Blog

Articole cu noutati despre marirea penisului si despre imbunatatirea vietii sexuale

Totul despre Marirea Penisului pe Faloplastie.ro

Operatiile de marirea penisului au devenit cele mai solicitate la Cosmedica datorita gradului ridicat de satisfactie a pacientilor nostri.

In ultimii 3-4 ani acestea reprezinta peste 70% din totalul operatiilor estetice, asadar am hotarat ca pentru a putea fi mai aproape de cerintele lor si de a-i putea ajuta sa ia cea mai buna decizie, am creat faloplastie.ro.

Penisul este organul prin care barbatul poate sa procreeze si astfel este considerat de multi stalpul masculinitatii asa cum pentru o femei sanul este centrul feminitatii.

Lumea s-a schimbat in ultimul deceniu foarte mult datorita dezvoltarii tehnicii si noi consideram ca odata cu ea si chirurgia estetica.

Marirea penisului…

…a fost in trecut privita ca o operatie periculoasa, riscanta si uneori chiar interzisa datorita necunoasterii posibilitatilor de abordare.

Asa cum femeile sunt complexate de aspectul sanilor, care uneori sunt prea mici, prea lasati sau forma nu e aspectuoasa, la fel si barbatii pot fi rusinati de marimea penisului atunci cand sunt intr-un vestiar la o sala de fitness sau la un bazin si trebuie sa se dezbrace in public. Acesta poarta numele de sindromul de vestiar si poate produce multe reactii de slabiciune si scaderea moralului si fortelor proprii. La fel, sunt barbati care considera ca de multe ori calitatea relatiilor intime este precara datorita unui penis de dimensiuni mici.
Avand in vedere ca subiectul poate fi delicat, marea majoritate doresc informatii detaliate despre procedura, cu imagini inainte si dupa si efectul care il poate produce aceasta operatie.

Faloplastie.ro vine in sprijinul acestor aspecte datorita faptului ca fiind un site dedicat poate sa ofere explicatiile necesare cu lux de amanunte prin texte axate doar pe acest subiect, insotite de imagini efectuate preoperator, intraoperator si postoperator si cu testimoniale cu pacientii care au beneficiat de aceste proceduri.
Prin acest site pacientii pot realiza implicarea si totodata experienta echipei medicale de la clinica Cosmedica cu aceste proceduri, chiar inainte de a intra in contact cu medicul.

faloplastie.ro-website-marirea-penisului-doctor-mihai-chertif

2 Comments

 • Marian

  Buna ziua vreu sa fac o marire a penisului alungire 4-5cm si ingrosare 2 cm care este pretul si pe ce perioada de timp se mentine efectul?

  • cosmedicafaloplastie

   Buna ziua dle Marian,

   Va rugam sa incercati sa cititi mai multe pe site-ul nostru dedicat operatiei de faloplastie. Veti vedea ca aceste proceduri nu pot oferi niste dimensiuni dorite de fiecare pacient in parte.
   Dupa ce veti vedea ce presupune fiecare procedura, ne puteti trimite un set de poze cat mai clare din fata si profil cu regiunea abdomenului si a coapselor fara lenjerie intima impreuna cu solicitarea dvs si unul dintre medicii nostri va va contacta pe email direct.

   Multumim

   Clinica Cosmedica
   +40-771227176

 • Write a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  metode marire penis

  Metode mărire penis (Acreditate medical)

  Într-o lume în care aproape orice se poate vinde, mulți profită de sentimentele și de complexele oamenilor pentru a …

  implant silicon penis

  Mărirea penisului prin implant de silicon. Adevăr sau Mit?

  Basmele au fost mereu pe placul oamenilor, în special deoarece acestea prezentau soluții inedite, chiar magice, la probleme …

  marire penis

  Operația de mărire a penisului. Tot ce trebuie să știi

  Tablouri și scrieri din Grecia antică sugerează că în antichitate, penisul mai mic era considerat superior. Cu toate …