Blog

Articole cu noutati despre marirea penisului si despre imbunatatirea vietii sexuale

implant silicon penis

Mărirea penisului prin implant de silicon. Adevăr sau Mit?

Basmele au fost mereu pe placul oamenilor, în special deoarece acestea prezentau soluții inedite, chiar magice, la probleme care aparent nu aveau rezolvare. De aceea, poate că v-ați surprins spunând de multe ori: „Asta doar în basme se poate rezolva!”. Mulți bărbați complexați de dimensiunea sau performanța organului genital tind să creadă același lucru despre posibilitatea de a-și mări penisul. Alții însă, ajung să creadă în unele „basme medicale”, să accepte proceduri periculoase și să aibă de suferit. În timp ce există proceduri pentru mărirea penisului, ce se poate spune despre implantul de silicon pentru penis? Este acesta un basm sau o realitate?

Implant silicon penis- este cu putinta?

Iată întrebarea la care mulți bărbați trebuie să afle clar răspunsul înainte de a face demersurile pentru o astfel de intervenție chirurgicală. Răspunsul este unul mai ambiguu decât ne-am fi dorit: depinde. Depinde de tipul de implant. Majoritatea informațiilor de pe internet, mai ales dacă nu sunt dintr-o sursă credibilă și bine verificată, pot duce multe persoane în eroare.  Astfel bărbații ajung să creadă că prin implantul de silicon pentru penis se poate obține alungirea sau îngroșarea falusului, în același mod în care implantul de silicon pentru sâni, duce la mărirea volumului acestora. 

În realitate însă, nu toate tipurile de implanturi duc la mărirea organului genital masculin, iar pacienții trebuie să înțeleagă foarte clar care este scopul unui astfel de implant, care sunt rezultatele la care să se aștepte, dar și care sunt complicațiile și riscurile la care se expune. 

Dintre toate tipurile de implanturi peniene, unul singur a fost recunoscut recent ca având un efect asupra dimensiunii penisului. Vom vorbi pe scurt despre el în cele ce urmează, deoarece nu este încă un tratament disponibil și în țara noastră. 

Implantul de silicon pentru mărirea penisului, Penuma

Penuma este denumirea unui implant din silicon, dezvoltat de dr. James Elist, un chirurg urolog din California. Începând cu anii 2000, el împreună cu echipa sa au lucrat la dezvoltarea unui implant din silicon, care este introdus subcutanat și care poate duce la mărirea penisului.

Studiile despre acest tip de implant sunt insuficiente la ora actuala si rata de complicatii nu este neglijabila. Implantul care va fi introdus sub pielea penisului sau sub fascia Dartos ar trebui sa fie suficient de moale pentru a nu produce tulburari vasculare ale pielii in erectie si totodata pentru a nu aduce un disconfort pacientului si partenerei in timpul actului sexual.

Principiul acestui tip de implant pare a fi unul foarte bun si medicii clinicii Cosmedica incearca sa obtina de multi ani o varianta pentru pacientii care sunt foarte musculosi sau foarte slabi si nu au depozite de grasime care pot fi abordate. Problema vine atunci cand tipul implantului are un anume invelis, o dimensiune si o consistenta care poate crea complicatii in erectie, deoarece in pozitie relaxata rezultatele sunt incurajatoare.

Care este scopul implanturilor peniene cu silicon disponibile în România?

Este foarte important ca pacienții să înțeleagă că implanturile de silicon pentru penis nu au scopul augmentării acestuia, ci acela de a ajuta pacienții cu disfuncție erectilă. Asta înseamnă că un astfel de implant nu va mări în niciun caz lungimea sau grosimea organului genital, ci îl va ajuta doar să obțină și să susțină rigiditatea acestuia. Acestea mai sunt cunoscute sub denumirea de proteză peniană. Aceasta este o soluție la care bărbați pot apela doar atunci când cauza disfuncției erectile este una pur fizică. Mai întâi însă, trebuie să se observe că pacientul nu răspunde la terapie psihologică sau la un tratament non-invaziv.

