Marirea penisului

Intr-o lume a masinilor mari, job-uri foarte banoase, hoteluri mari si opulente, avioane si iahturi imense si luxoase, intrebarea daca totul e bine sa fie mare nu isi gaseste inca motivatia.

Barbatii sunt foarte competitivi cand vine vorba de abilitatea de a-si satisface partenera si intotdeauna cauta si vor cauta metode de a imbunatati calitatea actului sexual.

Asa ca vine intrebarea: Oare marimea conteaza?

Da, conteaza, dar veti fi foarte mirati sa aflati pentru cine.

De obicei majoritatea barbatilor single fara o relatie stabila cauta sa demonstreze ca sexul este ca o proba la olimpiada in urma careia trebuie sa iasa invingatori. Pentru asta incearca imposibilul uneori pentru a sti ca reusesc sa isi satisfaca partenera in pat, si mai mult decat atat, sa fie considerati cea mai buna partida de pana atunci. Cred ca suntem de acord cu totii ca nu inaltimea conteaza pentru a fi un jucator de baschet bun, sau un biceps mare pentru a putea ridica o greutate.  La fel am putea spune si cand vine vorba de sex. Nu trebuie sa fii bine sau foarte bine dotat de la mama natura pentru a fi remarcabil in pat. Dorim sa exemplificam prin acestea ca de multe ori dorinta de a mari penisul nu este justificata si ca aceste operatii pe care le practicam nu le facem pentru orice pacient si in orice situatie.

Operatia de marire (alungire) a penisului

marirea penisului alungire chirurgie faloplastie

Aceasta este o procedura chirurgicala care poate sa presupuna 2 tehnici: alungire dorsala si/sau alungire ventrala.

 • Alungirea dorsala

Operatia de alungire dorsala a penisului presupune o tehnica chirurgicala ce poate avansa corpii cavernosi prin sectiunea ligamentelor fundiform ( superficial ) si suspensor ( profund ).

Candidatii ideali sunt barbatii care prezinta o lungime a penisului in erectie sub 11 cm si care nu prezinta boli cronice decompensate, care sa necesite un tratament sub forma de anticoagulante, antiagregante, pe baza de cortizon sau orice alta terapie care poate sa interfereze cu procesul normal de vindecare si care astfel poate sa predispuna la complicatii.  Barbatii care au un penis normal dezvoltat si care doresc aceasta procedura deoarece considera ca vor sa castige cativa cm, cei care nu accepta existenta unei cicatrici deasupra penisului, cei care nu au timpul necesar pentru recuperare nu au indicatie medicala si nu sunt considerati candidati buni.

Inainte de operatie

Pentru inceput aveti nevoie de o consultatie in urma careia medicul va poate recomanda daca procedura este indicata pentru dumneavoastra si sa vi se explice ce presupune, ce complicatii pot sa apara si ce rezultat se poate obtine. Necesita un istoric medical complet ce presupune afectiuni prezente sau in trecut, alte spitalizari sau tratamente prezente sau in trecut, alergii, tratamente curente sau in trecut pentru o anumita afectiune si un set de analize de sange si de urina care va vor fi recomandate de medic. Pentru aceasta, cel mai usor este sa completezi fisa pacientului.

Procedura presupune o pregatire prin epilarea completa a  zonei intime si a portiunii superioare a coapselor cu 2 zile inainte de interventie si dezinfectarea tegumentelor si mucoaselor abdomenului, zonei intime, coapselor si pliurilor inghinale in cadrul dusului cu 3-5 zile inainte cu o solutie dezinfectanta cutanata. ( sapun cu betadina sau clorhexidina – Betadina/ Dermobacter ). In acest fel se va obtine o scadere a numarului de bacterii care in mod normal exista pe suprafata tegumentelor si astfel o scadere a riscului de infectie.

Etape procedura

Aceasta se efectueaza prin abordul la nivelul zonei suprapubiene  ( la cativa centrimetri deasupra penisului ) si incepe prin intreruperea continuitatii ligamentului fundiform, care reprezinta prelungirea la nivelul pubelui a aponevrozei musculaturii dreptilor abdominali si mai departe se continua cu fascia Dartos de sub pielea penisului. Mai departe se ajunge la nivelul domului osului pube si se incepe dezinsertia ligamentului suspensor, care are rolul de a stabiliza penisul de osul pube. Rolul ligamentului suspensor nu este de a sustine penisul ci de a oferi un ajutor aditional la sustinerea sa. Asta nu inseamna ca dezinsertia sa va produce o cadere a penisului fara posibilitatea de a mai avea pozitia ridicata sau semi- ridicata in erectie, dar postoperator se poate ca pozitia penisului in erectie sa nu mai aiba acelasi unghi fata de abdomen.

Procedura de disectie a tesuturilor este asistata de radiofrecventa Ellman 4.0 MHz care prezinta un avantaj mare in reducerea edemului si durerilor postoperatorii. Dupa dezinsertia ligamentului suspensor intre corpii cavernosi si osul pube se va obtine un spatiu ( culoar ) in special datorita posibilitatii avansarii prin mobilizarea portiunii corpilor cavernosi de sub osul pube. Ligamentul suspensor trebuie eliberat complet, atat in suprafata cat si in adancime deoarece doar asa se poate obtine efectul maxim. Acel spatiu necesita a fi umplut pentru ca marginea ligamentului suspensor sa nu se reataseze pe suprafata osului. Zona de dezinsertie a ligamentului suspensor de pe osul pube va fi supusa postoperator unui proces normal de cicatrizare, fibroza si totodata retractie, iar pentru aceasta e nevoie de o modalitate pentru a contracara acest aspect.

Asadar se pot folosi fie implanturi de silicon ( proteza de testicul ), fie alte tehnici. Tehnica pe care o efectuam in clinica noastra presupune acoperirea suprafetei osului cu tesuturile proprii pacientului, printr-o sutura speciala care va functiona pe post de bariera intre ligamentul suspensor si osul pube. Aceasta tehnica foloseste tesuturile proprii astfel incat nu exista sansa de rejet ca si in cazul procedeelor care folosesc spacere sau implanturi de silicon,  iar riscul infectiei este foarte scazut.

