Blog

Articole cu noutati despre marirea penisului si despre imbunatatirea vietii sexuale

sex sau bani fericire

Sex sau Bani, care aduce fericirea?

Un nou studiu a constatat ca banii multi au un efect foarte mic asupra fericirii generale. Sexul si somnul te vor face mai fericit decat banii pe care i-ai putea face vreodata. Asadar la intrebarea sex sau bani, sexul este castigatorul.

Somn, sex sau bani?

Chiar crezi ca vei fi mult mai fericit daca ai fi tipul care conduce pe strada intr-o masina care costa la fel de mult ca si casa cuiva? Se poate, cu conditia ca ai in paralel si o viata sexuala fericita. Un nou studiu a gasit principalii indicatori ai fericirii, iar banii nu au atins nici macar primele cinci pozitii.

somn de calitate

Studiul efectuat de cercetatorii de la Oxford Economics si Centrul National pentru Cercetare Sociala din Marea Britanie, a cerut unui numar de 8.250 de persoane din diferite domenii sa completeze un sondaj cu 60 de intrebari pentru a determina ce inseamna „sa traiesti bine”. Intrebarile au acoperit totul – de la starea calitatii somnului, a finantelor si a securitatii locului de munca, la relatiile cu prietenii, familia si comunitatea. Si rezultatele? Nu erau ceea ce v-ati astepta.

Banii n-aduc fericirea, dar sexul da

Rezultatul a fost crearea indexului Sainsbury’s Well Well, care a generat o lista a factorilor de varf care au separat cei mai fericiti 20% de toti ceilalti. In ordinea influentei: calitatea somnului, viata sexuala, securitatea locului de munca, sanatatea rudelor apropiate si discutiile cu vecinii au fost primii cinci factori care au determinat cine traieste bine.

Unele dintre aceste rezultate ar putea sa vina ca o surpriza, deoarece deja stim cum un program de somn defectuos afecteaza sanatatea, dar faptul ca banii nu se situeaza in partea de sus a listei e marele soc. De fapt, potrivit Metro, cercetatorii au descoperit ca cei care au avut un somn bun si o viata sexuala buna au avut scoruri mai bune si un venit ridicat. Asadar sexul de calitate aduce si bani si fericire.

Studiul a constatat ca venitul a avut un impact foarte mic asupra perceptiei fericirii. De fapt, o crestere cu 50% a venitului disponibil nu a condus decat la o crestere minuscula a scorului unui „bine in viata” al unei persoane.

Asta nu inseamna ca ar trebui sa ne parasim tocmai locul de munca pentru a face sex si pentru a dormi toata ziua. Desi  venitul poate sa nu fie important, siguranta locului de munca este cu siguranta.

Deci ce inseamna asta pentru noi? Aceasta cercetare a fost facuta asupra persoanelor care traiesc In Marea Britanie, dar tara are multe asemanari cu a noastra. In concluzie, daca doriti sa fiti mai fericiti, este timpul sa acordati patului mai multa atentie decat cea referitoare la somn si sa acordati relatiilor din viata voastra mai multa atentie.

Daca somnul de calitate este problema voastra, vedeti aici cateva strategii pentru a obtine un somn bun. Daca viata sexuala este problema voastra avem noi cateva propuneri pentru voi: marirea pensiului fara operatie, circumcizie, ingrosarea penisului.

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

metode marire penis

Metode mărire penis (Acreditate medical)

Într-o lume în care aproape orice se poate vinde, mulți profită de sentimentele și de complexele oamenilor pentru a …

implant silicon penis

Mărirea penisului prin implant de silicon. Adevăr sau Mit?

Basmele au fost mereu pe placul oamenilor, în special deoarece acestea prezentau soluții inedite, chiar magice, la probleme …

marire penis

Operația de mărire a penisului. Tot ce trebuie să știi

Tablouri și scrieri din Grecia antică sugerează că în antichitate, penisul mai mic era considerat superior. Cu toate …