Dintre aceste proteze peniene le amintim pe cele mai populare: AMS Spectra, AMS Ambicor și AMS 700. 

Există mici diferențe între aceste trei variante, cele mai bune fiind considerate cele AMS 700, care constau în doi cilindrii, un rezervor și o pompă. Această serie de implanturi este cea care asigură un aspect cât mai natural al penisului în stare normală, iar modelul AMS LGX 700 este singurul implant care oferă și o extindere în grosime și în lungimea penisului în erecție, în funcție de particularitățile anatomice ale pacientului.  

Dacă implanturile de silicon pentru mărirea penisului nu sunt soluția, care este?

Înainte de a apela la orice tratament pentru a obține dimensiunea penisului dorită, fiecare pacient trebuie să se consulte cu un medic care poate fi verificat și care are o reputație bună în domeniu. Știm cu toții că medicina plastică nu și-a făcut un nume tocmai bun, mai ales din cauză că s-au infiltrat mulți așa-ziși medici, care nu erau de fapt calificați. Puteți fi siguri că la Clinica COSMEDICA veți fi consultați de un medic calificat cu experiență, care vă poate ajuta cu adevărat. 

Operația de faloplastie este cea mai cunoscută procedură din România, și cea mai practicată pentru a-i ajuta pe pacienții care au un complex legat de lungimea sau de grosimea organului genital. Dacă este vorba de o problemă legată de lungimea penisului, se va efectua o intervenție de alungire ventrală sau alungire dorsală. Împreună cu medicul puteți alege procedura care vă va oferi rezultatele cele mai satisfăcătoare. 

Atunci când este vorba despre îngroșarea penisului se poate apela și la metode ce nu implică operație, cum este lipo-filing (îngroșarea penisului prin injectare de grăsime proprie). Alternative mai invazive sunt îngroșarea penisului cu țesut autolog, ce presupune recoltarea de țesut dermic din zona șanțului fesier și inserarea acestuia sub pielea penisului. Se poate apela și la implanturile de titan. Uneori, dacă medicul consideră că acest lucru este sigur, procedurile de alungire și de îngroșare ale organului genital pot fi combinate. 

Întâi de toate însă, pacientul trebuie să își evalueze obiectiv dimensiunea penisului. Mulți bărbați sunt complexați de dimensiunea acestuia, cu toate că este una normală. Pacienții trebuie să știe că un penis care are între 11 cm și 17 cm în stare de erecție este o dimensiune normală, și că abia unul care are mai puțin de 10 cm în erecție este considerat unul mic. De asemenea, performanța sexuală și satisfacerea partenerei, de foarte multe ori, nu depinde de dimensiunea organului genital, aici fiind foarte importante și particularitățile anatomice ale partenerei. Acolo unde este cazul însă, suntem bucuroși să ajutăm orice pacient să obțină un rezultat care îi va ajuta să aibă mai multă încredere în ei. 

În concluzie, implanturile cu silicon pentru penis ar putea deveni o realitatea în anii în care urmează. Până atunci însă trebuie să treacă mai multe etape de experimentare și de perfecționare a tehnicilor medicale, a materialelor și a metodelor de evitare a complicațiilor cum ar fi infecțiile care sunt mai frecvente decât s-ar dori în astfel de cazuri.  

Dacă aveți întrebări sau ați dori un consult, vă invităm cu căldură să vă faceți o programare la Clinica Cosmedica. 

Clinica COSMEDICA

Dr. Mihai Chertif
Str. George Cosbuc, Nr. 52
Baia Mare, Maramures

0262.219.521
0753.042.234
office@faloplastie.ro

12 Comments

 • Flavius

  Am avut kanamicina injectata și am fost operat cu grefa de piele, se mai poate îngroașă sau mari

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua,dle Flavius,

   Multumim pentru intrebarea dumneavoastra.

