucru, medicul vi le poate explica telefonic.

   Multumim

   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176
   +40-753042234

 • Gheorghe

  In cazul liposuctiei suprapeniene, cate zile este necesara purtarea corsetului sau a lenjeriei comprehensive pentru a preveni un eventual hematom? Multumesc

 • Gheorghe

  In cazul liposuctiei suprapubiana, exista riscul ca in timp sa reapara acea grasime ? ce se recomanda in acest sens. Multumesc

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua,

   Multumim pentru intrebarea dvs.

   Liposuctia presupune inlaturarea celulelor adipoase ( grasimea ) dintr-o anumita sau din mai multe regiuni. Asta inseamna ca acele celule dispar definitiv si nu se vor mai reface. Insa, e foarte important de stiut faptul ca liposuctia nu va inlatura complet toata grasimea pentru ca acest lucru nu e nici posibil si nici recomandat, deoarece riscul de iregularitati si depresiuni la nivelul pielii este foarte mare.
   Pe de alta parte, e foarte greu grasimea sa se refaca in acea regiune de unde s-a efectuat liposuctia. Aceasta se poate intampla doar daca faceti orice pentru a va ingrasa excesiv, dar chiar si atunci zona aceea va fi mult redusa in tesut adipos fata de restul regiunilor unde nu s-a efectuat liposuctia.
   Concluzia este ca liposuctia suprapubiana va oferi un rezultat pe termen foarte lung daca se respecta ulterior o dieta adecvata.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

 • Ilias

  Bună,
  dacă am să fac un implant cu bile de titan la d-voastră mă afectează la călătorii cu avionul???
  Multumesc

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua,

   Veti putea calatori cu orice mijloc de transport fara nici o problema.

   Multumim

   Clinica Cosmedica
   Baia Mare

 • Florin

  Bună as dori sa fac operație pt mărire și îngroșare a penisului as dori sa știu ce proceduri sunt și prețul

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua dle Florin,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   In ultimii ani, asa cum femeile isi maresc sanii prin implanturi de silicon sau grasime, si barbatii au inceput sa se gandeasca tot mai mult la procedurile de faloplastie.
   Operatia de faloplastie este una estetica, asadar nu are legatura cu functia penisului. Orice performante sexuale legate de erectie sau ejaculare aveti in momentul de fata, ele nu vor fi imbunatatite sau abolite, dar calitatea contactului intim va creste considerabil datorita unui penis mai mare.

   Acestea presupun 2 proceduri de alungire si una de ingrosare.

   ALUNGIREA DORSALA
   Operatia- se practica o incizie in V, care mai apoi va deveni sub forma de Y, prin care se sectioneaza si dezinsera ligamentele fundiform (superficial) de pe fascia abdominala si suspensor(profund) de pe osul pube, pentru a produce o avansare a corpilor cavernosi in fata si implicit a scoaterii lor de sub streasina osului pube pe o distanta mai mare. Prin aceasta se pot castiga 1-3 cm, in functie de consistenta si dispunerea ligamentului suspensor pe os. Cu cat ligamentul e mai gros si mai lat, cu atat se va castiga mai mult . Disectia se face cu un laser cu radiofrecventa Ellman 4.0MHz , astfel ca durerea postoperatorie este minima, de tipul unei contracturi dupa o febra musculara. Pentru a se preveni retractia ligamentului pe os si implicit a pierderii rezultatului, se practica o sutura speciala care se bazeaza pe tesuturile adicente disectiei, care vor fi montate la nivelul osului ca o perdea, care nu permite revenirea ligamentului in pozitia initiala. Datorita alungirii corpilor cavernosi, in zona adanca a disectiei se creaza un fund de sac unde se va introduce un mic tub de drenaj care sa aspire toate lichidele care se pot acumula postoperator de la edem.
   Spitalizare – In principiu daca situatia se prezinta in limite normale, a 2-a zi va putem lasa sa mergeti la o pensiune sau hotel si sa veniti zilnic pentru control si schimbatul pansamentelor sau puteti sa ramaneti in clinica, in functie de bugetul dvs. In aceasta perioada vom evalua situatia si vom inlatura drenajul care este montat in spatiile adanci care se formeaza de la alungirea penisului.
   Recuperare- Pentru aceasta procedura e nevoie de o perioada de repaus de pana la 14 zile de la efortul moderat si intens. In primele 2-3 zile e important sa aveti repaus absolut la pat. Apoi lucrurile isi pot intra in normal doar prin mici plimbari si ulterior constant din ce in ce mai mult. Dupa 14 zile puteti reveni la munca daca aceasta nu implica efort intens (alergat, carat greutati, ridicat greutati, inot, fitness, constructii etc). Daca munca implica efort mare, atunci e bine sa aveti 30 zile de repaus.

   ALUNGIREA VENTRALA- se face o procedura plastica la nivelul pielii scrotului care urca de cele mai multe ori peste corpii cavernosi, ducand-o astfel mai jos spre scrot si scotand la iveala radacina corpilor cavernosi si de pe fata ventrala. De obicei daca va palpati pe fata ventrala cand penisul este in erectie veti simti ca baza corpilor cavernosi e acoperita de pielea scrotului, zona care nu se poate folosi la intrarea in cavitatea vaginala. Cu aceasta se pot castiga 1-3 cm coborand pielea scrotului putin mai jos.
   Lungimile castigate de la alungirea dorsala si cea ventrala nu se acumuleaza. De obicei aceasta se face asociat cu cea dorsala, mai ales daca la consultatie va indic ca ar merita facuta, daca pielea scrotului urca mult peste penis.

