Consultatii online

Ziua operatiei

Medicul iti va furniza toate recomandarile specifice pentru ziua operatiei, iar daca ai nelamuriri, adreseaza-le medicului si personalului clinicii. Unele indicatii de pregatire vizeaza tipul de anestezie si procedura propriu-zisa.

Ce va trebui sa ai la tine?

Clinica iti va furniza echipamentul necesar: halat, papuci, lenjerie intima, astfel ca nu este nevoie sa aduci decat un bagaj de mana, cu strictul necesar: o trusa de igiena personala, impreuna cu documentele necesare (actul de identitate, rezultatele analizelor si investigatiilor recomandate procedurii). De asemenea, plata va fi efectuata inainte de interventie, asa ca va trebui sa selectezi modalitatea de plata – cash sau plata cu cardul – aceste detalii sunt stabilite in prealabil cu medicul.

Baia Mare este un oras pe care turistii il aleg pentru a vizita diferite atractii, iar locurile de parcare sunt si ele solicitate.

In ceea ce priveste locul de parcare, facem tot posibilul sa iti oferim un loc in interiorul curtii clinicii, insa locurile sunt limitate. Ne dorim sa iti oferim servicii complete, dar se poate intampla ca, in perioadele aglomerate, locurile de parcare sa fie ocupate. In aceasta situatie, va fi nevoie sa identifici un loc de parcare in apropierea clinicii, sau la cazare.

Iti recomandam sa iti planifici calatoria pentru procedura chirurgicala pentru a ajunge in Baia Mare cu aproximativ 24 de ore inainte de ore stabilita.

Ziua interventiei se apropie, te pot incerca diferite emotii, entuziasm si/sau agitatie, dar te asiguram ca vei fi primit de o echipa de profesionisti, de la personalul de receptie si pana la medicul care va efectua procedura medicala.

Evita sa iei vreun medicament in perioada dinaintea operatiei, conform recomandarilor medicului, pentru a nu afecta efectul anesteziei.

Noaptea dinaintea interventiei chirurgicale

  • Te vom contacta cu o zi inainte de interventie pentru a pune la punct ultimele detalii: confirmarea sosirii tale in Baia Mare, anumite detalii cheie etc.
  • Este important sa anunți echipa clinicii daca prezinti/ai prezentat anumite simptome (febra, tuse, simptome asociate racelilor, gripei). 
  • Acorda atentie odihnei in noaptea dinaintea interventiei.
  • La clinica nu este nevoie sa te prezinti decat cu articolele mentionate, restul bagajelor vor ramane in locul unde te-ai cazat.
  • In cazul in care vei avea nevoie de transport de la cazare la clinica, te putem ajuta cu serviciile firmei de taximetrie cu care colaboram.
  • In seara dinainte operatiei, stopeaza aportul de hrana si bauturi, inclusiv apa.
  • Dupa dusul dinainte operatiei, nu aplica niciun fel de cosmetice pe piele (creme, lotiuni, uleiuri, pudra).

Ziua interventiei chirurgicale

  • Asigura-te ca ajungi la clinica cu cel putin 2 ore inainte de interventie, pentru a ne ocupa de formalitati (plata, semnarea actelor, protocolul de pregatire).
  • Poarta articole vestimentare si incaltaminte confortabile, care să fie potrivite pentru a fi purtate si dupa interventie.
  • Nu uita de documente, medicamentele pe care le administrezi constant, ochelari de vedere etc.

Acum esti la un pas de a-ti implini dorinta!
Nu-ti mai ramane decat sa te relaxezi, stiind ca esti preluat de o echipa de profesionisti, cu experienta in domeniu. Dupa interventie, vei fi transferat in facilitatea de recuperare din cadrul clinicii. Perioada de recuperare difera de la un pacient la altul, fiind important sa te odihnesti, respectand indicatiile oferite de medicul specialist si dupa ce parasesti clinica.