   Pentru inceput ar trebui sa vedem cum se prezinta situatia penisului: pe ce suprafata au fost aplicate grefele de piele, cum se prezinta ciactricile si cat de mari sunt aderentele grefelor de piele peste corpii cavernosi. In functie de acesti parametri si de altii care tin de cantitatea de grasime care se poate recolta si zonele donatoare, va pot confirma ce se poate face.

   Pentru a va putea oferi cat mai multe detalii despre situatia dvs particulara va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu abdomenul si coapsele fara lenjerie intima impreuna cu cateva date despre dvs (varsta, adresa,telefon de contact, inaltime, greutate, ocupatie, istoric de boli/tratamente/operatii/spitalizari/alergii etc) la office@faloplastie.ro si dupa ce le voi evalua veti primi un raspuns cu sugestia mea. Daca va fi nevoie de o discutie mai ampla sau de anumite precizari speciale, va pot pot contacta chiar inainte de a veni la o consultatie pentru a fi cat mai bine informat cu privire la conditia dvs. Pentru aceasta, va recomand sa faceti o programare la o consultatie video online, folosindu-va de linkul

   https://www.cosmedica.ro/consultatii-online/

   Trebuie sa stiti ca pozele sau consultatia video pot distorsiona intr-o oarecare masura realitatea, asa ca e bine sa intelegeti ca acestea doar pot sa ma orienteze cu privire la solicitarea dvs si astfel nu pot inlocui consultatia in persoana. Daca e nevoie de mentiuni cu privire la acest lucru, vi le pot explica in cadrul consultatiei online.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176
   +40-753042234

 • Cristian

  Buna ziua! As dori sa stiu care ar fi riscurile pentru o alungire a penisului ventrala sau dorsala? As prefera un raspuns cat se poate de sincer. Precizez ca dimensiunea penisului meu in erectie este undeva la 11.5 cm si am un complex in legatura cu aceasta dimensiune. Totusi, nu as vrea sa imi pun in pericol sanatatea. Va multumesc.

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua, dle Cristian,

   Multumim pentru intrebarea dumneavoastra.

   Pentru inceput e bine sa stiti ca procedurile de alungire dorsala sau ventrala fac parte din sfera chirurgicala per-se, care implica incizie, disectie, coagulare, mobilizarea interna a tesuturilor, suturi interne si suturi externe. Asadar, aceste tehnici obisnuite oricarui alt gen de chirurgie, pot implica riscuri generale, oricarei alte operatii. Asta s-ar putea traduce prin infectie, acumulare de sange in exces ( hematom ), acumulare de limfa in exces ( serom ), dehiscente, dureri cronice, amorteli la nivelul pielii pentru o perioada de timp, cicatrizare vicioasa etc.
   Totodata e bine sa stiti ca alungirea dorsala si alungirea ventrala a penisului nu au nimic de-a face cu functia penisului ( calitatea si durata mentinerii erectiei si perioada pana la atingerea orgasmului ), ele fiind efectuate cu scopul de a avansa corpii cavernosi prin eliberarea lor de sub osul pube si prin modificarea jonctiunii peno-scrotale, astfel mutand insertia pielii scrotului intr-o pozitie mai proximala pentru ca baza corpilor cavernosi de pe fata ventrala sa fie mai expusa. In cadrul alungirii dorsale este imperios necesar sa se cunoasca anatomia zonei pe care se lucreaza, astfel incat disectia si dezinsertia ligamentului suspensor sa fie eliberata complet si corect, sa se protejeze funiculii spermatici si sa se obtina o blocare a retractiei ligamentului in pozitia sa initiala, pentru ca tehnica sa fie incununata de succes. Personal, consider ca aceasta sa fie facuta atunci cand exista probleme reale de lungime a penisului, in cazul unui penis mic congenital, care poate fi sub 10cm in lungime in erectie. Dupa alungirea dorsala regimul meu de recuperare este unul strict, care implica o perioada de 7-10 zile de a putea veni la controale si pansamente sa ne asiguram ca evolutia este in conformitate cu rigorile standard ale mele si apoi sa se efectueze pentru o perioada de minim 6 luni un regim de exercitii de tractiune prin care cicatricea care se va forma in spatiile profunde de unde s-a facut dezinsertia ligamentului suspensor sa fie relaxata, astfel incat rezultatul va fi stabilizat.
   Alungirea ventrala este o procedura destul de simpla si in principiu, complicatia pe care trebuie sa o luam in calcul este hematomul ( acumularea de sange in exces ) care poate sa apara in intervalul primelor 2-3 zile, daca se exercita un efort fizic mare postoperator.
   Daca sunteti interesat sa stiti mai multe, va recomand sa faceti o programare la o consultatie online si va stau cu placere la dispozitie, raspunzandu-va la intrebarile care le-ati avea.
   Mai jos aveti linkul care va poate ajuta pentru asta

