Consultatii online

Baieti, sa fim realisti!
Cu siguranta a existat un moment in viata voastra, in care sa va fi dorit sa fie mai “mare”…

Cred ca nu exista barbat care sa nu-si fi dorit macar o data in viata, un penis mai mare cu 1-2 cm”, spune profesorul de chirurgie urologica de la Harvard Medical School.

Asadar, intrebarea este, cum poate fi marit penisul? Cat este fictiune si cat realitate?

Exercitii fizice pentru marirea penisului sunt o FICTIUNE medicala

Din punct de vedere logic par sa aiba sens: faci exercitii, creste fluxul de sange si penisul devine mai mare. In realitate insa, nu functioneaza asa. Marimea penisului nu poate fi marita ca un biceps. Penisul nu are aceleasi caracteristici ca un muschi. Penisul este format din tesut vascular, nu din muschi si fibre asa cum sunt muschii. Asadar, penisul nu poate fi marit prin exercitii fizice.

Marirea penisului cu pastile, din nou, o FICTIUNE

Unii barbati pot sa se bucure de o marire a penisului prin pastile, insa rezultatele sunt pe termen scurt, iar efectele secundare pot fi dezastruase. In concluzie, tratamentul cu pastile nu sunt dovedite ca fiind sigure si nici eficiente.

Marirea penisului prin faloplastie

Operatia de marire a penisului este o interventie din sfera chirugiei estetice. Aceasta imbunatateste aspectul estetic al penisului, print-o crestere in dimensiuni, a lungimii si a grosimii. Prin aceasta procedura se pot castiga 1-3cm in lungime si 3-4cm in grosime.
Mai multe informatii gasesti la sectiunea „Ingrosarea penisului

“Marimea nu conteaza pentru ea” este un mit FALS

Dimensiunea conteaza pentru ea si conteaza chiar foarte mult. Conform unui studiu realizat de Journal of Sexual Medicine, marimea medie a penisului este de 14.22 cm.

Acelasi studiu, a examinat si impactul lungimii si a grosimii la orgasmul femeilor.

Studiu a concluzionat ca „Femeile care au orgasme vaginale, spun ca ajung mult mai usor la punctul culminant daca partenerul lor are un penis mai lung” (Journal of Sexual Medicine- 24 Septembrie 2012).
Concluzia este ca, marimea conteaza pentru ea si ar face bine sa conteze si pentru tine!

In cadrul Clinicii Cosmedica, realizam interventii de marire a penisului prin urmatoarele metode:
ingrosarea penisului prin injectare de grasime proprie– Clinica Cosmedica este printre primele clinici din Romania care a utilizat grasimea de la marirea feselor, a sanilor, la rejuvenarea labiilor mari, pana la ingrosarea cu succes a penisului;
ingrosarea penisului cu tesut dermic propriu– in cazul in care pacientul este foarte slab si isi doreste ingrosarea penisului, dar nu exista zone din care sa recoltam grasime, apelam la aceasta procedura;
ingrosarea penisului cu implanturi de titan– in cadrul clinicii, utilizam cu succes implanturi de titan cu o garantie a sterilizarii. Clinica Cosmedica, dispune de toate echipamentele si dispozitivele pentru a realiza aceasta procedura in deplina siguranta;
alungirea penisului chirurgical – Operatia de alungire dorsala a penisului dureaza aproximativ 45 minute si consta in sectionarea si dezinsertia ligamentelor fundiform si suspensor de pe osul pube, urmata de tehnica de alungire ventrala prin care se adanceste scrotul. Afla mai multe despre marirea penisului.

Programeaza o consultatie:

Pentru a programa o consultatie cu medicii nostri specialisti, trimite un email la office@faloplastie.ro sau da-ne un telefon la : 0753.042.234. Toate informatiile si discutiile avute vor fi pastrate confidentiale.

Mihai Chertif
Dr. Mihai Chertif

Medic primar chirurgie plastica si estetica

Administrator Clinica Cosmedica

Baia Mare

0 comments on “Marimea penisului chiar conteaza!”

Lasa un comentariu