Consultatii online

Vreau sa-mi maresc penisul? Ce pasi trebuie sa fac?

Daca te-ai gandit sa faci o operatie sau procedura de marirea penisului primul lucru de care trebuie sa tii cont este sa fii foarte bine informat referitor la ce putem sa iti oferim.

 1. Pentru asta te rugam sa citesti foarte atent explicatiile de la proceduri despre tot ce inseamna o marire a penisului prin alungire dorsala, ventrala si ingrosare folosind grasimea sau dermul propriu.
 2. Dupa ce ai inteles in mare ce presupun, poti sa iti faci o lista cu intrebarile pe care le-ai avea si apoi sa ne trimiti un set de poze cat mai clare din fata si profil, fara lenjerie intima pentru a putea vedea de unde vom putea recolta grasime si daca va fi nevoie sa recoltam grasimea si de la nivelul regiunii suprapubiene pentru un aspect cat mai bun a regiunii intime. De asemenea te rugam sa ne si atasezi un nr de telefon unde te putem contacta dupa ce examinam pozele impreuna cu solicitarea de procedura la care te-ai gandit.
 3. La telefon o sa putem sa iti explicam fiecare procedura in detaliu pe baza a ceea ce ai citit si mai ales sa iti raspundem punctual la intrebarile tale. In felul acesta vei putea castiga timp si vei intelege mult mai bine ce presupune procedura de marirea penisului prin operatie sau marirea penisului fara operatie si ce ai de facut inainte pentru a o pregati cum trebuie deoarece suntem o echipa de profesionisti care fac aceasta operatie foarte des si ne intereseaza ca si cel mai mic detaliu sa fie controlat.

Emailul pe care ni-l trimiti pe office@faloplastie.ro trebuie sa contina urmatoarele:

 1. Lista cu intrebarile tale referitoare la procedura pe care doresti sa o faci
 2. Set de poze cat mai clare din fata si profil in care sa apara abdomenul si coapsele,  fara lenjerie intima
 3. Datele tale de contact pentru a putea fi sunat de medic impreuna cu date personale (varsta, adresa, ocupatie, istoric de boli/afectiuni, tratamente/spitalizari/operatii/alergii etc).

Cum trebuie sa fie pozitiile tale in setul de poze pe care il trimiti catre noi (NOTA BENE – de la torace la genunchi)

Vreau sa-mi maresc penisul? Ce pasi trebuie sa fac?

Exemplu de mesaj primit pe email de la un pacient standard:

 1. „Buna ziua, numele meu e A.M, am 25 de ani si doresc o operatie de marirea penisului deoarece consider ca imi poate schimba viata. Doresc sa fac alungire dorsala, ventrala si ingrosare/ alungire dorsala si ingrosare/ doar ingrosare cu grasime. Am citit ce am de facut si ce trebuie sa stiu legat de fiecare procedura.  Nu ma stiu alergic la ceva anume pana acum, nu am mai avut interventii chirurgicale/ daca au fost e bine sa specificati/ nu stiu sa am probleme de sanatate semnificative in acest moment sau sa fie avut in trecut/ daca au fost sau sunt in momentul de fata, va rugam specificati. Lucrez ca si ….., am o anumita perioada la dispozitie …. si doresc sa fiu contactat pentru a mai lamuri unele detalii si a face o programare pentru interventie. In atasament puteti vedea pozele cerute.
  Multumesc.”
 2. „Buna ziua,  am citit despre posibilitatile oferite de dvs pentru marirea penisului si deoarece nu am timpul necesar de aproximativ 3 saptamani pentru o recuperare in cazul alungirii dorsale a penisului, doresc sa efectuez pentru inceput doar marirea penisului fara operatie, prin injectare de grasime. As dori setul de analize pentru ca apoi sa putem face o programare. In atasament puteti studia pozele mele. Multumesc”

Recomandarile clinicii

Avand in vedere ca va adresati unei clinici de chirurgie estetica, e foarte important sa intelegeti ca aceste proceduri din sfera operatiilor intime trebuie adresate astfel incat sa existe o indicatie medicala. Tehnicile din arsenalul nostru propun o abordare estetica pentru imbunatatirea aspectului penisului si regiunii adiacente. Daca este sa facem o comparatie cu femeile care doresc sa mareasca sanii cu implanturi  sau sa schimbe aspectul  sanilor printr-o procedura de ridicare sau reductie  e  deosebit de important si in aceste cazuri sa existe o indicatie medicala pentru ce doreste acea pacienta.

In cazul barbatilor care doresc sa mareasca penisul indicatia medicala presupune un penis mic congenital, existenta sindromului de vestiar sau o nepotrivire a cuplului din punct de vedere sexual. Spre deosebire de femeile care au sani destul de bine conturati si proiectati si o augmentare cu implanturi ar insemna o alegere necorespunzatoare, pentru barbati, inafara situatiilor cand penisul este mult peste dimensiunile medii, o imbunatatire a aspectului estetic si totodata o redobandire sau accentuare a respectului de sine este binevenita.