Dupa aceasta sutura, operatia continua prin inchiderea spatiilor formate in urma eliberarii ligamentului suspensor  si fundiform ,astfel incat in acestea sa nu se acumuleze lichid ( limfa sau sange ) . Cicatricea care initial a fost de tipul literei V intors va avea in final forma literei Y ( vazuta de sus de pacient ).

Prin aceasta tehnica de dezinsertie si blocare a retractiei ligamentului suspensor se pot castiga 1-3 cm in pozitie relaxata si aproximativ 40-50% din acest castig se poate evidentia in erectie. Aceasta diferenta intre castigul in pozitie relaxata si cel in erectie este datorat pozitiei si curburii corpilor cavernosi care se manifesta in erectie in mod normal.

Prin aceasta procedura, proportia dintre segmentul intern si cel extern al penisului, creste in favoarea celui extern, penisul putand fi mult mai usor intins si implicit lungit, datorita eliminarii conexiunii dintre corpii cavernosi si osul pube. Cu alte cuvinte, portiunea corpilor cavernosi care se afla sub osul pube va putea fi eliberata si astfel penisul va cobori mai mult fata de starea initiala.

NOTA BENE- acest castig se observa mai mult in pozitie relaxata deoarece cand penisul intra in starea erectila formeaza o curba datorita careia o parte din acel castig obtinut in pozitie relaxata nu mai este vizibil.

Operatia de alungire dorsala a penisului dureaza aproximativ 30 minute si presupune o anestezie rahidiana sau peridurala combinate sau nu cu sedare profunda sau anestezie generala. Marea majoritate a pacientilor aleg anestezia peridurala deoarece in acest timp pot sa asculte muzica sau sa interactioneze cu echipa operatorie si cea anestezica. In situatia in care un pacient este usor anxios, medicul anestezist va avea grija ca atat inainte cat si in timpul operatiei sa ii administreze sedative astfel incat acesta sa fie foarte confortabil. Fiind o clinica privata, ne intereseaza foarte mult ca pacientii nostri sa aiba un confort maxim in timpul oricarei operatii, asadar echipa anestezica care are o experienta destul de mare va face totul posibil ca pacientul sa se simta cat mai confortabil.

Penile Lengthening procedure

Postoperator pentru a favoriza relaxarea cicatricii interne si pentru a stabiliza rezultatul recomandam folosirea unui regim de exercitii de tractiune prin intermediul unor pompe de vacuum, timp de minim 6 luni, de 2 ori/zi timp de 15-20 minute.

Fiecare operatie poate avea riscuri.  In cazul operatiei de alungire dorsala a penisului pot aparea riscuri ca si in cadrul oricarei alte operatii: hematom ( acumulare de sange in exces- disectia si coagularea sangelui este prospectiva si efectuata meticulos cu radiofrecventa, astfel incat riscul este foarte redus ), serom ( acumulare de limfa in exces- uneori necesita un drenaj postoperator si o reducere completa a efortului cateva zile, astfel incat riscul este destul de redus ), infectie ( ca si in cazul oricarei alte operatii, dar in general este foarte scazut datorita pregatirii preoperatorii, a tehnicii chirurgicale efectuate intr-un mediu aseptic si a tratamentului general si local administrat o perioada de timp postoperator ), cicatrizare defectuoasa  ( orice incizie la nivelul pielii indiferent ce instrument se foloseste, va produce o cicatrice; diferenta intre cele normale si cele patologice este data de o serie de factori care tin de medic, dar mai mult de pacient si regimul postoperator- in general poate sa treaca neobservata cu o pilozitate minima pastrata ) etc. In cadrul consultatiei va vom prezenta si explica fiecare posibil risc pentru a intelege ca ele exista, dar sunt reduse aproape complet.

Recuperare

In cazul alungirii dorsale a penisului recomandam ca primele 3 zile pacientul sa aiba posibilitatea sa stea intins in pat, fara a face efort de niciun fel si apoi pana la 3 saptamani sa nu fie nevoit sa fie implicat in activitati cu efort fizic moderat sau mare. Sunt recomandate doar usoare plimbari. In primele 7-15 zile trebuie efectuata o monitorizare riguroasa a regiunii si a plagii operatorii, astfel incat sa ne asiguram ca totul decurge normal pentru dumneavoastra. De aceea va fi nevoie ca in aceasta perioada sa ramaneti langa noi. Dupa 15 zile se marcheaza prima etapa a vindecarii si se inlatura unele portiuni din firul de sutura. Dupa aceasta perioada instruim pacientul ca restul ingrijirilor locale prin dezinfectii si usoare pansamente le poate face si singur acasa fara nici o problema. La 1 luna de la operatie cand cicatricea este stabilizata, se pot incepe pe o perioada de minim 6 luni exercitiile de tractiune care vor facilita relaxarea cicatricii interne si stabilizarea rezultatului final. Contactul intim poate fi reluat dupa minim 4 saptamani.

 • Alungirea ventrala

La toti barbatii, pielea penisului prezinta la nivelul fetei ventrala a regiunii peno-scrotale o banda fibroasa de tesut tegumentar scrotal, care urca peste pielea corpilor cavernosi uneori destul de mult. Aceasta jonctiune peno-scrotala poate fi foarte deranjanta pentru multi pacienti.

Candidatii ideali  sunt pacientii care prezinta o jonctiune peno-scrotala hipetrofica, cu o laxitate a pielii foarte mare si cu o insertie a pielii scrotului inalta peste corpii cavernosi, care nu prezinta probleme de sanatate majore, sau care nu sunt nevoiti sa isi administreze tratamente cronice pe termen lung ( anticoagulante, anti-agregante, anti-diabetice orale sau cortizonice, AINS, etc ).

Inainte de operatie  aveti nevoie de o consultatie in care sa va explicam ce presupune procedura si implicatiile sale postoperatorii. Pregatirea preoperatorie trebuie sa presupuna o dezinfectare a tegumentelor zonei intime cu 3-5 zile inainte in timpul dusului cu un sapun antibacterian ( Dermobacter, Betadina etc ) si totodata epilarea acesteia cu nu mai tarziu sau mai repede de 2 zile inainte de procedura.