   https://www.cosmedica.ro/consultatii-online/

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

 • iulian dusa

  Buna ziua sunt interesat de îngroșare de penis cu micro picături de Silicon ,dacă bine am înțeles ca se face in România multumesc

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua, dle Iulian,

   Pentru ingrosare penisului efectuam procedura doar prin grasimea proprie. Am pana la ora actuala peste 500 de astfel de proceduri si pot sa va spun ca ar fi singura solutie cea mai eficienta. Nu va recomand sa optati pentru orice alt produs strain pentru a creste circumferinta penisului deoarece rezultatele sunt nesatisfacatoare si complicatiile sunt pe masura.

   Pentru a va putea oferi cat mai multe detalii despre situatia dvs particulara va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu abdomenul si coapsele fara lenjerie intima impreuna cu cateva date despre dvs (varsta, adresa,telefon de contact, inaltime, greutate, ocupatie, istoric de boli/tratamente/operatii/spitalizari/alergii etc) la office@faloplastie.ro si dupa ce le voi evalua veti primi un raspuns cu sugestia mea. Daca va fi nevoie de o discutie mai ampla sau de anumite precizari speciale, va pot pot contacta chiar inainte de a veni la o consultatie pentru a fi cat mai bine informat cu privire la conditia dvs. Pentru aceasta, va recomand sa faceti o programare la o consultatie video online, folosindu-va de linkul

   https://www.cosmedica.ro/consultatii-online/

   Trebuie sa stiti ca pozele sau consultatia video pot distorsiona intr-o oarecare masura realitatea, asa ca e bine sa intelegeti ca acestea doar pot sa ma orienteze cu privire la solicitarea dvs si astfel nu pot inlocui consultatia in persoana. Daca e nevoie de mentiuni cu privire la acest lucru, vi le pot explica in cadrul consultatiei online.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-770101885
   +40-771227176
   +40-753042234

 • Dimitriu Nicolae

  Bună ziua, as dori sa știu mai multe despre estetica și alungirea penisului chear și îngroșare, grăsimi consider ca am destule pentru o liposuctie, ce costuri sunt și care sunt riscurile? Mulțumesc anticipat.

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   In ultimii ani, asa cum femeile isi maresc sanii prin implanturi de silicon sau grasime, si barbatii au inceput sa se gandeasca tot mai mult la procedurile de faloplastie.
   Operatia de faloplastie este una estetica, asadar nu are legatura cu functia penisului. Orice performante sexuale legate de erectie sau ejaculare aveti in momentul de fata, ele nu vor fi imbunatatite sau abolite, dar calitatea contactului intim va creste considerabil datorita unui penis mai mare.

   Acestea presupun 2 proceduri de alungire si una de ingrosare.