Din punct de vedere anatomic penisul in erectie are o lungime cuprinsa intre 11 si 15 cm.  Aceste dimensiuni sunt considerate normale deoarece si vaginul are aceleasi lungimi. Daca partenerii sunt normal dezvoltati, de cele mai multe ori diferenta este facuta de circumferinta vaginului. De foarte multe ori dupa nasterile fiziologice ( nastere transvaginala ) musculatura din jurul vaginului sufera o distensie considerabila care poate sa duca la o relaxare a acesteia. O data cu asta cavitatea vaginala va deveni mai mare si mai larga mai ales cand se atinge excitatia maxima din timpul contactului sexual. Din acest moment, acelasi partener poate sa nu mai ofere aceeasi placere pentru partenera sa.

80% dintre barbati au penis relativ mic in pozitie relaxata care ajunge la dimensiuni mari in erectie facand aceasta diferenta intre cele 2 stari foarte mare. 20% dintre barbati au penis destul de mare in pozitie relaxata care nu va mai creste foarte mult in erectie, fiind de dimensiuni foarte apropiate cu penisul celor la care diferenta intre starea relaxata si erectie este foarte mare. Asadar marea majoritate a acestor barbati pot suferi de sindromul de vestiar. Asta inseamna ca atunci cand fac dus la o sala de fitness sau la o piscina le este rusine sa stea dezbracati in prezenta altor barbati datorita unui penis usor mai mic in pozitie relaxata.
Pentru aceste 2 conditii amintite mai sus ( parteneri care la un moment dat nu mai sunt la fel de compatibili cum au fost inainte datorita relaxarii peretilor vaginului partenerei in urma nasterii sau a celor care sufera de sindromul de vestiar)  cresterea in circumferinta a penisului este solutia ideala. Acesta crestere in circumferinta inseamna de fapt procedura de ingrosare. Acesti pacienti nu au un penis mic congenital si pentru ei acesta procedura este cea mai indicata. Dimensiunile in grosime ale penisului pot sa creasca cu 3-4 cm dupa doar o sedinta de ingrosare cu grasime proprie.

Ingrosarea penisului cu grasime proprie este cea mai buna varianta pentru a imbunatati aspectul estetic si totodata a creste calitatea contactului intim.
Procedurile estetice pentru marirea penisului nu au nimic de a face cu functia penisului. Functia penisului este data de capacitatea, calitatea si durata erectiei si de perioada pana la atingerea orgasmului. Cu alte cuvinte, disfunctiile erectile sau tulburarile de ejaculare nu pot fi tratate. Orice performante sexuale prezinta pacientul, procedurile estetice nu le vor nici imbunatati, dar nici aboli. Totusi, un penis mai mare cu siguranta ca va putea oferi o calitate superioara fata de perioada preoperatorie in timpul contactului sexual, atata vreme cat partenerul nu are nici o disfunctie.

Pacientii care se nasc cu un penis mic congenital, care are o lungime in erectie mai mica de 12 cm si sub 9 cm in circumferinta, sunt candidati atat pentru procedura de ingrosare cat si pentru cele de alungire. In aceste situatii se considera ca orice castig, fie cat de mic, poate oferi acel benficiu pe care pacientul il cauta.

Concluzia noastra este ca procedurile chirurgicale de marirea penisului sau cele prin care se poate mari penisul fara operatie se fac in concordanta cu indicatia medicala. Aceasta se poate stabili in urma unor poze foarte clare conform cerintelor noastre sau a unei consultatii ( varianta optima ).

56 comments on “Vreau sa-mi maresc penisul? Ce pasi trebuie sa fac?”

Lasa un comentariu

 1. Buna am varsta de 56 de ani vreau sa imi maresc penisul si sa fie putin Mai Gros este vreau sa stiu care este pretul va rog

  • Buna ziua, dle Tanase,

   Va multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru a va putea oferi cat mai multe detalii despre situatia dvs particulara va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu abdomenul si coapsele fara lenjerie intima impreuna cu cateva date despre dvs (varsta, adresa,telefon de contact, inaltime, greutate, ocupatie, istoric de boli/tratamente/operatii/spitalizari/alergii etc) la office@faloplastie.ro si dupa ce le voi evalua veti primi un raspuns cu sugestia mea. Daca va fi nevoie de o discutie mai ampla sau de anumite precizari speciale, va pot pot contacta chiar inainte de a veni la o consultatie pentru a fi cat mai bine informat cu privire la conditia dvs. Pentru aceasta, va recomand sa faceti o programare la o consultatie video online, folosindu-va de linkul

   https://www.cosmedica.ro/consultatii-online/

   Trebuie sa stiti ca pozele sau consultatia video pot distorsiona intr-o oarecare masura realitatea, asa ca e bine sa intelegeti ca acestea doar pot sa ma orienteze cu privire la solicitarea dvs si astfel nu pot inlocui consultatia in persoana. Daca e nevoie de mentiuni cu privire la acest lucru, vi le pot explica in cadrul consultatiei online.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176
   +40-753042234