Etape procedura

In unele situatii, comunicarea pielii scrotului cu pielea penisului este brusca, formandu-se o punte, asupra careia daca se efectueaza o procedura plastica, se va imbunatati lungimea penisului cu 2-3 cm. Efectul uneori este spectaculos deoarece se va reliefa si scoate in evidenta radacina corpilor cavernosi care inainte era acoperita de pielea scrotului. Prin aceasta se va produce o adancire a scrotului si penisul va iesi pe zona ventrala mai bine in evidenta. In cadrul acestei proceduri se poate opta totodata si pentru reducerea scrotului in situatii in care pielea acestuia este foarte laxa si testiculele sunt coborate mult peste normal.

Cicatricea in urma operatiei de alungire dorsala a penisului se face la nivelul bazei penisului si va fi ascunsa de pozitia penisului si eventuala pilozitate.  Chiar daca pacientul apeleaza la epilare, o data cu maturarea cicatricii, culoarea acesteia devine alba si astfel poate trece usor neobservata. Firele utilizate se vor absorbi in primele 30 de zile. Cicatricea de la nivelul fetei ventrale o data ce va fi maturata nu prea se observa.

Pregatirea inainte de operatia de marire a penisului:

 • In cadrul consultatiei, veti discuta cu medicul toate aspectele legate de operatie;
 • Va fi nevoie de un set de analize de sange minimal, un examen sumar de urina si un EKG .
 • Daca examenul urinar releva o posibila infectie urinara, se va recomanda si urocultura

Recuperarea dupa operatia de marire a penisului

 • Dupa interventia de marirea penisului prin dezinsertia ligamentului suspensor, pentru un rezultat mai stabil si uneori mai eficient, recomandam ca la aproximativ 1-2 luni postoperator sa se foloseasca programe de tractiune a penisului pentru a reduce cat mai mult acel minim grad de fibroza a cicatricii interne. Acestea pot sa fie efectuate prin tractiune cu un dispozitiv de tipul unei pompe de vacuum care se foloseste cel mai facil in cadrul dusului.
 • Daca alaturi de operatia de alungire a penisului, s-a realizat si ingrosarea acestuia cu propria grasime, recomandam tractiunea prin dispozitivul care se interpune intre gland si genunchi. In acest fel tesutul unde s-a injectat grasimea nu va fi compresionat si tractionat de pompele pe baza de vacuum.
 • Veti ramane internat intre 1-3 zile, primind ingrijiri si tratamente complete;
 • Vi se administra un tratament cu anti-inflamatorii si antibiotice;
 • Repausul la pat in primele 3-7 zile e foarte important
 • Durerile postoperatorii sunt foarte reduse datorita tehnicii de disectie si dezinsertie a ligamentului suspensor asistate prin   laserul cu radiofrecventa Ellman 4.0 MHz, care s-a demonstrat ca nu produce acelasi disconfort postoperator precum cel produs de aparatele de cauterizare clasica.
 • La fiecare 2-3 zile pacientul se va prezenta la inspectii si pansamente, pana in ziua 14, cand se va marca prima etapa a vindecarii;
 • Eforturile fizice intense pot fi reluate treptat, dar nu mai devreme de 14 zile de la operatie;
 • Primul contact sexual va avea loc dupa minim 4 saptamani de la operatie.

Recuperarea dupa operatia de marire a penisului

In acest video sunt oferite indicatiile de utilizare a pompei de vacuum AndroBath pe care o recomandam la 2 luni de la operatie (marirea penisului) pentru a imbunatati cat mai mult rezultatul dupa procedura de alungire.

43 Comments

 • Cccc

  Bună ziua, aș vrea să știu în ce procent din căștigul în urma îngroșării va rezulta și în starea erectă.Mulțumesc!

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua,

   Multumim pentru intrebarea dumneavoastra.

   Castigul ca si circumferinta obtinut in stare relaxata va fi vizibil si in erectie. E bine sa stiti ca pielea joaca un rol foarte important ina cest proces, deoarece in functie de structura acesteia, gradul de expandare a sa va fi diferit. In general pielea sa poate intinde foarte mult, dar sunt uneori situatii in care pielea fiind destul de consistenta ca si grosime, nu are o capacitate de a se expanda considerabil.
   Oricum, stratul de grasime poate fi compresionat in erectie diferit de la un pacient la altul, dar el ramane relativ la fel si in erectie.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

 • Raul. C

  În general se pot vedea diferente și în erectie după tehnica de alungire?

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua,

   Multumim pentru intrebarea dumneavoastra.

   In cadrul erectiei, castigul in lungime obtinut in stare relaxata va fi vizibil intr-o maniera de 40-50% din primul amintit. Aceasta se intampla datorita curburii pe care o face penisul in interior cand intra in starea de erectie si de aceea e o diferenta.
   Procedura de alungire a penisului o recomand doar pacientilor care au un penis mic congenital, adica sub 10 cm in lungime in erectie maxima.
   Daca sunteti interesat sa stiti mai multe despre situatia dvs puteti sa va faceti programare la o consultatie online si in cadrul acesteia va pot explica tot ce trebuie sa stiti.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

 • Daniel

  Buna ziua.
  As dori o marire a penisului dorsala+ventrala+ingrosare cu grasime.
  Cat dureaza perioada de refacere? Sunt din Bucuresti si as vrea sa stiu daca pot sa conduc distanta Baia Mare-Buc.
  Multumesc

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua, dle Daniel ,

   Va multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru ca medicii nostri sa va poata oferi cat mai multe detalii despre situatia dvs particulara va recomandam sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu abdomenul si coapsele fara lenjerie intima impreuna cu cateva date despre dvs (varsta, adresa,telefon de contact, inaltime, greutate, ocupatie, istoric de boli/tratamente/operatii/spitalizari/alergii etc) la office@faloplastie.ro si dupa ce vor fi evaluate veti primi un raspuns cu sugestia noastra. Daca va fi nevoie de o discutie mai ampla sau de anumite precizari speciale, puteti fi contactat/a de unul dintre medicii nostri chiar inainte de a veni la o consultatie pentru a fi cat mai bine informat/a cu privire la conditia dvs. Pentru aceasta, va recomandam sa faceti o programare la o consultatie video online, folosindu-va de linkul

   https://www.cosmedica.ro/consultatii-online/

   Trebuie sa stiti ca pozele sau consultatia video cu medicii nostri pot distorsiona intr-o oarecare masura realitatea, asa ca e bine sa intelegeti ca acestea doar pot sa ne orienteze cu privire la solicitarea dvs si astfel nu pot inlocui consultatia in persoana. Daca e nevoie de mentiuni cu privire la acest lucru, medicul vi le poate explica in cadrul consultatiei online.

