Blog

Articole cu noutati despre marirea penisului si despre imbunatatirea vietii sexuale

Tipsuri pentru o noapte fierbinte de Valentine`s Day

Având în vedere că Ziua Îndrăgostiților este la doar câteva zile distanță, cuplurile încearcă să se decidă cum să-și surprindă partenerul,  deși toată lumea știe că darurile reale ale acestei sărbători sunt date în dormitor!

Fie că ți-ai găsit recent perechea și vrei să o impresionezi, sau ai un partener de o perioadă mai lungă de timp, dar vrei ca această zi să fie una mai HOT, noi îți vom împărtăși câteva tipsuri pentru a adăuga puțină sare și piper serii de Valentine`s. (și… poate și puțin chilli dacă vă place mai picant 😉 ).

tipsuri valentine`s day

  1. Faceți sex înainte de cină

Gândiți-vă: savurați un pahar delicios de vin, apoi altul și altul. Urmează cina, apoi desertul și dintr-o dată este miezul nopții și a doua zi trebuie să te trezești devreme pentru că mergi la muncă. Ești deja plin, garnitura de la felul de bază ți-a picat greu la stomac, ești amețit și epuizat. Toate aceste lucruri nu sunt întotdeauna cele mai bune circumstanțe pentru a face sex. Deci, faceți-o înainte de a pleca la cină sau de a mânca acasă și petreceți restul serii într-o atmosferă  sexy.  Știți, până la urmă o seară euforică, poate duce la partida numărul 2.

  1. Creați o vânătoare Sexy

Poți ascunde mici cadouri spa pentru partenera ta, cum ar fi uleiul de masaj relaxant, untul de corp, baia spumantă și multe altele. La fiecare cadou, include un indiciu care să o ajute să găsească următorul cadou. Ultimul cadou duce la baia pregătită romantic: lumânări, cada plină cu spumă de baie, apoi, adevăratul cadou începe pe măsură ce vă alăturați în cadă.

  1. Șoaptele sunt sexy

Relaxează-te, chiar dacă nu s-a întâmplat nimic în seara de Valentine`s. Toată agitația și pregătirea pentru această zi te poate epuiza, iar unul dintre voi să nu mai aibă chef de nimic. Dimineața următoare, șoptește-i la ureche tot ce ai fi vrut să îi faci azi-noapte. Va merita să întârzi puțin la muncă.

  1. Faceți ceva distractiv, nu neaparat romantic sau sexy

Unele persoane se ocupă de masa perfectă, de decorul romantic, lumânări și muzică lentă. Dacă te regăsești, dă-i bătaie! Dar dacă toate acestea nu sunt cu adevărat stilul tău, nu o face doar pentru a forța romantismul. Romantismul nu e pentru toată lumea cu flori și muzică. Poți alege ceva care vă face să vă simți bine cu adevărat. Încercați o activitate care se concentrează asupra comunității și a distracției. Mergeți la bowling, vedeți un film sau orice altceva vă face plăcere. Un lucru care vă conectează, poate mai degrabă să inspire sexul, decât o cină cu patru feluri de mâncare.

  1. Scrieți-vă mesaje deochiate pe durata zilei

Scrie-i cum ai vrea să te aștepte diseară, scrie-i ce ai vrea să îi faci diseară… Mesajele vor compune pe tot parcursul zilei, un scenariu fierbinte, gata de pus în practică. În plus, acumularea anticipării este insuportabilă în cel mai bun mod.

  1. Ultimul, dar nu cel din urmă, Bucurați-vă de Valentine`s Day, în stilul vostru! 😉

sexy valentine`s day

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

metode marire penis

Metode mărire penis (Acreditate medical)

Într-o lume în care aproape orice se poate vinde, mulți profită de sentimentele și de complexele oamenilor pentru a …

implant silicon penis

Mărirea penisului prin implant de silicon. Adevăr sau Mit?

Basmele au fost mereu pe placul oamenilor, în special deoarece acestea prezentau soluții inedite, chiar magice, la probleme …

marire penis

Operația de mărire a penisului. Tot ce trebuie să știi

Tablouri și scrieri din Grecia antică sugerează că în antichitate, penisul mai mic era considerat superior. Cu toate …