   ALUNGIREA DORSALA
   Operatia- se practica o incizie in V, care mai apoi va deveni sub forma de Y, prin care se sectioneaza si dezinsera ligamentele fundiform (superficial) de pe fascia abdominala si suspensor(profund) de pe osul pube, pentru a produce o avansare a corpilor cavernosi in fata si implicit a scoaterii lor de sub streasina osului pube pe o distanta mai mare. Prin aceasta se pot castiga 1-3 cm, in functie de consistenta si dispunerea ligamentului suspensor pe os. Cu cat ligamentul e mai gros si mai lat, cu atat se va castiga mai mult . Disectia se face cu un laser cu radiofrecventa Ellman 4.0MHz , astfel ca durerea postoperatorie este minima, de tipul unei contracturi dupa o febra musculara. Pentru a se preveni retractia ligamentului pe os si implicit a pierderii rezultatului, se practica o sutura speciala care se bazeaza pe tesuturile adicente disectiei, care vor fi montate la nivelul osului ca o perdea, care nu permite revenirea ligamentului in pozitia initiala. Datorita alungirii corpilor cavernosi, in zona adanca a disectiei se creaza un fund de sac unde se va introduce un mic tub de drenaj care sa aspire toate lichidele care se pot acumula postoperator de la edem.
   Spitalizare – In principiu daca situatia se prezinta in limite normale, a 2-a zi va putem lasa sa mergeti la o pensiune sau hotel si sa veniti zilnic pentru control si schimbatul pansamentelor sau puteti sa ramaneti in clinica, in functie de bugetul dvs. In aceasta perioada vom evalua situatia si vom inlatura drenajul care este montat in spatiile adanci care se formeaza de la alungirea penisului.
   Recuperare- Pentru aceasta procedura e nevoie de o perioada de repaus de pana la 14 zile de la efortul moderat si intens. In primele 2-3 zile e important sa aveti repaus absolut la pat. Apoi lucrurile isi pot intra in normal doar prin mici plimbari si ulterior constant din ce in ce mai mult. Dupa 14 zile puteti reveni la munca daca aceasta nu implica efort intens (alergat, carat greutati, ridicat greutati, inot, fitness, constructii etc). Daca munca implica efort mare, atunci e bine sa aveti 30 zile de repaus.

   ALUNGIREA VENTRALA- se face o procedura plastica la nivelul pielii scrotului care urca de cele mai multe ori peste corpii cavernosi, ducand-o astfel mai jos spre scrot si scotand la iveala radacina corpilor cavernosi si de pe fata ventrala. De obicei daca va palpati pe fata ventrala cand penisul este in erectie veti simti ca baza corpilor cavernosi e acoperita de pielea scrotului, zona care nu se poate folosi la intrarea in cavitatea vaginala. Cu aceasta se pot castiga 1-3 cm coborand pielea scrotului putin mai jos.
   Lungimile castigate de la alungirea dorsala si cea ventrala nu se acumuleaza. De obicei aceasta se face asociat cu cea dorsala, mai ales daca la consultatie va indic ca ar merita facuta, daca pielea scrotului urca mult peste penis.