   In functie de ce indicatii veti primi la consultatie legat de procedura/ile alese, perioada de recuperare initiala in care va trebui sa ramaneti in Baia Mare variaza intre 1-10 zile. Cand medicul considera ca sunteti in regula, veti putea conduce singur inapoi spre Bucuresti fara nici o problema.

   Multumim

   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176
   +40-753042234

 • Alexalex

  Buna ziua am un penis in erectie de 13 cm si as vrea sa stiu cu grasime proprie se poate doar ingrosa ori si in lungime? Si as vrea sa stiu la ingrosare cam cat as castiga?

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre si pentru intrebarea dumneavoastra.

   Ingrosarea cu grasime produce practic o expandare a pielii penisului si daca aceasta are o capacitate elastica ridicata, se poate intinde destul de mult. In acest fel, penisul va creste si in lungime, dar e bine sa stiti ca doar din punctul de vedere al pielii, nu al corpilor cavernosi. Pentru a avansa corpii cavernosi, este nevoie de alungirea dorsala, prin dezinsertia ligamentelor fundiform si suspensor. In orice caz, faptul ca aveti 13 cm in lungime in erectie, nu este o problema din punctul acesta de vedere si puteti sa va considerati un barbat normal dezvoltat ca si lungime a penisului. Personal nu va recomand sa optati pentru procedura de alungire dorsala deoarece nu aveti indicatie medicala pentru ea.
   Procedura optima pentru dvs poate fi ingrosarea cu grasime proprie.

   Pentru mai multe detalii puteti consulta siteului nostru dedicat procedurilor de faloplastie http://www.faloplastie.ro

   https://faloplastie.ro/proceduri-marirea-si-ingrosarea-penisului/marirea-penisului/

   https://faloplastie.ro/ingrosarea-penisului/

   https://faloplastie.ro/alungire-dorsala/

   https://faloplastie.ro/ingrosare-penis/

   De asemenea, puteti face o programare pentru o consultatie online si astfel putem sta de vorba sa va explic mai multe detalii despre aceasta si sa va raspund la intrebarile care le-ati putea avea.

   https://www.cosmedica.ro/consultatii-online/

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

 • Ovidiu

  Buna!
  O intrebare..ingrosarea cu grasimea proprie ramane permanent după cea da două intervenție?
  Sau se mai pierde si dupa cea da două intervenție din circumferinta?
  Multumesc

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua dle Ovidiu,

   Multumim pentru intrebarea dumneavoastra.

   E bine sa stiti ca prin acest concept de medicina regenerativa , retentia grasimii se bazeaza pe capacitatea si puterea vaselor de sange din tesutul unde se depoziteaza grasimea ( in acest caz penisul ), de a hrani sau vasculariza tesutul adipos. De aceea, va fi un procent din tesutul adipos care nu va putea fi vascularizat deoarece vasele de sange nu au reusit acest proces la toata cantitatea. Asta inseamna ca o parte se mentine, o parte se pierde. Daca veti dori sa completati efectuand si a 2-a sedinta, procesul se repeta in acelasi fel. Asadar, veti mai acumula inca o cantitate peste cea care ramane, deci circumferinta va creste.
   Nu toti pacientii opteaza pentru a 2-a sedinta deoarece marea majoritate considera ca este suficient ce au obtinut dupa o singura sedinta. Totul depinde de fiecare pacient si ce isi doreste.

   Pentru alte detalii sau explicatii extensive, va incurajez sa va faceti o programare pentru o consultatie online. In cadrul acesteia veti intelege mult mai bine ce inseamna acest procedeu de injectare de grasime si totodata puteti vedea unele rezultate la alti pacienti, chiar si dupa o perioada de mai multi ani.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

 • M.G

  Bună ziua! Domnule doctor Mihai Chertif , am 45 de ani si am un penis de 18-19 cm. în erecție mi-aș dori din tot sufletu ceva îmbunătățiri și cred că acum ar fi momentul. Spuneți-mi vă rog doresc sa fac o operație de alungit și ingrosare cu derm propriu la ce rezultate mă pot aștepta , adică centimetri care se pot adauga in lungime și în grosime fără a mai fi nevoie să mai revin după 6-12 luni la o altă operație? Vă mulțumesc și aștept cu nerăbdare raspuns din partea dv.

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua ,

   Va multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Ne cerem scuze pentru mesajul intarziat, dar aceasta situatie se datoreaza pandemiei cu COVID-19 , care ne-a limitat extrem de mult activitatea in aceasta perioada.

   Pentru ca medicii nostri sa va poata oferi cat mai multe detalii despre situatia dvs particulara va recomandam sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu abdomenul si coapsele fara lenjerie intima impreuna cu cateva date despre dvs (varsta, adresa,telefon de contact, inaltime, greutate, ocupatie, istoric de boli/tratamente/operatii/spitalizari/alergii etc) la office@faloplastie.ro si dupa ce vor fi evaluate veti primi un raspuns cu sugestia noastra. Daca va fi nevoie de o discutie mai ampla sau de anumite precizari speciale, puteti fi contactat/a de unul dintre medicii nostri chiar inainte de a veni la o consultatie pentru a fi cat mai bine informat/a cu privire la conditia dvs.
   Trebuie sa stiti ca pozele pot distorsiona intr-o oarecare masura realitatea, asa ca e bine sa intelegeti ca acestea doar pot sa ne orienteze cu privire la solicitarea dvs si astfel nu pot inlocui consultatia. Daca e nevoie de mentiuni cu privire la acest lucru, medicul vi le poate explica telefonic.