   INGROSARE CU GRASIME-
   Procedura- grasimea se recolteaza, se proceseaza prin centrifugare pentru a se elimina tesuturile nefolositoare si se injecteaza sub fascia superficiala pentru volumizare, circumferential. Prin aceasta procedura se pot castiga 3-4 cm ca si grosime. Zonele de unde se recolteaza sunt: coapsele supero-interne, coapsele anterioare, abdomen, zonele lombare. De aceea, e nevoie sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil , de la genunchi pana sub torace, fara lenjerie intima pentru a vedea de unde putem recolta cel mai bine grasimea. Coapsele supero-interne a fi prima zona si abdomenul a 2-a. In plus, e important sa vedem zona suprapubiana, pentru ca daca aici exista un depozit considerabil de grasime, va vom indica sa facem liposuctie pentru supleerea zonei, doar ca aceasta grasime nu e de calitate si astfel nu o folosim. Statistic din cadrul grupului de pacienti pe care i-am avut pana acum, injectam 40-80ml de grasime pura, in functie de dimensiunile penisului. E bine sa stiti ca o parte din cantitatea de grasime injectata se va pierde datorita imposibilitatii de vascularizatie a intregii cantitati. Acesta e un proces normal si se intampla la nivelul oricarui tesut unde se injecteaza grasime. Cantitatea care se pastreaza e undeva intre 30-70%. Din statistica pacientilor nostri care au revenit pentru a 2-a sedinta va pot spune ca s-a pastrat aproximativ 50% din catitatea initiala. Aceasta cantitate care se va pastra va ramane definitiv pe parcusul anilor daca nu practicati anumite cure de slabire, traumatisme locale, erectii in pozitii atipice sau stres intens. De asemenea e bine sa stiti ca la o perioada de minim 6 luni se poate reveni pentru a 2-a sedinta daca veti mai dori sau veti considera ca e necesar. De obicei nu am avut pana acum nici un pacient care sa mai doreasca si a 3-a sedinta.
   Spitalizare- 1 zi
   Recuperare- 1-2 zile, in functie de unde recoltam grasimea

   In cazul oricarei proceduri, anestezia va fi peridurala combinata cu sedare pentru a elimina orice senzatie de frica sau de anxietate sau generala in functie de preferinta dvs. Fiind o clinica privata , incercam sa oferim pacientilor nostri proceduri complet fara durere si frica, astfel ca echipa noastra de anestezisti va va asigura un confort maxim pe toata durata procedurii. Pe toata durata procedurii puteti asculta muzica preferata si sa interactionati cu echipa operatorie si cea de la anestezie ori de cate ori doriti.

   Clinica Cosmedica se afla in Baia Mare si este una dintre cele mai moderne si echipate clinici de chirurgie estetica din Romania, dispunand de 20 de paturi, oferind conditii de cazare standard (4 stele) sau cazare VIP (5 stele), cu un personal foarte bine pregatit si obisnuit aproape zilnic cu aceste proceduri, care arata profesionalism si maxima discretie in cazul oricarei interventii si pacient.

   Costuri:
   de la
   – 1300 euro*- ingrosare cu grasime proprie
   – 1200 euro*- alungirea dorsala
   -1400 euro*- alungire dorsala + alungire ventrala
   – 1500 euro-* ingrosare cu grasime proprie + liposuctie suprapubiana
   – 1800 euro*- alungire dorsala + ingrosare cu grasime
   – 2000 euro* – alungire dorsala + alungire ventrala + ingrosare cu grasime
   – 2000 euro*- alungire dorsala + ingrosare cu grasime + liposuctie suprapubiana
   -2200 euro*- alungire dorsala + alungire ventrala+ ingrosare cu grasime+ liposuctie suprapubiana
   – 5000 euro* – alungire + ingrosare cu derm propriu

   Acestea includ anestezie epidurala si conditii de cazare standard.

   -anestezie generala-300 euro
   -corset 100 euro
   -spitalizare in plus fata de perioada necesara pentru operatie- 100 euro/zi- care include 3 mese, monitorizare, pansamente, tratamente, servicii

   Daca sunteti interesat de serviciile noastre, puteti sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil in care sa includeti abdomenul, coapsele si zona suprapubiana (fara lenjerie intima pentru a putea vedea daca e nevoie de liposuctie si aici) si nu ezitati sa ne contactati sau sa ne furnizati un nr de telefon unde va putem contacta dupa ce evaluam pozele.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

 • Petre

  Buna ziua ma numesc Florin ce ma determinat să apelez la dv este ca am fost luat în râs de o doamnă ca am penisul subtire intrebarea mea este daca as putea beneficia de intervenția de îngroșare si chiar de alungire daca am 49 de ani

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua dle Florin,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru ca medicii nostri sa va poata oferi cat mai multe detalii despre situatia dvs particulara va recomandam sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu abdomenul si coapsele fara lenjerie intima impreuna cu cateva date despre dvs (varsta, adresa,telefon de contact, inaltime, greutate, ocupatie, istoric de boli/tratamente/operatii/spitalizari/alergii etc) la office@faloplastie.ro si dupa ce vor fi evaluate veti primi un raspuns cu sugestia noastra. Daca va fi nevoie de o discutie mai ampla sau de anumite precizari speciale, puteti fi contactat/a de unul dintre medicii nostri chiar inainte de a veni la o consultatie pentru a fi cat mai bine informat/a cu privire la conditia dvs.
   Trebuie sa stiti ca pozele pot distorsiona intr-o oarecare masura realitatea, asa ca e bine sa intelegeti ca acestea doar pot sa ne orienteze cu privire la solicitarea dvs si astfel nu pot inlocui consultatia. Daca e nevoie de mentiuni cu privire la acest lucru, medicul vi le poate explica telefonic.

