Consultatii online

Barbatii, prin natura lor, simt o presiune constanta de a face performante in experientele lor sexuale. De fapt, mentinerea si imbunatatirea potentei masculine sunt foarte importante pentru acestia, deoarece le influenteaza sanatatea psihica si fizica, pe tot parcursul vietii.

Daca trebuie sa vorbim despre ce le confera incredere barbatilor, putem spune ca: potentialul financiar, succesul in cariera sau statutul in societate. Pe toate le gasim pe lista increderii in sine. Cu toate acestea, nu e suficient pentru a se simti cu adevarat barbati. Mai intai de toate, un barbat trebuie sa se bucure de succes in viata sexuala. Potenta masculina este ceva fara de care nu poate exista intimitate sexuala intre un barbat si o femeie. Lipsa vietii sexuale are un impact depresiv asupra barbatilor. Viata isi pierde culoarea, nimic nu aduce fericire si nimic din ce se petrece ii jurul lor, nu ii satisface cu adevarat.

Cat de mult rezisti in pat?

Un barbat fara probleme in viata sexuala, se simte puternic, fericit si increzator. Acesta va fi pregatit mereu sa promoveze spiritul sau de mascul implinit. Dupa cum se stie, cauzele disfunctiei erectile pot fi: stresul, diverse afectiuni, inactivitatea fizica sau alimentatia nesanatoasa. Potenta crescuta se refera in general la abilitatea de a actiona pe plan sexual, integritatea sexualitatii masculine si a sanatatii sexuale a barbatilor. Cu alte cuvinte, potenta la barbati se traduce prin abilitatea de a fi satisfacut si de a-si satisface sexual partenea. Cat despre pasii pentru a-i oferi un orgasm multiplu, poti citi aici.

Fiecare om are propriul sau potential sexual, care scade o data cu varsta. In medie, barbatii de varsta mijlocie pot sa faca sex in mod regulat, cei in varsta de 50 de ani fac sex in medie de 2 ori pe saptamana, iar la varsta de 60 de ani o data pe saptamana. Apropo, ar fi bine sa nu existe pauze lungi in viata ta sexuala. Se zice ca mai mult sex ajuta la performanta sexuala.

Se considera ca potenta masculina este caracterizata de urmatoarele aspecte:

  • Prezenta dorintei sexuale, asa numitul “libidou”
  • Capacitatea de a obtine si de a mentine o erectie pentru un contact sexual reusit
  • Finalizarea cu succes a fiecarui act sexual, adica ejacularea si capacitatea de a restabili cat mai repede o erectie pentru urmatorul act

Rezolva eficient problemele de potenta

Problemele sexuale sunt relativ frecvente in randul barbatilor din intreaga lume. Cand un barbat are astfel de probleme, acestea au un adevarat impact asupra vietii sale. Nu numai ca efectele problemelor sexuale afecteaza performanta in dormitor. Acestea se extind si in alte zone din viata barbatului, cum ar fi stima de sine si increderea in el, chiar si atunci cand, doar se gandeste, sa initieze actul sexual. Deseori, anumite probleme sexuale intalnite de catre barbati sunt simptome ale unor afectiuni. Deci nu ezita sa consulti un specialist in vederea unei consultatii.

Tema sanatatii sexuale rareori este discutata in public. De multe ori oamenii considera acest subiect jenant. Cu toate acestea, nu ar trebui sa fie asa. Nu are rost sa te simti jenat, pentru ca problemele in viata sexuala pot sa iti ruineze in cele din urma relatia sau chiar si casnicia. Daca te confrunti cu neplaceri in aceasta privinta, cel mai bine este sa contactezi medicul specialist. Odata ce vei depasi eventualele afectiuni, te vei putea simti din nou fericit si increzator, iar relatia si starea ta de spirit se vor imbunatati in mod semnificativ.

Mihai Chertif
Dr. Mihai Chertif

Medic primar chirurgie plastica si estetica

Administrator Clinica Cosmedica

Baia Mare

0 comments on “Totul despre potenta la barbati”

Lasa un comentariu