   Multumim

   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176
   +40-753042234

 • Maria George

  Bună ziua am și eu o întrebare, dacă penisul meu în erecție are 14 cm și doresc să aibă 17-18 cm în erecție este posibil prin operatie?

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua dle George,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Asa cum ati putut sa va informati de pe siteul nostru, procedurile de alungire a penisului nu pot furniza un castig exact in lungime. Cu alte cuvinte nimeni nu va poate oferi un anumit numar de cm in plus. Prin tehnici speciale penisul se poate avansa in functie de grosimea si dispunerea in suprafata si adancime a ligamentului suspensor.
   Pe de alta parte, prin acei 14 cm care ii aveti un lungime in erectie puteti considera ca penisului este absolut normal si din punctul nostru de vedere nu are indicatie pentru o procedura de alungire dorsala care presupune sectionarea ligamentelor fundiform si suspensor.
   Procedura de ingrosare ar fi cea indicata in acest caz, intr-o singura sedinta, sau 2 la o perioada de minim 6 luni intre ele.

   Daca sunteti interesat sa stiti mai multe puteti sa ne faceti o solicitare oficiala dupa ce ati trimis un set de poze conform cerintelor noastre.

   https://faloplastie.ro/faq-faloplastie/vreau-sa-mi-maresc-penisul-ce-pasi-trebuie-sa-fac/

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

 • Florin Mirciociu

  Buna ziua,
  cat dureaza operatia si timpul de recuperare dupa o circucizie cu laser?

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua dle Florin,

   Multumim pentru intrebarea dvs.

   Procedura de circumcizie dureaza 30-40 minute si perioada de recuperare ca si ingrijire a plagii aproximativ 4-5 zile. Presupune abstinenta de la contactul intim timp de minim 4 saptamani.
   Daca sunteti interesat sa stiti mai multe , nu ezitati sa ne contactati.

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

   • Florin Mirciociu

    Buna ziua,
    si multumesc pt raspuns . Daca nu sunt din localitate, in cat timp pot sa conduc pt a ajunge acasa?
    Si o completare pt intrebare: se poate face si liposuctie in zona pubiana in aceeasi zi?
    Va rog sa imi ziceti si costurile pt cele doua interventii?

 • Paul Ion

  Buna ziua,
  Pot apărea urmări negative in urma îngrosarii cu grăsime?
  Mulțumesc frumos!

 • IONUT ALEXANDRU

  Cat ma costa operatia de marire si de ingrosare? Si se poate castiga si 5 cm din cate am inteles cel mai mult.Este adevarat? Am un penis de 11,5cm si daca as mai adauga 3 sau 5 cm..ar fii ceva..si putin mai groasa.Va multumesc.Astept un raspuns pe mail.

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua dle Alexandru,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Asa cum bine ati putut citi pe site-ul nostru dedicat acestei proceduri http://www.faloplastie.ro , castigurile ce se pot obtine depind foarte mult de anatomia fiecarui pacient, in special in raport cu procedura de alungire.
   Pentru mai multe detalii puteti consulta pagina https://faloplastie.ro/faq-faloplastie/vreau-sa-mi-maresc-penisul-ce-pasi-trebuie-sa-fac/

   Pentru alte intrebari sau nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

 • Netoiu Stefan

  Buna seara !
  Pentru o operatie de ingrosare si de marire in acelasi timp a penisului, imi trebuie programare la dvs.? si cu cat maxim poate fi marit penisul? este primordial ca penisul sa fie circumcis? daca imi este necesara o programare, cu cat timp inainte trebuie facuta la ce costuri s-ar ridica totul (operatie, cazare, etc) si cat dureaza? intreb asta, pentru ca sunt stabilit in strainatate si ar trebui sa imi iau concediu special sa rezolv problema 😛 va multumesc…

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua dle Stefan,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   In ultimii ani, asa cum femeile isi maresc sanii prin implanturi de silicon sau grasime, si barbatii au inceput sa se gandeasca tot mai mult la procedurile de faloplastie.
   Operatia de faloplastie este una estetica, asadar nu are legatura cu functia penisului. Orice performante sexuale legate de erectie sau ejaculare aveti in momentul de fata, ele nu vor fi imbunatatite sau abolite, dar calitatea contactului intim va creste considerabil datorita unui penis mai mare.

   Acestea presupun 2 proceduri de alungire si una de ingrosare.

   ALUNGIREA DORSALA
   Operatia- se practica o incizie in V, care mai apoi va deveni sub forma de Y, prin care se sectioneaza si dezinsera ligamentele fundiform (superficial) de pe fascia abdominala si suspensor(profund) de pe osul pube, pentru a produce o avansare a corpilor cavernosi in fata si implicit a scoaterii lor de sub streasina osului pube pe o distanta mai mare. Prin aceasta se pot castiga 1-3 cm, in functie de consistenta si dispunerea ligamentului suspensor pe os. Cu cat ligamentul e mai gros si mai lat, cu atat se va castiga mai mult . Disectia se face cu un laser cu radiofrecventa Ellman 4.0MHz , astfel ca durerea postoperatorie este minima, de tipul unei contracturi dupa o febra musculara. Pentru a se preveni retractia ligamentului pe os si implicit a pierderii rezultatului, se practica o sutura speciala care se bazeaza pe tesuturile adicente disectiei, care vor fi montate la nivelul osului ca o perdea, care nu permite revenirea ligamentului in pozitia initiala. Datorita alungirii corpilor cavernosi, in zona adanca a disectiei se creaza un fund de sac unde se va introduce un mic tub de drenaj care sa aspire toate lichidele care se pot acumula postoperator de la edem.
   Spitalizare – In principiu daca situatia se prezinta in limite normale, a 2-a zi va putem lasa sa mergeti la o pensiune sau hotel si sa veniti zilnic pentru control si schimbatul pansamentelor sau puteti sa ramaneti in clinica, in functie de bugetul dvs. In aceasta perioada vom evalua situatia si vom inlatura drenajul care este montat in spatiile adanci care se formeaza de la alungirea penisului.
   Recuperare- Pentru aceasta procedura e nevoie de o perioada de repaus de pana la 14 zile de la efortul moderat si intens. In primele 2-3 zile e important sa aveti repaus absolut la pat. Apoi lucrurile isi pot intra in normal doar prin mici plimbari si ulterior constant din ce in ce mai mult. Dupa 14 zile puteti reveni la munca daca aceasta nu implica efort intens (alergat, carat greutati, ridicat greutati, inot, fitness, constructii etc). Daca munca implica efort mare, atunci e bine sa aveti 30 zile de repaus.