   Nu trebuie sa va faceti griji in privinta varstei. Am avut pacienti si peste 70 ani care au dorit procedura de ingrosare.

   Multumim

   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176
   +40-753042234

 • Cătălin ion

  Buna ziua. Doresc sa imi fac implant de ingrosare cu bile de titan. Dar nu sunt din Baia Mare si doresc sa aflu mai multe detalii legate de procedura. Daca pot sa ma tratez si in alta parte dupa operatie si cam ce cost implica toată interventia.

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Asa cum ati vazut, Cosmedica este o clinica privata de chirurgie estetica situata in Baia Mare. Avand in vedere multitudinea de operatii de marirea penisului pe care le efectuam in ultimii ani, exista unele solicitari si de la unii pacienti care au un penis mic congenital, cu diverse probleme de cuplu si care sunt si foarte slabi astfel incat sa nu putem recolta grasime suficienta pentru procedura de ingrosare a penisului. Pentru acestia solutia care o putem oferi incepe prin inserarea unor implanturi de titan, de 5,7 sau 9 mm diametru, in functie de dorinta pacientului sau posibila indicatie medicala oferita in urma unui consult si o discutie foarte extensiva.
   La orice pacient care solicita imbunatatirea aspectului estetic al penisului si are suficienta grasime pentru cel putin o sedinta de recoltare si injectare ii vom propune doar procedura de ingrosare deoarece aceasta ofera un aspect mult mai natural si eficient.
   Pentru a va putea da mai multe detalii despre situatia dvs daca sunteti interesat, ne puteti trimite un set de poze cat mai clare din fata si profil cu abdomenul si coapsele fara lenjerie intima. Dupa ce vor fi evaluate veti primi un raspuns cu sugestia noastra.
   De asemenea puteti citi mai multe despre procedura de ingrosare cu grasime proprie la https://faloplastie.ro/proceduri-marirea-si-ingrosarea-penisului/ingrosarea-penisului/

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

 • Ionut

  Aș dori și eu o operație de îngroșare prin inplanturi de titan. Care ar fi costul pentru 1 sau 2 inplanturi? Nu aș vrea chiar pe toate 3. Și mai am o problemă, nu sunt de prin zona(fac cam 12h pana la clinica), fapt care sunt curios după operație ce ar trebuii sa fac? Ma pot duce in orasul meu pentru schimbatul de pansament?

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Asa cum ati vazut, Cosmedica este o clinica privata de chirurgie estetica situata in Baia Mare. Avand in vedere multitudinea de operatii de marirea penisului pe care le efectuam in ultimii ani, exista unele solicitari si de la unii pacienti care au un penis mic congenital, cu diverse probleme de cuplu si care sunt si foarte slabi astfel incat sa nu putem recolta grasime suficienta pentru procedura de ingrosare a penisului. Pentru acestia solutia care o putem oferi incepe prin inserarea unor implanturi de titan, de 5,7 sau 9 mm diametru, in functie de dorinta pacientului sau posibila indicatie medicala oferita in urma unui consult si o discutie foarte extensiva.
   La orice pacient care solicita imbunatatirea aspectului estetic al penisului si are suficienta grasime pentru cel putin o sedinta de recoltare si injectare ii vom propune doar procedura de ingrosare deoarece aceasta ofera un aspect mult mai natural si eficient.
   Pentru a va putea da mai multe detalii despre situatia dvs daca sunteti interesat, ne puteti trimite un set de poze cat mai clare din fata si profil cu abdomenul si coapsele fara lenjerie intima. Dupa ce vor fi evaluate veti primi un raspuns cu sugestia noastra.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

 • Cristi

  Buna ziua , numele meu este cristi si a`si dori sa fac o marire + ingrosare , penisul meu masoara in stare erecta 13 cm si nu este foarte gros . sunt din bucuresti si a`si avea la disozitie maxim o sap pentru operatie . ma intereseaza sa stiu daca pot castiga in stare erecta 2 cm lungime si pana la 40% grosime ? ce ma sfatuiti sa fac in acest caz deoarece sunt 99% hotarat sa fac o astfel de operatie .