   INGROSARE CU GRASIME-
   Procedura- grasimea se recolteaza, se proceseaza prin centrifugare pentru a se elimina tesuturile nefolositoare si se injecteaza sub fascia superficiala pentru volumizare, circumferential. Prin aceasta procedura se pot castiga 3-4 cm ca si grosime. Zonele de unde se recolteaza sunt: coapsele supero-interne, coapsele anterioare, abdomen, zonele lombare. De aceea, e nevoie sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil , de la genunchi pana sub torace, fara lenjerie intima pentru a vedea de unde putem recolta cel mai bine grasimea. Coapsele supero-interne a fi prima zona si abdomenul a 2-a. In plus, e important sa vedem zona suprapubiana, pentru ca daca aici exista un depozit considerabil de grasime, va vom indica sa facem liposuctie pentru supleerea zonei, doar ca aceasta grasime nu e de calitate si astfel nu o folosim. Statistic din cadrul grupului de pacienti pe care i-am avut pana acum, injectam 40-80ml de grasime pura, in functie de dimensiunile penisului. E bine sa stiti ca o parte din cantitatea de grasime injectata se va pierde datorita imposibilitatii de vascularizatie a intregii cantitati. Acesta e un proces normal si se intampla la nivelul oricarui tesut unde se injecteaza grasime. Cantitatea care se pastreaza e undeva intre 30-70%. Din statistica pacientilor nostri care au revenit pentru a 2-a sedinta va pot spune ca s-a pastrat aproximativ 50% din catitatea initiala. Aceasta cantitate care se va pastra va ramane definitiv pe parcusul anilor daca nu practicati anumite cure de slabire, traumatisme locale, erectii in pozitii atipice sau stres intens. De asemenea e bine sa stiti ca la o perioada de minim 6 luni se poate reveni pentru a 2-a sedinta daca veti mai dori sau veti considera ca e necesar. De obicei nu am avut pana acum nici un pacient care sa mai doreasca si a 3-a sedinta.
   Spitalizare- 1 zi
   Recuperare- 1-2 zile, in functie de unde recoltam grasimea

   In cazul oricarei proceduri, anestezia va fi peridurala combinata cu sedare pentru a elimina orice senzatie de frica sau de anxietate sau generala in functie de preferinta dvs. Fiind o clinica privata , incercam sa oferim pacientilor nostri proceduri complet fara durere si frica, astfel ca echipa noastra de anestezisti va va asigura un confort maxim pe toata durata procedurii. Pe toata durata procedurii puteti asculta muzica preferata si sa interactionati cu echipa operatorie si cea de la anestezie ori de cate ori doriti.

   Clinica Cosmedica se afla in Baia Mare si este una dintre cele mai moderne si echipate clinici de chirurgie estetica din Romania, dispunand de 20 de paturi, oferind conditii de cazare standard (4 stele) sau cazare VIP (5 stele), cu un personal foarte bine pregatit si obisnuit aproape zilnic cu aceste proceduri, care arata profesionalism si maxima discretie in cazul oricarei interventii si pacient.

   Costuri:
   de la
   – 1300 euro*- ingrosare cu grasime proprie
   – 1500 euro*- alungirea dorsala
   -1800 euro*- alungire dorsala + alungire ventrala
   – 1800 euro-* ingrosare cu grasime proprie + liposuctie suprapubiana
   – 2000 euro*- alungire dorsala + ingrosare cu grasime
   – 2200 euro* – alungire dorsala + alungire ventrala + ingrosare cu grasime
   – 2200 euro*- alungire dorsala + ingrosare cu grasime + liposuctie suprapubiana
   -2500 euro*- alungire dorsala + alungire ventrala+ ingrosare cu grasime+ liposuctie suprapubiana
   – 5000 euro* – alungire + ingrosare cu derm propriu

   Acestea includ anestezie epidurala si conditii de cazare standard.

   -anestezie generala-300 euro
   -corset 100 euro
   -spitalizare in plus fata de perioada necesara pentru operatie- 100 euro/zi- care include 3 mese, monitorizare, pansamente, tratamente, servicii

   Daca sunteti interesat de serviciile noastre, puteti sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu abdomenul si coapsele fara lenjerie intima impreuna cu cateva date despre dvs (varsta, adresa,telefon de contact, inaltime, greutate, ocupatie, istoric de boli/tratamente/operatii/spitalizari/alergii etc) la office@faloplastie.ro si dupa ce vor fi evaluate veti primi un raspuns cu sugestia noastra. Daca va fi nevoie de o discutie mai ampla sau de anumite precizari speciale, puteti fi contactat/a de unul dintre medicii nostri chiar inainte de a veni la o consultatie pentru a fi cat mai bine informat/a cu privire la conditia dvs. Pentru aceasta, va recomandam sa faceti o programare la o consultatie video online, folosindu-va de linkul

   https://www.cosmedica.ro/consultatii-online/

   Trebuie sa stiti ca pozele sau consultatia video cu medicii nostri pot distorsiona intr-o oarecare masura realitatea, asa ca e bine sa intelegeti ca acestea doar pot sa ne orienteze cu privire la solicitarea dvs si astfel nu pot inlocui consultatia in persoana. Daca e nevoie de mentiuni cu privire la acest lucru, medicul vi le poate explica in cadrul consultatiei online.