   ALUNGIREA VENTRALA- se face o procedura plastica la nivelul pielii scrotului care urca de cele mai multe ori peste corpii cavernosi, ducand-o astfel mai jos spre scrot si scotand la iveala radacina corpilor cavernosi si de pe fata ventrala. De obicei daca va palpati pe fata ventrala cand penisul este in erectie veti simti ca baza corpilor cavernosi e acoperita de pielea scrotului, zona care nu se poate folosi la intrarea in cavitatea vaginala. Cu aceasta se pot castiga 1-3 cm coborand pielea scrotului putin mai jos.
   Lungimile castigate de la alungirea dorsala si cea ventrala nu se acumuleaza. De obicei aceasta se face asociat cu cea dorsala, mai ales daca la consultatie va indic ca ar merita facuta, daca pielea scrotului urca mult peste penis.

   INGROSARE CU GRASIME-
   Procedura- grasimea se recolteaza, se proceseaza prin centrifugare pentru a se elimina tesuturile nefolositoare si se injecteaza sub fascia superficiala pentru volumizare, circumferential. Prin aceasta procedura se pot castiga 3-4 cm ca si grosime. Zonele de unde se recolteaza sunt: coapsele supero-interne, coapsele anterioare, abdomen, zonele lombare. De aceea, e nevoie sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil , de la genunchi pana sub torace, fara lenjerie intima pentru a vedea de unde putem recolta cel mai bine grasimea. Coapsele supero-interne a fi prima zona si abdomenul a 2-a. In plus, e important sa vedem zona suprapubiana, pentru ca daca aici exista un depozit considerabil de grasime, va vom indica sa facem liposuctie pentru supleerea zonei, doar ca aceasta grasime nu e de calitate si astfel nu o folosim. Statistic din cadrul grupului de pacienti pe care i-am avut pana acum, injectam 40-80ml de grasime pura, in functie de dimensiunile penisului. E bine sa stiti ca o parte din cantitatea de grasime injectata se va pierde datorita imposibilitatii de vascularizatie a intregii cantitati. Acesta e un proces normal si se intampla la nivelul oricarui tesut unde se injecteaza grasime. Cantitatea care se pastreaza e undeva intre 30-70%. Din statistica pacientilor nostri care au revenit pentru a 2-a sedinta va pot spune ca s-a pastrat aproximativ 50% din catitatea initiala. Aceasta cantitate care se va pastra va ramane definitiv pe parcusul anilor daca nu practicati anumite cure de slabire, traumatisme locale, erectii in pozitii atipice sau stres intens. De asemenea e bine sa stiti ca la o perioada de minim 6 luni se poate reveni pentru a 2-a sedinta daca veti mai dori sau veti considera ca e necesar. De obicei nu am avut pana acum nici un pacient care sa mai doreasca si a 3-a sedinta.
   Spitalizare- 1 zi
   Recuperare- 1-2 zile, in functie de unde recoltam grasimea

   In cazul oricarei proceduri, anestezia va fi peridurala combinata cu sedare pentru a elimina orice senzatie de frica sau de anxietate sau generala in functie de preferinta dvs. Fiind o clinica privata , incercam sa oferim pacientilor nostri proceduri complet fara durere si frica, astfel ca echipa noastra de anestezisti va va asigura un confort maxim pe toata durata procedurii. Pe toata durata procedurii puteti asculta muzica preferata si sa interactionati cu echipa operatorie si cea de la anestezie ori de cate ori doriti.

   Clinica Cosmedica se afla in Baia Mare si este una dintre cele mai moderne si echipate clinici de chirurgie estetica din Romania, dispunand de 20 de paturi, oferind conditii de cazare standard (4 stele) sau cazare VIP (5 stele), cu un personal foarte bine pregatit si obisnuit aproape zilnic cu aceste proceduri, care arata profesionalism si maxima discretie in cazul oricarei interventii si pacient.

   Costuri:
   de la
   – 1300 euro*- ingrosare cu grasime proprie
   – 1200 euro*- alungirea dorsala
   -1400 euro*- alungire dorsala + alungire ventrala
   – 1500 euro-* ingrosare cu grasime proprie + liposuctie suprapubiana
   – 1800 euro*- alungire dorsala + ingrosare cu grasime
   – 2000 euro* – alungire dorsala + alungire ventrala + ingrosare cu grasime
   – 2000 euro*- alungire dorsala + ingrosare cu grasime + liposuctie suprapubiana
   -2200 euro*- alungire dorsala + alungire ventrala+ ingrosare cu grasime+ liposuctie suprapubiana
   – 5000 euro* – alungire + ingrosare cu derm propriu

   Acestea includ anestezie epidurala si conditii de cazare standard.