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua dle Cristi,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru mai multe detalii despre situatia dvs va recomandam sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu abdomenul si coapsele fara lenjerie intima impreuna cu cateva date despre dvs: varsta, adresa, ocupatie, inaltime, greutate, istoric de boli/tratamente/spitalizari/operatii/alergii etc.
   Dupa ce vor fi evaluate de medicii nostri veti primi un raspuns cu sugestia noastra.

   https://faloplastie.ro/faq-faloplastie/vreau-sa-mi-maresc-penisul-ce-pasi-trebuie-sa-fac/

   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

 • Mihai Stanila

  Vreau sa stiu parerea si feedback-ul celor care au apelat. Thanks

 • Calin

  Doresc ingtosare cu cea mai buna solutie inafar de macrolen ….am penisul de 20cm de oarece eu o masor de langa baza este incovoiat …a si ingrosare cu titan sau cum decideti

 • ANDREi

  Buna ziua,
  Doresc sa va adresez cateva intrebari, deoarece doresc sa apelez la procedura de ingrosare a penisului la inceputul anului viitor, insa pana atunci as dori sa apelez la circumcizie.
  Voi detalia cat voi putea eu de explicit situatia pentru a ma putea face inteles.
  Penisul meu, este acoperit de acea piele, capul.
  El se decolanteaza in stare erecta, complet, insa ramane ag??at de acea „ata” in termeni populari. In unele situatii este jenanta, insa nu mereu.
  Dac? as dori o circumcizie, adica îndep?rtarea acelei pieli, afecteaza cu ceva capul (glandul?) Adica il face sensibil si se poate irita sau nu? Din ce inteleg procedura la asta se refera, la îndep?rtare acelei pieli. Care pot fi dezavantajele acestei proceduri? Dar avantajele concrete? Iar îndep?rtare a „atei”, este odata cu procedura de circumcizie nu?
  Care este termenul de vindecare completa? Dup? ce.perioada se poate relua activitatea fizica? Este o diferenta inainte si dupa?
  Va intreb aceste lucruri fiindc? am observat ca este recomandat? aceasta interventie pentru inceput, urmata de ingrosarea, si de aceea as dori sa fac procedura in luna aceasta, cel tarziu noiembrie, pentru ca in februarie-martie sa recurg la ingrosarea penisului.
  Va multumesc pentru atentie.
  Daca este nevoie va pot trimite si un set de poze.

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Operatia de circumcizie presupune inlaturarea chirurgicala a preputului (pielea care acopera glandul). Fraul preputului este conexiunea preputului cu santul coronal si cu glandul. O data cu circumcizia , se inlatura si reface si fraul preputului prin noua sutura, dar frenuloplastia se poate face si separat, chiar daca nu se face circumcizia.
   E important totusi sa intelegeti posibila relatie intre circumcizie si ingrosarea penisului.
   Perioada de recuperare dupa operatia de circumcizie este aproximativ 7 zile ca repaus de la efort si 1 luna repaus de la activitatile sexuale. Procedura de ingrosare putem sa o efectuam dupa minim 3-4 luni, cand cicatricea de la acel nivel este stabilizata destul de bine.
   De obicei recomandam circumcizia inainte de procedura de ingrosare cu grasime proprie cand preputul este foarte lung. In aceasta situatie ca ingrosarea sa ofere un aspect cat mai estetic, e nevoie de a injecta grasimea cat mai distal (spre partea finala) si dupa aceasta decalotarea e posibil sa nu mai faca usor pentru o perioada lunga de timp. Pentru ca decalotarea sa se poata efectua usor de la inceput e nevoie sa nu se ajunga cu grasimea pana spre partea finala, dar in felul acesta in erectie penisul nu va fi gros si in partea finala si nu va arata uniform. De aceea in cazul unui preput mai lung, e nevoie sa injectam grasimea cat mai spre partea terminala pentru a obtine un rezultat cat mai uniform, dar astfel decalotarea se va face mult mai greu sau deloc in primele luni. Pe langa acestea, uneori preputul este mai ingust in anumite locuri, ceea ce poate determina o imposibilitate certa de decalotare dupa injectarea de grasime. De aceea, in aceste situatii, recomandam circumcizia pentru a elimina preputul care poate cauza aceste neplaceri. Pacientul trebuie sa stie si sa inteleaga ce presupune aceasta schimbare din toate punctele de vedere: estetic, functional si sexual.

   Pentru mai multe detalii, puteti sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu abdomenul si coapsele fara lenjerie intima impreuna cu solicitarea oficiala si un nr de telefon pentru a va putea contacta si a va expune mai bine informatiile despre aceste proceduri.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   +40-771227176

 • ionut

  Buna ziua ce este de facut daca penisul in stare de erectie nu este drept ce se poate face . as vrea sa fie drept cand este in starea de erectie . in starea de erectie penisul este (cocosat) sa zic asa .

  • Dorian Zota

   BUNA ZIUA
   Ași dori sa iau legatura cu un doctor care face operatii de marirea penisului (faleoplastie) pentru un.consult

   • cosmedicafaloplastie

    Buna ziua,

    Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

    Puteti sa ne contactati telefonic in vederea unei consultatii online si colegii mei vor fi bucurosi sa va poata ajuta.

    Dr. Mihai Chertif
    Clinica Cosmedica
    Baia Mare
    +40-771227176

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua dle Ionut,

   Daca ati avut aceasta problema de cand erati copil, solutia este prin operatia de a reaxa corpii cavernosi. Aceasta presupune in insertia unui implant special care ii va tine drepti.
   Daca problema a aparut pe parcurs, ar trebui vazut in cadrul unei consultatii daca nu este vorba de o boala Peyronie.
   In orice caz, va recomand sa consultati inainte un medic urolog deoarece acesta este apanajul lor.

