Blog

Articole cu noutati despre marirea penisului si despre imbunatatirea vietii sexuale

marire penis 50 de ani

Sex dupa 50 de ani- Mituri si Adevaruri

Este usor sa credem ca pe masura ce imbatranim, sexul este pentru tineri iar cei de peste 50 de ani nu se mai pot bucura cu adevarat de el. Afla de ce acest lucru este complet neadevarat si de ce sexul dupa 50 de ani este chiar mai bun.

Citeste urmatoarele 6 afirmatii despre sex dupa 50 de ani si ulterior catalogeaza-le tu ca fiind: Adevarate sau false. Apoi citeste raspunsurile noastre de mai jos. S-ar putea sa fii foarte surprins.

sex dupa 50 de ani

Sex dupa 50 de ani. Adevar sau Mit

  1. Suntem mai putin interesati de sex pe masura ce imbatranim
  2. Sexul aventuros este doar pentru tineri
  3. Pe masura ce imbatranim incepem sa avem problem cu excitarea
  4. Sexul va fi mai rar atunci cand vom ajunge si depasi 50 de ani
  5. Sexul trebuie sa implice penetrare si orgasm
  6. Problemele de sanatate si menopauza vor pune capat vietii noastre sexual

 

  1. Suntem mai putin interesati de sex, pe masura ce imbatranim

FALS:  Aproape 9000 de persoane cu varsta peste 50 de ani au fost chestionate despre viata lor sexual pentru un studiu realizat de revista Saga Magazine. Aproape 71% au afirmat ca au o viata sexual sanatoasa, comparat cu 65% din studiul precedent. In timp ce unii au spus ca au parte de mai putin sex decat aveau in tinerete, multi au spus ca lucrurile merg mult mai bine fata de perioada in care copiii lor erau mai mici si ei munceau din greu. Mai mult decat atat, un sfert dintre barbate si o treime dintre femei au declarat ca sexul este mult mai placut dupa 50 de ani decat in anii 20 si 30 ai tineretii lor.

  1. Sexul aventuros este doar pentru tineri

FALS: Depinde ce intelegi prin aventuros. Unele cupluri cu longevitate raporteaza ca nu se mai bucura de anumite pozitii, deoarece corpurile lor nu mai sunt la fel de flexibile. Intr-un sondaj americaj, realizat de Universitatea din Chicago, 3005 persoane cu varste cuprinse intre 57 si 85 de ani- mai mult de jumatate dintre cei cu varste sub 75 de ani au afirmat ca au facut sau au primit sex oral, la fel ca aproape o treime din cei cu varstele intre 75-85 de ani. Persoanele mai in varsta, tind sa fie mai experimentate si mai putin inhibate.

  1. Pe masura ce imbatranim incepem sa avem problem cu excitarea

FALS: Desii erectile barbatilor apar mai repede la varsta tineretii, la batranete acesta nu este tocmai un lucru rau. Unii barbati cu varste peste 50 de ani au raportat cat de usurati sunt de usoara schimbare in erectie, deoarece simt ca nu mai conduc doar ei lucrurile in dormitor. Atat barbatii, cat si femeile au raportat ca sexul devine mai bun pe masura ce inainteaza in varsta, pentru ca sunt mai experimentati, se cunosc mai bine pe ei si pe partenerul lor si sunt mai increzatori in cerinte.

Daca in schimb, fiziologic lucrurile nu mai sunt cu putinta, exista solutii de medicina estetica ce nu presupun operatii, interventii nedureroase si cu recuperare rapida. Afla mai multe detalii despre marirea penisului prin injectare de grasime, alungire sau ingrosare si vezi aici galeria de poze cu maririle de penis realizate de Doctorul Mihai Chertif.

Continuarea in urmatorul articol

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

metode marire penis

Metode mărire penis (Acreditate medical)

Într-o lume în care aproape orice se poate vinde, mulți profită de sentimentele și de complexele oamenilor pentru a …

implant silicon penis

Mărirea penisului prin implant de silicon. Adevăr sau Mit?

Basmele au fost mereu pe placul oamenilor, în special deoarece acestea prezentau soluții inedite, chiar magice, la probleme …

marire penis

Operația de mărire a penisului. Tot ce trebuie să știi

Tablouri și scrieri din Grecia antică sugerează că în antichitate, penisul mai mic era considerat superior. Cu toate …