   -anestezie generala-300 euro
   -corset 100 euro
   -spitalizare in plus fata de perioada necesara pentru operatie- 100 euro/zi- care include 3 mese, monitorizare, pansamente, tratamente, servicii

   Daca sunteti interesat de serviciile noastre, puteti sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil in care sa includeti abdomenul, coapsele si zona suprapubiana (fara lenjerie intima pentru a putea vedea daca e nevoie de liposuctie si aici) si nu ezitati sa ne contactati sau sa ne furnizati un nr de telefon unde va putem contacta dupa ce evaluam pozele.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

   • Ionita Ionut

    Cat costa operatia cu tot

    • cosmedicafaloplastie

     Buna ziua dle Ionut ,

     Va multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

     Pentru ca medicii nostri sa va poata oferi cat mai multe detalii despre situatia dvs particulara va recomandam sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu abdomenul si coapsele fara lenjerie intima impreuna cu cateva date despre dvs (varsta, adresa,telefon de contact, inaltime, greutate, ocupatie, istoric de boli/tratamente/operatii/spitalizari/alergii etc) la office@faloplastie.ro si dupa ce vor fi evaluate veti primi un raspuns cu sugestia noastra. Daca va fi nevoie de o discutie mai ampla sau de anumite precizari speciale, puteti fi contactat/a de unul dintre medicii nostri chiar inainte de a veni la o consultatie pentru a fi cat mai bine informat/a cu privire la conditia dvs.
     Trebuie sa stiti ca pozele pot distorsiona intr-o oarecare masura realitatea, asa ca e bine sa intelegeti ca acestea doar pot sa ne orienteze cu privire la solicitarea dvs si astfel nu pot inlocui consultatia. Daca e nevoie de mentiuni cu privire la acest lucru, medicul vi le poate explica telefonic.

     Multumim

     Clinica Cosmedica
     Baia Mare
     +40-771227176
     +40-753042234

 • Andrek

  Buna ziua. Dacă doresc îngroșate penisului care este grosimea care se poate câștiga? Se poate opta pentru o grosime mai mare,sau este ceva standard.. nu stiu.. 2..3cm în grosime? Sau se poate si mai mult?
  Dacă doresc îngroșare este necesar și circumcizie sau se poate opta doar pentru îngroșare? Va multumesc

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   In general castigul circumferential este de 3-4 cm, dar depinde foarte mult de tesutul subcutanat al penisului. Cantitatea de grasime variaza de la 50ml pana la 90ml, media fiind de 75ml la un penis de dimensiuni normale. Nu este o cantitate fixa la toata lumea, de aceea intotdeauna cand se decide cantitatea finala, mai poate exista un procent de 10% care s-ar mai putea adauga, dar acel procent nu va ajuta.
   Circumcizia inainte de ingrosare o recomand doar pacientilor care au un preput foarte lung sau care prezinta o fimoza completa sau partiala (decalotarea nu se poate face usor in pozitie relaxata sau in erectie).

   Daca sunteti interesat sa stiti mai multe despre situatia dvs ne puteti trimite un set de poze cat mai clare din fata si profil cu abdomenul si coapsele fara lenjerie intima si dupa ce vor fi evaluate vom reveni cu sugestia noastra.

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

 • Chirica Marian

  Buna ziua dle Mihai.

  Ma numesc Marian si am o problema din nastere cu penisul meu. Am fost operat in urma cu 4 ani de hernie inghinala si doctorul care a facut opratia a spus ca penisul meu nu s-a dezvoltat corect datorita herniei aparute inca din copilaie. Penisul are in stare erecta aproximativ 11 cm si in stare relaxata 7. Doresc sa fac circumcizia si dupa 3,4 luni cum este indicat sa fac si operatia de alingire,ingrosare si alungire cu grasimi proprii.
  Intrebarile mele sunt urmatoarle:
  -la ce riscuri sunt supus daca am operatia de hernie inhinala facuta si daca se poate face.
  -dupa operatie,penisul in timpul erectiei,ramane drept sau este nevoie de ajutor sa il misti?
  -centimetrii castigati dupa operatie sunt identici in momentul de relaxare cat si in stare erecta?
  -care este pretul pentru circumcizie si pretul pentru alungire,ingrosare si alungire cu grasimi proprii?

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua dle Marian,

   Multumim pentru mesaj si interesul legat de serviciile noastre.

   In urma solicitarii dvs v-as recomanda pentru inceput sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu abdomenul si coapsele fara lenjerie intima impreuna cu cateva date despre dvs: varsta, adresa, ocupatie, istoric de boli/tratamente/operatii/spitalizari/alergii si dupa ce vom evalua situatia dvs vom reveni cu sugestia noastra.

   In alta ordine de idei, va pot confirma ca hernia nu are nici o legatura cu dezvoltarea penisului. La dimensiunile mentionate ar fi nevoie sa discutam in cadrul consultatiei daca ar fi nevoie si de procedura de alungire dorsala pe langa cea de ingrosare. De asemenea ar fi nevoie sa evaluam daca circumcizia este o procedura necesara datorita unei conditii preexistente a preputului sau doriti sa o faceti in scop igienic medical.

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

 • Bogdan

  Eu as dori daca se poate sa am iarasi preputul am suferit o operatie in copilarie si nu e tocmai reusita in sensul ca ma simt strangulat de penis se poate face o asemenea operatie, cam cat ar costa?

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua dle Bogdan,

   Multumim pentru mesajul dvs.

   Pentru inceput ar trebui sa veniti la o consultatie sa vedem si estimam daca exista o problema cu felul in care s-a inlaturat preputul ca si linie a cicatricei sau daca s-a inlaturat prea multa.
   Trebuie vazut daca in erectie penisul are tendinta sa se incurbeze in jos sau ca doare ca si cum cicatricea ar compresiona glandul. Preputul care a fost inlaturat nu se mai poate repune.

   Pentru alte detalii puteti sa ne contactati la +40-771227176

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare

 • Constantin

  Buna ziua, câți cm puteți obține la o intervenție?

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua dle Constantin,

   Lungimea care se poate castiga depinde foarte mult de grosimea, adancimea si dispunerea in suprafata a ligamentului suspensor. De asemenea depinde daca pacientul efectueaza regimul de exercitii de tractiune conform indicatiilor noastre.
   Operatia de alungire prin sectionarea ligamentelor fundiform si suspensor depinde foarte mult de anatomia fiecarui pacient. Exista unii pacienti la care intraoperator dupa sectiunea celor 2 ligamente se observa foarte usor o alungire semnificativa. Acel castig ar fi catalogat doar in pozitie relaxata. De asemenea exista unii la care intraoperator dupa sectiunea celor 2 ligamente nu se observa la fel.
   E bine sa stiti ca aceasta tehnica o recomandam pacientilor cu o reala problema de lungime. Aceasta s-ar putea evidentia daca penisul in erectie nu depaseste 11cm.
   Pentru alte nelamuriri sau detalii, nu ezitati sa ne contactati.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   +40-771227176

 • Vlad

  buna ziua ………cat ar costa ingrosarea de penis ………….? cu acid nu cu grasime proprie si cat persista rezultatul?