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare

   • ionut

    Buna ziua .
    Am fost la doctor si nu am nici o problema si nici Peyronie . Daca se poate sa imi spuneti cat costa toata operatiunea de ingrosare alungire si implantul special ?

   • ionut

    Si daca ati putea sa imi spuneti si cam cat ar costa implantul si tot procedeul acesta

    • cosmedicafaloplastie

     Buna ziua,

     Va recomandam sa veniti intai la o consultatie sa se evalueze situatia si sa se stabileasca ce procedura/uri vi se vor preta cel mai bine.

     Multumim

     Clinica Cosmedica
     Baia Mare
     +40-771227176

 • Adrian Postolache

  Operatiile sunt temporare sau definitive?Ma refer la cea de alungire ,iar la cea de ingrosare dupa a doua sedinta

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua,

   Procedurile sunt definitive si atat cea de alungire dorsala cat si cea de ingrosare pot fi imbunatatite fie prin tehnici de tractiune cat si prin a 2-a sedinta de ingrosare.
   Pentru mai multe detalii, daca sunteti interesat, nu ezitati sa ne contactati

   Multumim

   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

 • Marius b

  Buna ziua cat costa operatia pentru alungire si ingrosare a penisului?Care varianta e mai buna de liposuctie a abdomenului?cu laser sau fara laser?care sunt costurile?este posibilitatea de a reaparea burta inapoi dupa operatie?multumesc

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru mai multe detalii despre situatia dvs va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu regiunea abdomenului si a coapselor fara lenjerie intima si dupa ce le evaluam vom reveni cu explicatiile necesare.
   Liposuctia pe care o efectuam cu succes de multi ani este cea clasica si cea cu jet de apa. Am efectuat in trecut si cea cu laser, dar nu am vazut nici o diferenta pe termen lung intre aceasta si celelalte. In plus, daca se doreste a se folosi grasimea, cea clasica si cea cu jet de apa sunt cele mai indicate deoarece e foarte important sa nu se ditruga grasimea. Laser-liposuctia topeste grasimea si nu e o solutie buna in acest fel.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   +40-771227176

 • Iacob

  În cazul unui micropenis adică vreo 2 în stare feasca si vreo 7 8 în stare erecta ce se poate face și ce preț multumesc! !!

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua dle Iacob,

   In aceasta situatie vorbim de un micropenis congenital, care necesita toate procedurile: alungire dorsala, alungire ventrala si ingrosare cu grasime +/- liposuctie suprapubiana (daca e cazul).
   Pentru mai multe detalii va recomandam sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu regiunea abdomenului si a coapselor, fara lenjerie intima. Dupa ce le evaluam vom reveni cu mai multe detalii despre procedura si costuri.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   +40-771227176

 • Paul Biju

  Buna ziua! Am 53 de ani, am diabet si au inceput problemele de erectile. Ma poate ajuta vre. un implant? Multunesc anticipat!

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua dle Paul,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Implanturile de titan le folosim doar la pacientii care au si au avut intotdeauna probleme de cuplu datorita unor dimensiuni reduse ale penisului, care sunt slabi si nu doresc o operatie de ingrosare prin grefa dermo-grasoasa. Avand in vedere ca aveti DZ, nu recomandam inserarea unor implanturi care sunt straine organismului datorita riscului crescut de infectie.

   Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

 • ioan

  doresc o operatie de marire in diametru prin implanturi
  si in lungime prin metoda pe care o considerati mai adecvata

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua,

   Procedura de implanturi de titan nu va ajuta sa castigati nimic in circumferinta. Pentru aceasta va recomand procedura de injectare de grasime.
   Daca sunteti interesat, ne puteti trimite un set de poze cat mai clare din fata si profil cu regiunea abdomenului si a coapselor fara lenjerie intima pentru a vedea daca sunteti un candidat bun.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 • Alexandru

  Buna ziua. As fii interesat de o ingrosare penis prin Injectare de grasime proprie
  Am vazut si pozele de pe site inainte/dupa si, cel putin in stare flasca diferentele sunt considerabile. Intrebarea careia inca nu am gasit raspuns nici prin comentariile precedente, in stare erecta ce diferente vor fii ? din punct de vederea dimensional si ca duritate…o poza ar fi fost cat 1000 de cuvinte dar nu cred ca voi gasii…
  Programul care este, se poate face aceasta interventie si sambata ?
  Multumesc si astept raspuns.

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua dle Alexandru,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pozele expuse pe site sunt facute chiar inainte si imediat dupa procedura, asa ca e normal ca penisul sa il vedeti doar in stare relaxata. Este obligatoriu ca injectarea de grasime sa nu se faca daca apare erectia.
   Castigul care se poate obtine in stare relaxata se va vedea si in stare erectila.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati sau sa ne trimiteti un set de poze conform protocolului daca sunteti interesat sa stiti mai multe despre situatia dvs.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   +40-771227176

 • emil timis

  Buna seara
  Am o intrebare dar clinica respectiva face si impiant de testicul,,,, pentru a face o consultatie cu un medic pentru a decide ce e mai bine de facut. Daca imi puteti spune si costul consultatiei si cand e posibil.

  va multumesc.

