Blog

Articole cu noutati despre marirea penisului si despre imbunatatirea vietii sexuale

10 lucruri despre orgasm

Studiu despre Masturbarea la barbati

Masturbarea este unul dintre acele lucruri pe care de multe ori presupunem (eronat) ca le fac toti barbatii, la fel cum respira, clipesc sau o gasesc atractiva pe Jennifer Aniston.

Frecventa cu care se masturbeaza barbatii

Doar 57 la suta dintre barbatii heterosexuali au spus ca s-au masturbat in ultima luna, potrivit unui studiu recent realizat de Universitatea din Indiana, SUA.

Pe de-o parte, asta poate insemna ca ai avut parte de sex alaturi de partenera ta, astfel ca nu ai simtit nevoia auto-satisfacerii. Avand parte de mai mult sex, nevoia de masturbare scade. Unii in schimb nu se pot masturba, deoarece le lipseste interesul pentru sex.

10 lucruri despre orgasm

Cauze libido scazut la barbati

Cercetarile sugereaza ca 14 la 17 la suta din barbati au dorinta sexuala scazuta, care este legata de testosteron scazut, stres, consumul de alcool și o stare generala de sanatate precara.

Daca libido-ul tau este scazul iar acest lucru te preocupa, discuta cu medicul tau acest aspect, inainte de toate.  Unii barbati sunt constansi sa nu se mastrubeze pe considerentele unor presiuni sociale. De exemplu, unele religii sau culturi considera masturbarea ca un act rusinos. La fel cum este posibil ca presiunea sa vina direct de la partenerul tau.
Unele femei se supara arunci cand isi gasesc partenerul mastrubandu-se sau si mai rau atunci cand ele considera ca partenerul lor se mastrubeaza uitandu-se la filme pentru adulti.

In cazul in care acest lucru se întâmplă este necesar sa gasesti metode sa o linistesti spunandu-i ca masturbarea nu inseamna ca esti nemultumit de ea, ideea este sa nu uiti ca ea trebuie sa fie in permanenta in jurul valorii tale.

Ce se intampla daca te masturbezi mult?

Medicii care au realizat studiul in cauza spun ca nu este neaparat o problema.

Discutia despre cand masturbarea este prea deasa este una relativa, unii medici sustin ca nu este mult nici de cateva ori pe zi. Atata timp cat masturbare nu interfereaza cu munca sau cu relatia ta, nu ai de ce sa-ti faci griji.

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

metode marire penis

Metode mărire penis (Acreditate medical)

Într-o lume în care aproape orice se poate vinde, mulți profită de sentimentele și de complexele oamenilor pentru a …

implant silicon penis

Mărirea penisului prin implant de silicon. Adevăr sau Mit?

Basmele au fost mereu pe placul oamenilor, în special deoarece acestea prezentau soluții inedite, chiar magice, la probleme …

marire penis

Operația de mărire a penisului. Tot ce trebuie să știi

Tablouri și scrieri din Grecia antică sugerează că în antichitate, penisul mai mic era considerat superior. Cu toate …