Consultatii online

Intrebari frecvente

Consideram ca un pacient informat va fi de cele mai multe ori un pacient multumit de rezultat, asa ca intentia noastra este ca acest site sa fie in primul rand, de informare. Datorita acestei idei, sectiunea  Cele mai frecvente intrebari poate fi de real ajutor pentru a va oferi o viziune cat mai detaliata despre procedura de care sunteti interesati si totodata sa va ajute in decizia finala. Fiecare pacient poate avea o parere personala despre o procedura de chirurgie estetica, dar aceasta poate fi sustinuta de o interpretare cat mai reala. De aceea, exista un set de intrebari standard care se vor potrivi oricarei proceduri: ce poate oferi acea operatie, cum se face pregatirea, ce tip de anestezie se va folosi, ce complicatii pot sa apara, care este perioada de recuperare etc. Pe langa acestea, va garantam ca fiecare pacient dupa ce va studia detaliile despre ce presupune acea operatie, va avea un set de intrebari proprii, care e foarte posibil sa nu se mai regaseasca si in cazul altor pacienti, deoarece fiecare poate avea o viziune si parere diferita. Intentia noastra este ca acest site sa fie un ghidaj cat mai corect , cat mai complet si cat mai prietenos. Asadar am ales cele mai frecvente si elocvente intrebari pe care pacientii le-au adresat in ultimii 10 ani pentru fiecare procedura sau operatie si am incercat sa fim cat mai concisi, dar totodata sa va facem sa intelegeti ce pot oferi acestea. Va incurajam sa ne spuneti parerea si sa nu va sfiiti sa intrebati orice vi se pare de real interes, deoarece suntem aici pentru dumneavoastra. Va multumim pentru increderea acordata !

Marirea penisului

30 comments on “Intrebari frecvente”

Lasa un comentariu

 1. Buna ziua,
  sunt forte interesat de operatia de lungire si ingrosare a penisului. am incercat toate cremele, gelurile si am facut toate exercitiile posibile dar nimic. doar pompa ma ajuta dar dureaza luni pentru o crestere de doar 0.5 cm. Vreau ceva rapid si definitiv ca am saturat sa folosesc prelungitoare.
  in alta ordine de idei am inceput viata sexuala de ceva ani dar nu am reusit sa rup ata. asta ma face sa ma simt stanjenit si nu am reusit niciodta sa multumesc nevasta ca ma deranjeaza la erectie si ma termin repede.
  si daca tot vin sa ma operati puteti taia si ata sau cum indicati ca e mai bine.
  vreau o recomandare si cat ma costa ca sunt din Bucuresti.
  Nu am probleme de sanatate si sunt disponibil oricand dar as aprecia daca programare ar fi cat mai rapida.
  va multumesc anticipat si astept urgent raspuns!

  • Buna ziua,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   In urma solicitarii dumneavoastra si a detaliilor mentionate, va recomand sa faceti o programare pentru o consultatie online si in cadrul acesteia va voi explica de ce aveti nevoie in functie de necesitate si de ce va doriti.

   Mai jos aveti linkul care va ajuta pentru aceasta

   https://www.cosmedica.ro/consultatii-online/

   E bine sa stiti ca acea zona la care faceti referire poarta numele de fraul preputului si aceasta nu trebuie sa se desfaca sau rupa o data cu contactul sexual. Ea poate fi corectata prin frenuloplastie individual, sau in cadrul operatiei de circumcizie.
   Procedurile de alungire le recomand atunci cand exista o problema de lungime cu adevarat, adica penisul sa aiba sub 11 cm in erectie si sa existe si probleme de cuplu, pentru care trebuie facut tot posibilul sa existe o avansare a corpilor cavernosi.
   In peste 80-90% din cazuri penisul are o lungime normala in erectie ( 11-17cm ) si procedura pe care o efectuam este cea de ingrosare cu grasime proprie, care va oferi o expandare a anvelopei intr-o varianta foarte buna.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

 2. Buna ziua!Ce parere aveti depre interventia mai putin invaziva de faloplastie prin injectare de acid hialuronic?
  Va multumesc

  • Buna ziua,

   Multumesc pentru intrebarea dumneavoastra.

   Nu recomand sub nici o o forma marirea penisului cu acid hialuronic din mai multe motive.
   1. Produsul nu rezista in timp si trebuie repetat de mai multe ori deoarece nu are posibilitate de a se vasculariza. Am avut multi pacienti care au venit sa solicite alte metode deoarece si-au efectuat procedura cu acid hialuronic de mai multe ori si nu au ramas cu nimic.
   2. Nu exista un produs special pentru zona penisului.
   3. Riscul de a fi dislocat si astfel sa se conglomereze producand un aspect neplacut este foarte ridicat.
   4. Daca preputul este lung si se injecteaza acidul pana aproape in partea finala a sa, exista riscul sa ajunga complet in partea terminala si astfel sa produca fimoza. Am fost nevoit pana acum de cateva ori sa fac circumcizie de urgenta la unii pacienti care au venit dupa ce li s-a injectat acid hialuronic.

   Daca pacientul are suficienta grasime, consider ca injectarea de acid hialuronic nu are o indicatie medicala de nici un fel.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

  • Buna ziua,

   Avand in vedere structura mucoasei glandului, a faptului ca acesta este strabatut de uretra si mai ales ca nu exista pe piata un acid hialuronic specific creat pentru aceasta zona, nu recomand aceasta procedura. Am efectuat-o pana acum la 4 pacienti si nu am avut complicatii, dar stiind ca procedura trebuie repetata destul de des, recomandarea mea e ca pana nu va exista un acid hialuronic special creat pentru aceasta zona sa nu optati pentru ea. Orice complicatie la acest nivel – noduli, granuloame, extruzie, ulceratie,compresie la nivelul uretrei, necroza mucoasei glandului vor produce sechele ireversibile si dezastruoase.
   In situatia in care nu m-am facut inteles, va stau la dispozitie pentru mai multe detalii in cadrul unei consultatii online.
   Mai jos aveti linkul care va ajuta pentru aceasta

   https://www.cosmedica.ro/consultatii-online/

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare

  • Buna ziua,

   Va multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru a va putea oferi cat mai multe detalii despre situatia dvs particulara va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu abdomenul si coapsele fara lenjerie intima impreuna cu cateva date despre dvs (varsta, adresa,telefon de contact, inaltime, greutate, ocupatie, istoric de boli/tratamente/operatii/spitalizari/alergii etc) la office@faloplastie.ro si dupa ce le voi evalua veti primi un raspuns cu sugestia mea. Daca va fi nevoie de o discutie mai ampla sau de anumite precizari speciale, va pot pot contacta chiar inainte de a veni la o consultatie pentru a fi cat mai bine informat cu privire la conditia dvs. Pentru aceasta, va recomand sa faceti o programare la o consultatie video online, folosindu-va de linkul

   https://www.cosmedica.ro/consultatii-online/

   Trebuie sa stiti ca pozele sau consultatia video pot distorsiona intr-o oarecare masura realitatea, asa ca e bine sa intelegeti ca acestea doar pot sa ma orienteze cu privire la solicitarea dvs si astfel nu pot inlocui consultatia in persoana. Daca e nevoie de mentiuni cu privire la acest lucru, vi le pot explica in cadrul consultatiei online.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176
   +40-753042234