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua dle Timis,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Costul operatiei de implant de testicul este 1000 euro cu totul inclus (operatie, anestezie, cazare 1 zi,pansamente, tratamente, servicii, controale) pana la vindecare.
   Daca sunteti interesat sa stiti mai multe, nu ezitati sa ne contactati.

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   +40-771227176

   • Frangulea David

    Pentru o lungime de aproape 18cm a penisului ce recomandati. Marire sau grosime?

    • cosmedicafaloplastie

     Buna ziua dle David,

     Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

     Daca penisul nu este foarte subtire, la dimensiunea de 18 cm nu recomand nici o procedura estetica deoarece sunteti foarte bine dezvoltat si nu va pretati la nimic chirurgical sau nechirurgical.
     Pacientii nostri apeleaza de obicei la procedurile de marirea penisului deoarece doresc sa imbunatateasca putin aspectul sau doresc sa faca tot ce se poate pentru a mari penisul datorita problemelor de cuplu. Din punctul meu de vedere dvs nu sunteti un candidat ideal deoarece penisul poate ajunge sa aiba dimensiuni mari care pot crea neplaceri partenerei.

     Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

     Dr. Mihai Chertif
     Clinica Cosmedica
     +40-771227176

 • John Doe

  Buna ziua, stiti vreo procedura pentru inlaturarea asa numitelor puncte albe Fordyce din zona penisului/testicole?

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua,

   Va putem recomanda tratamentul cu radiofrecventa. Pentru mai multe detalii puteti sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   +40-771227176

 • Alexandru

  Buna ziua eu cu toate ca pe parcursul anilor.nu am avut reclamatii pe tema asta dar totusi eu nu-s multumit de ceea ce detin.in comparatie cu ce vad peste tot sunt sub standard.As dori si lungire si ingrosare atat cat e necesar a ajunge aproape de normal.Care ar fi durata dupa care as putea lucra normal fara a avea probleme.(nu ma refer la sex).

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua dle Alexandru,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   In functie de procedura/ile pe care doriti sa le faceti depinde si timpul de recuperare ca efort.
   Puteti sa cititi mai multe detalii la sectiunea FAQ https://faloplastie.ro/faq-faloplastie/

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   +40-771227176

 • Tiberiu Ferencz

  Buna ziua d-nul Dr Mihai Chertif.
  Cum pot sa-mi fac o programare pentru implant cu bile? Multumesc

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua,

   Daca nu aveti o reala problema de dimensiuni ale penisului si aveti suficienta grasime la nivelul abdomenului sau coapselor, nu va recomand sa faceti aceasta procedura deoarece in acest caz nu va pretati.
   Procedura de implanturi de titan o rezervam pentru pacientii care au o reala problema de cuplu in ceea ce priveste contactul intim si doresc sa faca tot ce se poate pentru a imbunatati acest aspect.

   Pentru mai multe detalii va recomandam sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu abdomenul si coapsele, fara lenjerie intima.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   +40-771227176

 • Tiberiu Ferencz

  Buna ziua d-nul Dr Mihai Chertif.
  M-ar interesa sa-mi spuneti daca in urma implantului cu titan pot face controlul periodic (din 2 in 2 zile ) si la alte cabinete medicale sau trebuie sa revin la d-voastra. Eu stau in Brasov! Nu aveti o clinica mai aproape de Brasov? Imi puteti spune daca pot efectua munca fizica in perioada de recuperare? Care este perioada maxima de recuperare? Ce complicatii pot aparea in urma acestei operatii?
  Va multumesc anticipat
  T. F

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua dle Tiberiu,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Nu recomandam ca in perioada postoperatorie de urmarire obligatorie (minim 7 zile) sa efectuati controalele si pansamentele in alta parte deoarece nu va putem recomanda pe nimeni in Brasov.
   Daca nu aveti aceasta perioada de minim 7 zile de a putea ramane in Baia Mare postoperator sa puteti veni la controale, sa va indreptati catre o procedura mai naturala si totodata si mai eficienta : ingrosarea cu grasime proprie.
   Pentru mai multe detalii despre aceasta, puteti sa cititi pe acest site dedicat si daca sunteti interesat, sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu abdomenul si coapsele fara lenjerie intima si dupa ce vor fi evaluate putem reveni cu sugestia noastra.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   +40-753042234

 • Mario Carp

  Salut am si eu o intrebare as putea sa imi Ingros penisul prin folosirea implanturilor de titan si sa imi Ingros penisul prin injectare de grasime proprie (lipo-filling) in aceasi zi ? Multumesc

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Cea mai buna solutie pentru o procedura de ingrosare eficienta este prin grasimea proprie. Circumferinta poate creste in acest caz cu 3-4 cm.
   Implanturile de titan le folosim ca o solutie premergatoare procedurilor de faloplastie la pacientii cu micropenie, pentru a incerca tot ce se poate ca efectul sa fie cat mai bun pentru contactul intim.
   Pentru mai multe detalii despre situatia dvs va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu abdomenul si coapsele, fara lenjerie intima pentru a vedea cum se prezinta zonele de unde intentionam sa recoltam grasimea pentru injectare si de asemenea si zona suprapubiana daca ar necesita sa modelam si acolo.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   +40-753042234

 • marian

  buna ziua as vrea o alungire ventrala si dorsala chirurgicala.care sunt tarifele ca tot ce am vazut in tarife includ si grosime ,pe mine ma intereseaza doar alungire aat.astept raspuns .va multumesc anticipat

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua dle Marian,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Costul procedurilor de alungire dorsala si ventrala este 1400 euro cu anestezie peridurala sau 1700 euro cu anestezie generala.