   Multumim

   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

 • Gheorghe

  As dori sa stiu daca faceti implanturi cu bile cat Costa si cat timp dureaza multumesc

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Asa cum ati vazut, Cosmedica este o clinica privata de chirurgie estetica situata in Baia Mare. Avand in vedere multitudinea de operatii de marirea penisului pe care le efectuam in ultimii ani, exista unele solicitari si de la unii pacienti care au un penis mic congenital, cu diverse probleme de cuplu si care sunt si foarte slabi astfel incat sa nu putem recolta grasime suficienta pentru procedura de ingrosare a penisului. Pentru acestia solutia care o putem oferi incepe prin inserarea unor implanturi de titan, de 5,7 sau 9 mm diametru, in functie de dorinta pacientului sau posibila indicatie medicala oferita in urma unui consult si o discutie foarte extensiva.
   La orice pacient care solicita imbunatatirea aspectului estetic al penisului si are suficienta grasime pentru cel putin o sedinta de recoltare si injectare ii vom propune doar procedura de ingrosare deoarece aceasta ofera un aspect mult mai natural si eficient.
   Pentru a va putea da mai multe detalii despre situatia dvs daca sunteti interesat, ne puteti trimite un set de poze cat mai clare din fata si profil cu abdomenul si coapsele fara lenjerie intima. Dupa ce vor fi evaluate veti primi un raspuns cu sugestia noastra.
   De asemenea puteti citi mai multe despre procedura de ingrosare cu grasime proprie la http://faloplastie.ro/proceduri-marirea-si-ingrosarea-penisului/ingrosarea-penisului/

   Daca intr-adevar veti dori doar procedura de implanturi de titan din motive personale sau deoarece nu aveti grasime deloc, costurile sunt
   1 implant- 1500 RON
   2 implanturi- 500 euro
   3 implanturi- 1000 euro

   Numarul si pozitia implantului va fi stabilita la consultatie in functie de situatia dumneavoastra particulara.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

 • Moscovei Vasile

  Buna ziua Va rog sa-mi spuneti Dv.faceti implant cu AMS LGX 700?

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua dle Macovei,

   Multumim pentru intrebarea dvs.

   Cel mai probabil implantul la care faceti referire se foloseste in tratamentul chirurgical al impotentei. Aceste dispozitive sunt folosite de medicii urologi.
   Fiind chirurgi plastici, ne ocupam de aspectul estetic al penisului, prin proceduri de alungire, ingrosare asociate cu liposuctia suprapubiana, circumcizia sau terapii non-chirurgicale – injectarea de celule stem pentru imbunatatirea vascularizatiei in zona.
   In functie de nevoile dvs, va putem sta la dispozitie cu procedurile noastre.
   Ar trebui sa ne oferiti mai multe detalii despre acest implant la care faceti referire si totodata solicitarea oficiala.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

 • Write a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  metode marire penis

  Metode mărire penis (Acreditate medical)

  Într-o lume în care aproape orice se poate vinde, mulți profită de sentimentele și de complexele oamenilor pentru a …

  implant silicon penis

  Mărirea penisului prin implant de silicon. Adevăr sau Mit?

  Basmele au fost mereu pe placul oamenilor, în special deoarece acestea prezentau soluții inedite, chiar magice, la probleme …

  marire penis

  Operația de mărire a penisului. Tot ce trebuie să știi

  Tablouri și scrieri din Grecia antică sugerează că în antichitate, penisul mai mic era considerat superior. Cu toate …