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua dle Vlad,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   In urma solicitarii dvs va confirm ca efectuam procedura de ingrosare a penisului doar cu tesuturile proprii pacientului: grasime sau derm.

   Daca sunteti interesat sa stiti mai multe despre situatia dvs ne puteti trimite un set de poze cat mai clare din fata si profil cu abdomenul si coapsele fara lenjerie intima si dupa ce le evaluam vom reveni cu sugestia noastra.

   https://faloplastie.ro/faq-faloplastie/vreau-sa-mi-maresc-penisul-ce-pasi-trebuie-sa-fac/

   Datorita experientei pe care o avem cu folosirea grasimii in alte regiuni ale corpului, dar mai ales pentru penis, e bine sa stiti ca aceasta este singura varianta care va poate oferi cele mai bune rezultate cu cele mai mici riscuri. Acidul hialuronic care se poate folosi la nivelul penisului nu este stabil in timp si riscul de fibroza sau asimetrie,cost, infectie si imposibilitatea decalotarii este destul de ridicat.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

 • Mrian

  Cat costa operatia de lungime si cea de grosime ?

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua,

   Pentru mai multe detalii va recomandam sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu abdomenul si coapsele fara lenjerie intima si dupa ce vor fi evaluate veti primi un raspuns.

   Multumim

   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

 • Mihai Balan

  Buna seara, nu vreau sa vi se para o intrebare prosteasca, dar sa presupunem ca la un penis in stare flasca ati obtinut 3 cm in lungime, acel penis in stare erecta va avea tot cu 3 cm in plus? Adica dimensiunea din starea flasca cu cea din starea erecta difera de la persoana la persoana, un penis flasc de 10 cm poate fi de 12 cm in erectie la o persoana , si la alta poate fi de 16 cm, ideea e ca cei 3 cm obtinuti in stare flasca , in stare erecta v diferenta poate fi mai mare de 3 cm, fata de situatia initiala?

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua dle Mihai,

   Multumim pentru interesul legat de aspectul tehnicii procedurii de alungire.

   Lungimea care se castiga in pozitie relaxata nu va fi aceeasi in erectie deoarece penisul in erectie se va incurba in regiunea profunda si o parte din portiunea de sub osul pube pe care am reusit sa o avansam nu se va mai vedea la fel de bine.
   E absolut normal sa fie asa.
   Va recomand sa veniti la o consultatie deoarece veti intelege mai bine aceste aspecte.

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

 • C FLORIN

  Bună ziua, as dori sa știu dacă la mărirea ,îngroșarea și alungirea penisului cu grăsime proprie este obligatorie circumcizia. Va mulțumesc.

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua dle Florin,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   De obicei facem procedura de ingrosare la pacienti care nu au circumcizia efectuata, dar ideea este ca daca preputul este foarte lung (exista un exces mare de piele care iese mult inafara glandului) ar merita facuta circumcizia inainte deoarece in acest fel atat din punct de vedere estetic cat si functional, rezultatul va fi mai bun.
   La pacientii cu preput foarte lung, cand se face procedura de ingrosare a penisului este foarte important ca stratul de grasime sa nu ajunga pana in portiunea finala a acestuia deoarece ulterior va dura mult pana se va putea face decalotarea completa. Pentru ca aceasta sa se poata face e nevoie sa se resoarba toata grasimea de la acel nivel. De asemenea, daca nu se merge cu injectarea pana la un punct final intermediar, din punct de vedere estetic penisul nu va arata bine deoarece el va fi gros pana la un punct si dupa aceea devine imediat mai subtire, observandu-se doar pielea.
   Dupa injectarea de grasime e posibil sa apara pentru o perioada de 2-3 luni un edem la nivelul intregului penis, timp in care decalotarea nu se poate face. Acest lucru este absolut normal si o data cu timpul isi revine , dar pentru o igiena riguroasa la nivelul santului coronal al glandului e nevoie de decalotare completa.

   Asadar, eu recomand pacientilor care au citit acest aspect, sa faca circumcizia inainte cu 3 luni de operatia de marire a penisului. Cicatricea de la circumcizie este vindecata la 3 luni, iar ulterior ingrosarea penisului cu grasime se poate face fara probleme, putand astfel sa se injecteze grasimea pana in imediata apropiere a santului coronal. In acest caz nu mai vorbim de decalotare si igiena se poate face din prima zi dupa operatie.

   Pentru mai multe detalii, daca sunteti interesat, nu ezitati sa ne contactati.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 • Radu Matasareanu

  Buna ziua,

  As dori sa stiu daca se poate face operatia de ingrosare cu grasime proprie impreuna cu circumcizia, in aceeasi zi.

  Multumesc

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua dle Matasareanu,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Nu este indicat sa se faca ingrosarea cu grasime sau cu orice alt produs in acelasi timp cu circumcizia, deoarece prin transa de sutura exista un risc foarte mare sa se exteriorizeze grasimea, care poate duce la infectie. Daca doriti sa faceti circumcizie sau aveti nevoie de aceasta datorita fimozei sau altei afectiuni, e bine sa asteptati dupa aceasta 3 luni si apoi sa facem ingrosarea.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 • Write a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  metode marire penis

  Metode mărire penis (Acreditate medical)

  Într-o lume în care aproape orice se poate vinde, mulți profită de sentimentele și de complexele oamenilor pentru a …

  implant silicon penis

  Mărirea penisului prin implant de silicon. Adevăr sau Mit?

  Basmele au fost mereu pe placul oamenilor, în special deoarece acestea prezentau soluții inedite, chiar magice, la probleme …

  marire penis

  Operația de mărire a penisului. Tot ce trebuie să știi

  Tablouri și scrieri din Grecia antică sugerează că în antichitate, penisul mai mic era considerat superior. Cu toate …