   Daca sunteti interesat, nu ezitati sa ne contactati sau sa ne trimiteti un nr de telefon unde puteti fi contactat de unul dintre medici.

   Multumim

   Clinica Cosmedica
   +40-753042234

 • Banu ionut

  As vrea o mărire a peninsuui, și o grosime a peninsuui, cat costa toată operațiunea? Și unde se afla sediul dumneavoastră.

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua dle Ionut,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   In ultimii ani, asa cum femeile isi maresc sanii prin implanturi de silicon sau grasime, si barbatii au inceput sa se gandeasca tot mai mult la procedurile de faloplastie.
   Operatia de faloplastie este una estetica, asadar nu are legatura cu functia penisului. Orice performante sexuale legate de erectie sau ejaculare aveti in momentul de fata, ele nu vor fi imbunatatite sau abolite, dar calitatea contactului intim va creste considerabil datorita unui penis mai mare.

   Acestea presupun 2 proceduri de alungire si una de ingrosare.

   ALUNGIREA DORSALA
   Operatia- se practica o incizie in V, care mai apoi va deveni sub forma de Y, prin care se sectioneaza si dezinsera ligamentele fundiform (superficial) de pe fascia abdominala si suspensor(profund) de pe osul pube, pentru a produce o avansare a corpilor cavernosi in fata si implicit a scoaterii lor de sub streasina osului pube pe o distanta mai mare. Prin aceasta se pot castiga 1-3 cm, in functie de consistenta si dispunerea ligamentului suspensor pe os. Cu cat ligamentul e mai gros si mai lat, cu atat se va castiga mai mult . Disectia se face cu un laser cu radiofrecventa Ellman 4.0MHz , astfel ca durerea postoperatorie este minima, de tipul unei contracturi dupa o febra musculara. Pentru a se preveni retractia ligamentului pe os si implicit a pierderii rezultatului, se practica o sutura speciala care se bazeaza pe tesuturile adicente disectiei, care vor fi montate la nivelul osului ca o perdea, care nu permite revenirea ligamentului in pozitia initiala. Datorita alungirii corpilor cavernosi, in zona adanca a disectiei se creaza un fund de sac unde se va introduce un mic tub de drenaj care sa aspire toate lichidele care se pot acumula postoperator de la edem.
   Spitalizare – In principiu daca situatia se prezinta in limite normale, a 2-a zi va putem lasa sa mergeti la o pensiune sau hotel si sa veniti zilnic pentru control si schimbatul pansamentelor sau puteti sa ramaneti in clinica, in functie de bugetul dvs. In aceasta perioada vom evalua situatia si vom inlatura drenajul care este montat in spatiile adanci care se formeaza de la alungirea penisului.
   Recuperare- Pentru aceasta procedura e nevoie de o perioada de repaus de pana la 14 zile de la efortul moderat si intens. In primele 2-3 zile e important sa aveti repaus absolut la pat. Apoi lucrurile isi pot intra in normal doar prin mici plimbari si ulterior constant din ce in ce mai mult. Dupa 14 zile puteti reveni la munca daca aceasta nu implica efort intens (alergat, carat greutati, ridicat greutati, inot, fitness, constructii etc). Daca munca implica efort mare, atunci e bine sa aveti 30 zile de repaus.

   ALUNGIREA VENTRALA- se face o procedura plastica la nivelul pielii scrotului care urca de cele mai multe ori peste corpii cavernosi, ducand-o astfel mai jos spre scrot si scotand la iveala radacina corpilor cavernosi si de pe fata ventrala. De obicei daca va palpati pe fata ventrala cand penisul este in erectie veti simti ca baza corpilor cavernosi e acoperita de pielea scrotului, zona care nu se poate folosi la intrarea in cavitatea vaginala. Cu aceasta se pot castiga 1-3 cm coborand pielea scrotului putin mai jos.
   Lungimile castigate de la alungirea dorsala si cea ventrala nu se acumuleaza. De obicei aceasta se face asociat cu cea dorsala, mai ales daca la consultatie va indic ca ar merita facuta, daca pielea scrotului urca mult peste penis.

   INGROSARE CU GRASIME-
   Procedura- grasimea se recolteaza, se proceseaza prin centrifugare pentru a se elimina tesuturile nefolositoare si se injecteaza sub fascia superficiala pentru volumizare, circumferential. Prin aceasta procedura se pot castiga 3-4 cm ca si grosime. Zonele de unde se recolteaza sunt: coapsele supero-interne, coapsele anterioare, abdomen, zonele lombare. De aceea, e nevoie sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil , de la genunchi pana sub torace, fara lenjerie intima pentru a vedea de unde putem recolta cel mai bine grasimea. Coapsele supero-interne a fi prima zona si abdomenul a 2-a. In plus, e important sa vedem zona suprapubiana, pentru ca daca aici exista un depozit considerabil de grasime, va vom indica sa facem liposuctie pentru supleerea zonei, doar ca aceasta grasime nu e de calitate si astfel nu o folosim. Statistic din cadrul grupului de pacienti pe care i-am avut pana acum, injectam 40-80ml de grasime pura, in functie de dimensiunile penisului. E bine sa stiti ca o parte din cantitatea de grasime injectata se va pierde datorita imposibilitatii de vascularizatie a intregii cantitati. Acesta e un proces normal si se intampla la nivelul oricarui tesut unde se injecteaza grasime. Cantitatea care se pastreaza e undeva intre 30-70%. Din statistica pacientilor nostri care au revenit pentru a 2-a sedinta va pot spune ca s-a pastrat aproximativ 50% din catitatea initiala. Aceasta cantitate care se va pastra va ramane definitiv pe parcusul anilor daca nu practicati anumite cure de slabire, traumatisme locale, erectii in pozitii atipice sau stres intens. De asemenea e bine sa stiti ca la o perioada de minim 6 luni se poate reveni pentru a 2-a sedinta daca veti mai dori sau veti considera ca e necesar. De obicei nu am avut pana acum nici un pacient care sa mai doreasca si a 3-a sedinta.
   Spitalizare- 1 zi
   Recuperare- 1-2 zile, in functie de unde recoltam grasimea

   In cazul oricarei proceduri, anestezia va fi peridurala combinata cu sedare pentru a elimina orice senzatie de frica sau de anxietate sau generala in functie de preferinta dvs. Fiind o clinica privata , incercam sa oferim pacientilor nostri proceduri complet fara durere si frica, astfel ca echipa noastra de anestezisti va va asigura un confort maxim pe toata durata procedurii. Pe toata durata procedurii puteti asculta muzica preferata si sa interactionati cu echipa operatorie si cea de la anestezie ori de cate ori doriti.

   Clinica Cosmedica se afla in Baia Mare si este una dintre cele mai moderne si echipate clinici de chirurgie estetica din Romania, dispunand de 20 de paturi, oferind conditii de cazare standard (4 stele) sau cazare VIP (5 stele), cu un personal foarte bine pregatit si obisnuit aproape zilnic cu aceste proceduri, care arata profesionalism si maxima discretie in cazul oricarei interventii si pacient.

   Costuri:
   de la
   – 1500 euro- alungire dorsala si ingrosare cu grasime
   1000 euro – ingrosare cu grasime
   1200 euro – ingrosare cu grasime si liposuctie suprapubiana
   1800 euro- alungire dorsala, alungire ventrala, ingrosare cu grasime
   1800 euro- alungire dorsala, ingrosare cu grasime si liposuctie suprapubiana
   2000 euro- alungire dorsala, alungire ventrala, ingrosare cu grasime si liposuctie suprapubiana

   Acestea includ anestezie epidurala si conditii de cazare standard.

   -anestezie generala-300 euro
   -corset 100 euro
   -spitalizare in plus fata de perioada necesara pentru operatie- 100 euro/zi- care include 3 mese, monitorizare, pansamente, tratamente, servicii

   Daca sunteti interesat de serviciile noastre, puteti sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil in care sa includeti abdomenul, coapsele si zona suprapubiana (fara lenjerie intima pentru a putea vedea daca e nevoie de liposuctie si aici) si nu ezitati sa ne contactati sau sa ne furnizati un nr de telefon unde va putem contacta dupa ce evaluam pozele.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 • M b

  Adresa clinci

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua,

   Clinica Cosmedica se afla in Baia Mare.

   Multumim

 • Marinel blindu

  As dori ingrosare de penis din grasimea proprie. Cat ma cost si unde as putea efectua operatia, sunt din bucuresti

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua dle Marinel,

   Pentru mai multe detalii despre situatia dvs va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu regiunea abdomenului, suprapubiana (fara lenjerie intima) si coapselor.
   Costul procedurii de marire a penisului cu grasime incepe de la 1000 euro si poate sa ajunga la 1500 euro in functie de posibilitatile de recoltare a grasimii dvs pe care le avem, anestezie(peridurala vs generala) si daca va trebui sa efectuam si liposuctia suprapubiana.

   Pentru alte detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 • Ionut C Paval

  As dori sa fac o operatie de maride si ingrosare a penisului prin metota cu girth using titanium implants.
  unde as putea sa vad cum arata si ce rezultate da, cat costa si cand pot sa fac o programare?

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua,

   Costul pentru 1 set de 3 implanturi de 5,7 sau 9 mm diametru este 400 euro. In cadrul consultatiei veti putea vedea cum arata implanturile si locul unde vor fi inserate.
   Ele vin direct pregatite si sterilizate si fiind din titan, veti putea traversa orice control vamal de detector de metale fara a fi avertizat sau sa efectuati un RMN fara nici o problema.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 • Write a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  metode marire penis

  Metode mărire penis (Acreditate medical)

  Într-o lume în care aproape orice se poate vinde, mulți profită de sentimentele și de complexele oamenilor pentru a …

  implant silicon penis

  Mărirea penisului prin implant de silicon. Adevăr sau Mit?

  Basmele au fost mereu pe placul oamenilor, în special deoarece acestea prezentau soluții inedite, chiar magice, la probleme …

  marire penis

  Operația de mărire a penisului. Tot ce trebuie să știi

  Tablouri și scrieri din Grecia antică sugerează că în antichitate, penisul mai mic era considerat superior. Cu toate …